Moderator: lenči

Tanjusha
@marko85: prednost laufanja je v tem, da lahko to pocnes kjerkoli in kadarkoli :) Verjetno imate kaksno gozdno ali poljsko pot v blizini (v Zg. Kungoti je pa ja lepo!) - ce bos do tja naredil kak korak za ogrevanje, ti ne bo skodovalo. Ne obremenjuj se z dejstvom, da celega kroga ne mores preteci. Teci 15 min v eno smer, potem obrni in teci nazaj, ali pa delaj intervale in izmenjuj tek in hojo.

Jaz sem se vcasih tudi obremenjevala z raznoraznimi namisljenimi problemi: "Joj, pa po mokri travi moram do ceste ...", "Danes je premraz ...", "Vceraj je dezevalo, je pot blatna ..." uf, pa se kaj bi se naslo :)
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a::P se mi zdi, da se že celo večnost nisem oglasila :oops: .
To seveda ne pomeni ,da vas ne prebiram redno, ampak nimam kaj za napisati...
Pridno tečem ( kot voda :lol: ) hehe... počasi gre; se trudim da vsaj 3x na teden.. če pa 4x, pa še toliko bolje.
8)

Morala bi si kupiti hlače za mrzle dni-pajkice, ampak ko mi niiiiiii.... Je mogoče katera sporbala jakno iz Hoferja? je OK? Ker včeraj sem tekla z vetrovko- sem bila čisto gnila spodaj :( ...
bo treba malo v nabavo...

Odštevam dneve do 6.9- ko grem na tekaški tečaj; pa da vidimo kaj vse delam narobe :oops: ...
Imejte se in leeeeep tekaški vikend!
:P

Nelly, a si dobila kakšno potrditev za tekaški tečaj? Jaz namreč nisem nič, pa me malo skrbi, če moram še enkrat preverit? Hvala za info.

No tole zimsko tekanje je lahko problem, če se prehitro pretoplo oblečemo. Dolge pajkice kar hitro gor, jakne pa naj dihajo, da ne bo problema. Sicer pa tudi čez tekaške švic majčke gre tudi z bundo :lol: .
 marko85
Danes sem šel še enkrat tečt, jutri pa en dan fraj. Tekel bom po tistem programu, ki ga je tekel wega, ker kot kaže deluje. Je pa precej težko zdaj na začetku. Noge mam čist težke pa trde pa se veliko razgibavam.

Tanjusha kak pa veš kako je v Kungoti? Iz Kranja nas celo pridete pogledat? :D
Uporabniški avatar
 niki
Nelly napisal/-a::P se mi zdi, da se že celo večnost nisem oglasila :oops: .
To seveda ne pomeni ,da vas ne prebiram redno, ampak nimam kaj za napisati...
Pridno tečem ( kot voda :lol: ) hehe... počasi gre; se trudim da vsaj 3x na teden.. če pa 4x, pa še toliko bolje.
8)

Morala bi si kupiti hlače za mrzle dni-pajkice, ampak ko mi niiiiiii.... Je mogoče katera sporbala jakno iz Hoferja? je OK? Ker včeraj sem tekla z vetrovko- sem bila čisto gnila spodaj :( ...
bo treba malo v nabavo...

Odštevam dneve do 6.9- ko grem na tekaški tečaj; pa da vidimo kaj vse delam narobe :oops: ...
Imejte se in leeeeep tekaški vikend!
:P

Jaz sem si kupila to jakno v Hoferju, samo mi je zaenkrat še prevroče, da bi v njej tekla. Še vedno tečem v majici brez rokavov in 3/4 hlače. Res pa, da grem zvečer in ne zjutraj. zjutraj bi si oblekla namesto majice brez rokavov, tako z dolgimi, vse kar je več je zame še trenutno preveč.

Sem pa ravno prišla iz teka. Tekla začuda najhitreje doslej. Mislim sicer, da je temu botrovala tema v gozdu in glede nato da sem prestrašene sorte :shock: in mi domišljija dela 100 na uro (nekako tako sem tudi v resnici gledala :shock: :shock: ) , zato je bil avtomatično tempo hitrejši :D
Pa danes sem si nabavila uro in jo sprobala. Zato mogoče še toliko večja motivacija. Aha.. pa Hoferjeve nogavice so res super! :clap:
Uporabniški avatar
 niki
marko85 napisal/-a:Danes sem šel še enkrat tečt, jutri pa en dan fraj. Tekel bom po tistem programu, ki ga je tekel wega, ker kot kaže deluje. Je pa precej težko zdaj na začetku. Noge mam čist težke pa trde pa se veliko razgibavam.

jaz sem začela tako, da sem si zadala čas, recimo 30 min in sem tekla, hodila, tekla, sopihala in obupavala. In takrat sem mislila, da me bo pobralo in da mi nikoli ne bo uspelo pretečti ene normalne razadlje. Predvsem pa sem začela poslušati svoje telo. Potem sem prepričala še prijateljico in nama je čas hitreje minil in mi je bilo veliko lažje. Tekli sva in čvekali in če ni šlo sva pa hodili. Potem sem pa zaradi operacije za pol leta prekinila in sem se odločila, da sma poskusim in sem bila presenečena, da lahko pretečem sama daljšo razdaljo, sicer počasi, ampak sem jo. To mi je vlilo upanje, ker sem videla da je vsakič lažje. Noge pa sem imela na začetku tudi trde in težke po teku. Se pa vedno dobro zmasiram ko končam.
Jaz sem ugotovila katera pot mi ustreza (foločene so me čisto psihično uničile) in da mi odgovarja bolje zvečer kot zjutraj (tu je zame ogromna razlika) in predvsem poslušam svoje telo. Raje se malo bolj šparam, kot obratno.
Jaz sem ugotovila, da je veliko v glavi in da če se odločim bom to tudi naredila. Če počasi pa počasi, če z vmesno hojo pa tako in vse je bolje kot da sploh nič ne počnem.
Uporabniški avatar
 lenči
marko85 napisal/-a:Danes sem šel še enkrat tečt, jutri pa en dan fraj. Tekel bom po tistem programu, ki ga je tekel wega, ker kot kaže deluje. Je pa precej težko zdaj na začetku. Noge mam čist težke pa trde pa se veliko razgibavam.

Marko, tudi jaz sem imela od začetka celo na kratkih tekih težke in trde noge, samo se vedno pred in po teku razgibavam in je sčasoma minilo, sedaj je samo ob maksimalnem naporu ali zelo dolgih razdaljah. Bo minilo, samo lepo počasi in počitke vmes. Pa poslušaj se in ne pretiravaj. Je pa Wega čudovit motivator, tko da če ti še kaj zmanjka pa smo tukaj Polžki. :wink: :lol:
 msavic
Vztrajnost je najpomembnejša. Enkrat si razpoložen in tečeš malo dlje, drugič nisi ravno pri volji pa tečaš malo manj ampak važno je da tečeš!
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Tut sam sem bral Wegin blog, dobr je vaje komentiral :lol: .
Uporabniški avatar
 NellyPija
[/quote]

Nelly, a si dobila kakšno potrditev za tekaški tečaj? Jaz namreč nisem nič, pa me malo skrbi, če moram še enkrat preverit? Hvala za info.

No tole zimsko tekanje je lahko problem, če se prehitro pretoplo oblečemo. Dolge pajkice kar hitro gor, jakne pa naj dihajo, da ne bo problema. Sicer pa tudi čez tekaške švic majčke gre tudi z bundo :lol: .[/quote]

Lenči jaz sem mu takrat poslala mail z vprašanjem če je še kaj frej in mi je poslal nazaj, da potrjuje prejem moje prijave na tekaški tečaj. Mogoče bi mu še 1x poslala? Ampak mislim, da če mi mu dala na mail, da te ima nekje zabeleženo... razen če se je mail izgubil na poti do njega- tudi to se mi je že zgodilo. Za vsak slučaj kar preveri, da boš lažje spala 8)
Se vidimo v Celju¨! :D - živčna jst :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a:

Lenči jaz sem mu takrat poslala mail z vprašanjem če je še kaj frej in mi je poslal nazaj, da potrjuje prejem moje prijave na tekaški tečaj. Mogoče bi mu še 1x poslala? Ampak mislim, da če mi mu dala na mail, da te ima nekje zabeleženo... razen če se je mail izgubil na poti do njega- tudi to se mi je že zgodilo. Za vsak slučaj kar preveri, da boš lažje spala 8)
Se vidimo v Celju¨! :D - živčna jst :oops:

Sem mu poslala še enkrat bom videla kaj bo odgovoril, bi mi bilo res žal, če bi izpadla, pa tako zgodaj sem mu poslala.

Ja nč živčna bit, saj to je čist normalen tečaj, da vidiš, kako bi lažje in z večjim užitkom tekla :juhuhu:
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly, se vidiva na tečaju, pravkar prejela potrditev tečaja, super, se prav veselim.
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Dragi polžki, danes pa se bom malo považila! :wink:
Včeraj zvečer sem šla po doooolgem času tečt skupaj z mojim, pa sem dosegla kar 2 rekorda. :juhuhu:

Pretekla sem 11 km, kar je do zdaj moja najdaljša razdalja. Še bolj pa sem bila vesela, ker mi je prvič uspelo preteči 10-ko pod 1 uro! :D Sicer za las, pa vendar! Sem pa se vmes kar malo mantrala :roll: , nekje okrog 9 km bi bila najraje zaključila, pa me je trma in želja, da se vsaj malo "tekaško dokažem" mojemu maratoncu, gnala naprej. Zadovoljstvo po pretečenih kilometrih je ves napor poplačalo! Sicer pa saj to tako poznate vsi tekači, mar ne?!

Za vse, ki se boste jutri podili po stadionu držim pesti!

Lp, Dominika
Uporabniški avatar
 lenči
d.m.r. napisal/-a:Dragi polžki, danes pa se bom malo považila! :wink:
Včeraj zvečer sem šla po doooolgem času tečt skupaj z mojim, pa sem dosegla kar 2 rekorda. :juhuhu:

Pretekla sem 11 km, kar je do zdaj moja najdaljša razdalja. Še bolj pa sem bila vesela, ker mi je prvič uspelo preteči 10-ko pod 1 uro! :D Sicer za las, pa vendar! Sem pa se vmes kar malo mantrala :roll: , nekje okrog 9 km bi bila najraje zaključila, pa me je trma in želja, da se vsaj malo "tekaško dokažem" mojemu maratoncu, gnala naprej. Zadovoljstvo po pretečenih kilometrih je ves napor poplačalo! Sicer pa saj to tako poznate vsi tekači, mar ne?!

Za vse, ki se boste jutri podili po stadionu držim pesti!

Lp, Dominika

Čestitam :laola . Jaz pa upam, da bom šla pod eno uro jutri :oops: . Lepo izhodišče za Ptuj :lol: .
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Lenči, si pa prelaufala ta mesec kilometrov! :lauf: Zavidljiva razdalja, ni kaj.
Jutri pa gas, pa dolge luči, pa bo zagotovo malo pod uro! :wink:
 Tanjusha
Drage moje polzke, MAJCKE SOOOOOOO :)

Jutri bom v Domzalah navijala za polzke-tekacice in seveda sabo prinesla majcke.
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA