prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tati
pozdravljeni!

že dolgo kupujem merilec srčnega utripa pa se niti ne vem za kakega se odločiti res je da gledam tudi na ceno in ne bi kupoval kašnega najdražjega ker pa sem slišal da so precej čenejši precej odstopanja imajo sem se odločil za nek sredni rang mi morda svetujete kašnega naj nabavim

se vam vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam
 Jure_kolesar
Poglej Sigme onyx. Ta bi bila dovolj dobra za začetnika :wink: .
Uporabniški avatar
 niki
Jaz sem si danes kupila od sigme fitwatch, danes tudi sprobala, delovalo je vredu. Zanj sem se odločila predvsem zaradi vseh funkcij in primerne cene. Kupila sem ga v Hervisu, ker sem imela še jubilejni bon za 20%. Glede na to, da sem začetnica je več kot dovolj zame.
 Metka 2
Jaz sem si že pred dvema letoma kupila Polar RS200 s footpodom, takrat je bil 47.000 SIT, torej kakih 200 evrov (je bilo pa decembra, zato je bilo nekaj popusta). Ga s pridom uporabljam že ves čas, na kolesu pa samo pas in uro, saj imam na kolesu zarazdaljo merilec Sigma. Skratka, priporočam.
 nightrunner
Za moje pojme je bolš zdej kupit uro za mal več denarja in nekaj funkcij več (koliko si pretekel, s kakšno hitrostjo, povprečni čas na KM, srčni utrip) kokr pa čez nekaj časa kupovat novo uro s temi funkcijami. Jaz osebno imam Timex uro z GPS posebej in merilcem srčnega utripa posebej in sem kr zadovoljen.
Uporabniški avatar
 niki
No jaz imam tole

http://www.sigmasport.com/en/produkte/p ... h/?flash=1

Dala sem 47€ s popustom. Sicer bi bila pa 59,90 €, sem pa tudi na internetu videla nekaj ceneje.
Imaš pa merilec srčnega utripa, uro, štoparico, števec kalorij, zvočni alarm če prekoračiš območje pulza, planer vadbe, zgornja in spodnja meja vadbenega območja , izračun povprečnega, nastaviš si lahko različne vadbe.. Jaz si želela imeti poleg merilca srčnega utripa tudi števec korakov in tukaj je že zraven. Shraniš si lahko posamezne vadbe, ki si jih naredil. Za ta denar se mi zdi, da veliko ponuja.
Uporabniški avatar
 niki
Moram še nekaj dodati. PRi Sigmi Fit Watch ni možnosti merjenja vmesnih časov. To pa naj bi bilo kar fino, da bi ura imela. Glede na vse kaj ima in na primerno ceno, mi je žal da pa tega nima.
Uporabniški avatar
 IRA
tati napisal/-a:pozdravljeni!

že dolgo kupujem merilec srčnega utripa pa se niti ne vem za kakega se odločiti res je da gledam tudi na ceno in ne bi kupoval kašnega najdražjega ker pa sem slišal da so precej čenejši precej odstopanja imajo sem se odločil za nek sredni rang mi morda svetujete kašnega naj nabavim

se vam vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam

Hojla ...

Jaz bi ti priporočala, da malo napišeš kaj si od ure sploh želiš in kaj zate pomeni "srednji rang"!

Jaz sem imela do sedaj nekega starega polarja, ki mi je super služil cca 6 let, takrat sem dala v Hervisu zanj cca 20.000sit.
Za tisto kar sem potrebovala je bil super, potem pa se s časoma zahtevnost podatkov, ki si jih želiš med tekom poveča in meni je predvsem manjkala kilometrina, povprečna hitrost ...

Dolgo časa sem gledala, iskala alternative tako med takimi bolj poceni kot takini malo dražjimi pa sem se potem odločila za dražjo varianto, sem iskala nekaj na daljši rok.

Tako imam sedaj Garminov Forerunner 305 in za enkrat se mi zdi vreden svojega denarja!

Mislim, da mi bo kar podaljšal motivacijo za precej časa :)

Pa srečno pri nakupu.
Najlažje bo, če si zapišeš na nek listek kaj si v prvi vrsti želiš od ure ... in pribljižno ceno!

Lp IRA
Uporabniški avatar
 slovon
IRA napisal/-a:Mislim, da mi bo kar podaljšal motivacijo za precej časa :)

Hehe, a ga ti tudi "moras peljati redno na sprehod"?

LP, slovon
Uporabniški avatar
 IRA
slovon napisal/-a:
IRA napisal/-a:Mislim, da mi bo kar podaljšal motivacijo za precej časa :)

Hehe, a ga ti tudi "moras peljati redno na sprehod"?

LP, slovon

Ha ha ha :lol: :lol: :lol:
Da, da je bolj zahteven od psa 8)

Ma danes mi jo je spet nekaj zagodel ... no sej ni on kriv, če sem jest trapasta :roll:
Mam poporodne krče :oops:

Lp
Uporabniški avatar
 Radolca
čemu sploh služi merilec srčnega utripa :?:
ko si prehiter in ti sapa, noge, mišice in srce "ne dajo več" tolk al tolk veš da je bilo dovolj.
PS: če pa želo kdo merilec z urico mu ga pa prodam kot poceni robo :!:
Uporabniški avatar
 IRA
Radolca napisal/-a:čemu sploh služi merilec srčnega utripa :?:
ko si prehiter in ti sapa, noge, mišice in srce "ne dajo več" tolk al tolk veš da je bilo dovolj.
PS: če pa želo kdo merilec z urico mu ga pa prodam kot poceni robo :!:

Zakaj???

Zato, da veš kdaj te bo kap :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
Moj Suunto T3 naj bi tudi imel malo morje raznoraznih zadev, ki pa me ne zanimajo. Včeraj sem prvič vklopila PC pod, pa še to samo zato, ker je nekdo rekel, da jih veliko ne dela. Kako luštno obarvani grafi :oops:
To je bilo pa tudi vse, kar sem od mojih avgustovskih treningov odnesla.
Tečem za veselje, napredek pri meni je viden že na uč in ne rabim nobene znanstvene tehnologije, da bi mi to povedala. No, včasih zmaga tudi nečimrnost, ampak še vedno ne zadosti, foot pod je tudi še v škatli in čaka na...
Aj, če me slučajno kdo vpraša, zakaj imam vso to navlako, vse skupaj je bilo tako smešno poceni in če bi kdaj hotela večkrat ugoditi svoji nečimrnosti, bi me precej več denarcev koštalo, če bi kupovala vsako zadevo posebej.
Uporabniški avatar
 slovon
LoniM napisal/-a:Moj Suunto T3 naj bi tudi imel malo morje raznoraznih zadev, ki pa me ne zanimajo.
...
Aj, če me slučajno kdo vpraša, zakaj imam vso to navlako, vse skupaj je bilo tako smešno poceni in če bi kdaj hotela večkrat ugoditi svoji nečimrnosti, bi me precej več denarcev koštalo, če bi kupovala vsako zadevo posebej.

Ne se sekirat... vsako tele ma svoj vesele. Jaz imam recimo od nekdaj rad digitalne ekrancke.

LP, slovon

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA