Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lenči
Jaz pridem okoli 8.00 pa tečem v prvi skupini, upam, da ne bo prepozno.
 luzr
@divjak: Približno vem na kaj ciljaš: ;> Čeprav imaš start ob 10h bo prej bo treba opraviti prijavo.
Prijavna služba / prijave na dan prireditve: možne so 31.08.2008 od 7:30 do 8:30 ob plačilu startnine 10 EUR. Kasnejših prijav prireditelj ni dolžan upoštevati (sprejeti).

Bolj natančno bo povedal Ero.

@ero: Kaj bo za storiti v primeru, če bo kdo prehiter ali prepočasen za, na primer 10 minut, in pade v drugo skupino. Razumem, treba je počakati na prihod zadnjega.
Prestopi iz ene v drugo kategorijo niso možni, niti nujni?
Ker sem pričakoval tri skupine, sprašujem zaradi organizacije transporta.
Uporabniški avatar
 Kratos
Bojan Ambrožič napisal/-a:Zanima me kako bomo tekači vedeli v katerem krogu tečemo?

Kroge naj bi šteli Atletski sodniki...

Ammm, jaz imam štart šele ob 12h, kdaj se lahko najpozneje prijavim?
 luzr
Aha, razumem. Torej je mogoče plačati tudi kasneje pred štartom, če je predprijava opravljena.
 spikl
malo sem se z....l z napovedjo svojega časa tako da sem po času najslabši v najboljši skupini.Treba se bo boriti vseh 25 krogov da ne bom zadnji v skupini.l,p,špikl.
Uporabniški avatar
 ero
saj ni panike. mogoče bo to motivacija za dober rezultat :)

še opravičilo vsem - obljubil sem tehnična navodila po emajlu a mi jih v spodobni obliki ne bo uspelo vkup spraviti.

načeloma so stvari zelo enostavne:

- pravočasno pridete na domžalski stadion :arrow:

- parkirate lahko za stadionom (izvoz levo za Mercatorjem), pred Mercatorjem ali pri bazenu (čez cesto)

- prijavnica je v tunelu - boste že videli, kaj mislim s tunelom, ko boste tam. tu prevzamete številko in plačate startnino

- garderobe in tuši so pri bazenu na drugi strani ceste. tja vodi tunel. pot bo označena

- najbližji WC je pod glavno tribuno

- zadržujte se na glavni tribuni in spodbujajte nastopajoče

- po ozvočenju bomo pravočasno najavili start vsake skupine in morebitne spremembe, obvestila, ...

- rezultati vsake skupine bodo obešeni na oglasni deski

- med tekom boste imeli možnost okrepčila v ciljni ravnini 50 metrov pred ciljem - voda in energetski napitek

- v cilju po končanem teku se boste lahko okrepili s hipotoničnim napitkom

- podelitev priznanj bo čim prej po zaključenem teku - odvisno od tega, kako hitri in uspešni bomo pri lovljenju krogov, startnih časov, ... :)

- po podelitvi se bomo prestavili k Ravbarju - kdor želi, seveda. mize so rezervirane na Tekaški forum. da ne bo nesporazumov - tam smo vsak sam svoj plačilni. lahko pa kdo koga časti in mu tako čestita za uspešen nastop :wink:

- prosim vas za pozitivno vzdušje in morebiti kako roko, če bo potrebna pri pijači, pospravljanju, ... HVALA :!:

za pomoč pri izvedbi se zahvaljujemo še:

Atletski klub Domžale
Penco športni napitki in ploščice
Radio Dur
Basica sport hipotonični napitek
Fundacija za šport
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11