Moderator: lenči

Tanjusha
Info glede MAJCK:

- majcke sta prevzeli Loni in Lenci - vsaja svojo, Loni pa se za kolegico, Lenci pa za: Nelly, Katrco, Ksenijo in D.M.R.
- Katrca: upam, da bo z velikostjo ok, ti bo Lenci razlozila kako in kaj :)
- ostale so majcke za: Frikico, Mausi, Tino1, Mašo, Solatko (2x), Počasnelo, Asparagus in Majcho72.

- ce bi katera od novih zelela majcko, naj mi to cimprej sporoci na polzjasekcija@gmail.com, narocila bom sprejemala do SREDE, zato da gredo tele majice s kratkimi rokavi cimprej skozi. Docca - tvoje narocilo imam (XL - kajne), tako da te bom upostevala.
- kot vidim, je kar nekaj zainteresiranih tudi za majice z dolgimi rokavi, tako da bom poskusila dobiti kaksen vzorec, da vsaj zaradi velikosti in predvsem materiala vidim, ce so OK.

- NOVICA: kot ste videle, sem nam naredila e-naslov, kamor lahko posljete narocila za majcke, verjetno nam bo pa se kdaj prisel prav :)
 natasha
Dekleta! a me vzamete med polžke? Sem letošnja začetnica in rabim vzpodbudo
Uporabniški avatar
 Tina1
Tanjusha napisal/-a:- ce bi katera od novih zelela majcko, naj mi to cimprej sporoci na polzjasekcija@gmail.com,
- NOVICA: kot ste videle, sem nam naredila e-naslov, kamor lahko posljete narocila za majcke, verjetno nam bo pa se kdaj prisel prav :)

Fajn to, da je zdej tudi e-naslov ;)
Uporabniški avatar
 Tina1
natasha napisal/-a:Dekleta! a me vzamete med polžke? Sem letošnja začetnica in rabim vzpodbudo

Natasha, itak, dobrodošla!
 Tanjusha
@natasha: vzamemo vzamemo :) je pa danes padla debata, kdaj bomo imeli polzki tudi kaj mednarodne udelezbe - bom koga zrihtala, ni panike :)

@Tina1: ja, malo ste mi zapolnili predal z ZS v tem mesecu, pa tudi malo nepregledno je vse skupaj, zato sem naredila en mejl - bomo videli, ce bo zadeva funkcionirala :)
Uporabniški avatar
 Frikica
natasha napisal/-a:Dekleta! a me vzamete med polžke? Sem letošnja začetnica in rabim vzpodbudo

Dobrodošla med Polžki! :)

Tanjusha napisal/-a:NOVICA: kot ste videle, sem nam naredila e-naslov, kamor lahko posljete narocila za majcke, verjetno nam bo pa se kdaj prisel prav

Dobra ideja...100% bo prišlo še prav...pa majčke, pa piknik, pa srečanja...itd. :)

PS: Sicer je že v drugi TEMI pa vseeno dodajam: Prodam urco Polar RS200SD (ura+footpod), rdeče barve. Če je katera zainteresirana kar na ZS.
Uporabniški avatar
 Ksenija
upam, da ste polžke in polžki danes super tekli...
sama sem odtekla zjutraj kar nekaj km, nato pa šla še na Kum ;) zdej pa fato igrat...
ja jst sem za mikico z dolgimi rokavi... a moram kr email že psolat, al je to še za naročila za te kratke?
Uporabniški avatar
 niki
Tanjusha, sem ti poslala mail za majčko.

Ostali polžki pa upam, da ste dobro tekli v Domžalah, predvsem pa da ste se zabavali. Nas žal ni bilo, ker smo zboleli :(
Sem se veselila, da vas tudi osebno spoznam pa žal tokrat ni šlo, če ne prej upam, da se vidimo na LM :) Sem pa mislila na vse vas in vas v mislih spodbujala :laola
Uporabniški avatar
 lenči
marko85 napisal/-a:ok, kaj je tu še kak fant polek mene al je to bol ženska sekcija? :D

Marko, tu pa tam se kdo oglasi, potem pa noče biti Polžek, ampak teče ZEN tek :wink: :lol: . Saj skrito jih je pa zeloo veliko. Pa ne nam kar takoj pobegnit, daj ostani, da se še kdo opogumi. Vsaj kdaj pa kdaj se javi :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
marko85 napisal/-a:Sploh ne bom pobegnil. Sem rad v ženski družbi :) Še posebej zdaj, ko sem res še polžek :)

No, saj tako seksi majčk ti ni treba naročat :wink: :lol: , za podporo smo pa vedno na voljo :wink: .
 docca
Vidim, da vam je dobro ratalo, super!
Majčke imate tudi fajne.
Tanjusha upoštevaj me, ja.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, za majčke prosim, pošljite naročilo na

polzjasekcija@gmail.com

in željeno številko, da bo Tanjusha lahko oddala naročilo. Če hočete kratko majčko ali pa dolgo, napišite, da ne bo pomote.

Jaz imam številko L, da vam bo v oporo, kaj naročiti. Tko, da veste, so dovolj velike številke :oops: :wink: :lol: .
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA