hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Triglav čez Prag, sestop po Tominškovi: http://bojanambrozic.spaces.live.com/blog/cns!ACD975034630F7FE!7124.entry

Pod Malimi Triglavom srečam tekača, ki je bil 13. na Grintovcu. Pritekel je s Kranjske gore, čez Kriško steno, nadaljeval na Triglav čez Prag. Nadaljeval je po Bambergovi poti, pa naprej spet na Kriške pode v Krnico. Nora tura! :shock: Tip pa tekel zgolj v gorsko- tekaških copatih ter s pol litra tekočine.
 marjan
Bojan Ambrožič napisal/-a:..srečam tekača, ki je bil 13. na Grintovcu...

Ta tekač drži rekord maratona 4 občin s časom 3 ure 21 minut :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
18.8.: Hudajužna - Durnik - Porezen - Otavnik - Zakojca - Hudajužna. :!:

PS: Ker je bilo nepopisno lepo, opisnega poročila ni. :)
 daša
30.8. Ortler (3.905 m)

Z AO Tržič smo se v okviru alpinistične šole pozpeli na najvišji tirolski vrh. Prvi dan smo se vzpeli iz vasi Sulden 1.900 m do koče Hintergrat (2.661 m) in opravili ledeniški tečaj, drugi dan pa preko ledenika na vrh. Sestop po grebenu na drugo stran do koče Payer in naprej v dolino. Tura zelo zanimiva, kar nekaj plezanja, ter hoje v derezah po ledeniku, sestop pa se kar vleče.
Vreme je bilo odlično, nenavadno toplo. Razgledi prekrasni in enkraten občutek ob doseženem cilju. :juhuhu:

LP, Daša
Uporabniški avatar
 športnik
Eh, Daša, ne me dražit s tako zvenečimi imeni vrhov kot je Ortler! :lol: že nekaj let hodim tja.

Me pa zanima, če imaš morda slučajno kakšno fotko Bernine, vkolikor si slikala kaj?
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Bojan Ambrožiè napisal/-a:Vèeraj Stol, danes Kepa.

Super...neverjeten si...

A boš to pridobljeno stamino uporabil za kakšen veèji cilj v jesenski sezoni?

Pa pazi ...pametna regeneracija in pameten poèitek je tudi del treninga.
Uporabniški avatar
 športnik
Super Bojan! :) Mene osebno zanima samo dobro zasnežena slovenska smer in grapa... Tale šodr mi ni pa čist nč všeč! :lol:
Uporabniški avatar
 andreya
Bojan, čestitke. V tvoj Blog vedno z veseljem poškilim. :P
Uporabniški avatar
 Bor
čestitam bojan......res imaš hude podvige....

ps: baje bo tudi men jutri ratal na triglav končno pridt 8)
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Hvala

Mene tudi mika, da bi šla s kolegom jutri spet na nek podoben podvig. Samo se mi zdi, da to 5 dni pred SP-jem ni pametno. Kaj pa vi pravite?
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA