Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
lenči napisal/-a:http://picasaweb.google.com/alenka131/TF10KAPOLJASEKCIJA

Tukaj še enkrat link do slik , dogodek pa sem opisala pod Poročilo. Sedaj pa lepit še ostale fotke gor.

Ej Lenči hvala za fotke! Super so! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Bojan Ambrožič napisal/-a:

Tukaj še enkrat link do slik , dogodek pa sem opisala pod Poročilo. Sedaj pa lepit še ostale fotke gor.

Ej Lenči hvala za fotke! Super so! :D

Malenkost, super si tekel, drugič pa stopničke :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 Tina1

Vsem čestitam za fajn rezultate v Domžalah.
Majčke so zelo lepo oblikovane, barva je tudi lepa. Samo eno vprašanje: a so majčke dosti oprijete-elastične ali so bolj komot? Koliko je potem velikost S, a je podobno kot majce iz nočne 10ke ali Bohinja?
 Tanjusha
Tina, majcke so dost elasticne, jaz imam M (zgoraj dobro poberem, hehe, v pasu pa mi je malo na siroko), Lenci L, Loni pa S :D A sta kaj hudi, punci, da izdajam cifre? :) Zaenkrat sem z majcko kar zadovoljna, upam, da bo ratalo zrihtat tut te z dolgimi rokavi.
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Tina, majcke so dost elasticne, jaz imam M (zgoraj dobro poberem, hehe, v pasu pa mi je malo na siroko), Lenci L, Loni pa S :D A sta kaj hudi, punci, da izdajam cifre? :) Zaenkrat sem z majcko kar zadovoljna, upam, da bo ratalo zrihtat tut te z dolgimi rokavi.

Ja, kaj bom huda, saj se vidi moja "velikost" :wink: :lol: . Drugače pa kot pravi Tanjusha, meni tudi dobro zgoraj pobere, spodaj pa ni čisto oprijeta.
Uporabniški avatar
 niki
Tanjusha napisal/-a:Tina, majcke so dost elasticne, jaz imam M (zgoraj dobro poberem, hehe, v pasu pa mi je malo na siroko), Lenci L, Loni pa S :D A sta kaj hudi, punci, da izdajam cifre? :) Zaenkrat sem z majcko kar zadovoljna, upam, da bo ratalo zrihtat tut te z dolgimi rokavi.

Jaz sem ti na mail napisala XS (če sploh obstaja), ker nisem vedela kakšne so številke. Potem prosim zame tudi S, ker se mi zdi, da je Loni približne velikosti kot jaz. Hvala.
Uporabniški avatar
 niki
Tanjusha napisal/-a:@Niki5: videla in dogovorila :)

imava dvojno dopisovanje :lol: ravno ko sem tukaj odgovorila je priletel mail, potem sem ti pa še enkrat po mailu napisala :D
 marko85
po današnjem drugem teku me pa konkretno golenice bolijo ampak berem, da je imel Wega iste probleme tak ,da se ne sekiram preveč. dajte malo vzpodbude punce, ker je začetek resnično težak. :

Pozna katera kak fajn link do različnih razgibalnih vaj?
Uporabniški avatar
 Frikica
marko85 napisal/-a:po današnjem drugem teku me pa konkretno golenice bolijo ampak berem, da je imel Wega iste probleme tak ,da se ne sekiram preveč. dajte malo vzpodbude punce, ker je začetek resnično težak. :

Marko85, najprej dobrodošel med Polžki. Končno moški Polžek, upam, da nam ne boš pobegnil. ;) Bravo za začetek :clap: ! Kar počasi in pogumno. Poslušaj "bolečine" in počasi napreduj. Če zmanjka nmotivacije samo skoči na TF in ti garantiram, da boš imel čez pol urce že obute superge. ;)
Držim pesti, da boš vztrajal. Se splača. :)
Uporabniški avatar
 pajo
Aja mene si pa skenslala? :--(
Uporabniški avatar
 Frikica
pajo napisal/-a:Aja mene si pa skenslala? :--(

A to name leti? :roll:
Uporabniški avatar
 Tina1
marko85 napisal/-a:po današnjem drugem teku me pa konkretno golenice bolijo ampak berem, da je imel Wega iste probleme tak ,da se ne sekiram preveč. dajte malo vzpodbude punce, ker je začetek resnično težak. :

Jaz sem začela s tekom pred dobrim letom in sicer tako, da sem začela z 20 min, izmenjaje minuta hoje in min teka. Potem se je to razmerje spreminjalo v prid teku. Čez nekaj časa sem lahko pretekla 20 min v enem kosu, kasneje 30...po enem letu sem prišla do 10 km. Nisem pa ne vem kako redno tekala, pozimi bolj malo (tut na fitnesu,sam ni primerjave).
Šele po enem letu sem šla na organizirane teke. Sej verjetno bi lahko že prej, pa sem odlašala.
Mene je tut na začetku vse bolelo, predvsem meča.
Vsakič sem imela en nov cilj pred sabo, najprej da tečem pol ure...potem 10 km, zdej bi rada malo pridobila na tempu...drugo leto pa bi rada šla v Palmanovo na 21.
Tko da kr lepo teči, sčasoma bo zmeraj boljše.
Uporabniški avatar
 pajo
Frikica napisal/-a:
pajo napisal/-a:Aja mene si pa skenslala? :--(

A to name leti? :roll:

:D Rabiš polovičko,glas ljudstva... More biti malo heca.JA. Kam pa misliš, da spada moj čas?
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA