Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Frikica
pajo napisal/-a:
Frikica napisal/-a:
pajo napisal/-a:Aja mene si pa skenslala? :--(

A to name leti? :roll:

:D Rabiš polovičko,glas ljudstva... More biti malo heca.JA. Kam pa misliš, da spada moj čas?

To je bil bolj vprašanje, da bi se mal vn zvlekla. :roll: Evo, KRIVA, priznam. Se opravičujem... Samo veš, se zgodi, ker premalo sodeluješ/te. Pol pa mislmo, da ste nam pobegnil. :? No, evo zdej vemo, da je Pajo v naših vrstah. :) Super!!!
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Aja mene si pa skenslala? :--(

Pajo, saj te nismo skenslale, smo danes prav lepo skupaj tekli :wink: :lol: , kot bi večina moških predstavnikov rekla čisto po ZENOVSKO :lol: . Se pa že dolgo nisi oglasil, pa saj veš, daleč od oči, daleč od srca :wink: .
Uporabniški avatar
 lonely
Čestitke -polžji sekciji- na vrhunski tekaški prezentaciji v Domžalah.
Fascinirala me je vaša interna organiziranost v okvirju TF-a

Lp
Uporabniški avatar
 NellyPija
lenči napisal/-a:Nelly, se vidiva na tečaju, pravkar prejela potrditev tečaja, super, se prav veselim.

Lenči superrr :P !
Sem prebrala, da imaš menda še majčko za mene :clap: jupy!
Ti na tečaj prinesem tudi denar za njo.. HVALA ti, ker si se spomnila.
Aja, pa še to, ali misliš, da bo tečaj v vskaem vremenu? Ker vreme se nekaj kisa :?:
Uporabniški avatar
 Loni
Nelly napisal/-a:Aja, pa še to, ali misliš, da bo tečaj v vskaem vremenu? Ker vreme se nekaj kisa :?:

Nelly, do sobote je še daleč, ne verjemi ti vremenarjem, ker sami pravijo, da je to dologoročno napovedovanje malo za lase privlečeno.
Uporabniški avatar
 NellyPija
LoniM napisal/-a:
Nelly napisal/-a:Aja, pa še to, ali misliš, da bo tečaj v vskaem vremenu? Ker vreme se nekaj kisa :?:

Nelly, do sobote je še daleč, ne verjemi ti vremenarjem, ker sami pravijo, da je to dologoročno napovedovanje malo za lase privlečeno.

:cast1:
Da te uslišijo tam zgoraj ....

Drugače sem pa malo pihnila mimo s številko majčke, ampak bomo že... jo bom raztegnila kolker se bo dal.... bo iz M prišla lepo ven L! 8)
So pa lepe.... Lenči gvala za fotke!
 katrca
Hojla, punce. Čestitke vsem za nastop na Domžalski 10ki. Meni ni bila usojena, saj sem si zvila gleženj in malo še počivam. Je pa to moja prva športna poškodba in jo s ponosom razkazujem naokoli. :D (no, lahko bi bila tudi preležanina ) :lol:
Ste dosegle želene rezultate ? nikjer še nisem zasledila rezultatov, sicer pa tudi niso pomembni.
Me veseli, da niste pozabile name, kar se majčke tiče in s ponosom jo bom nosila na Ptujskem rekreativnem teku, če mi bo gleženj dovoljeval.
Lenči, pridem ponjo v petek na Špico. Pojma pa nimam kolika je cena.
 katrca
joj,Lenči, ne v petek, v sredo na Špico.
Uporabniški avatar
 lenči
Nelly napisal/-a:
lenči napisal/-a:Nelly, se vidiva na tečaju, pravkar prejela potrditev tečaja, super, se prav veselim.

Lenči superrr :P !
Sem prebrala, da imaš menda še majčko za mene :clap: jupy!
Ti na tečaj prinesem tudi denar za njo.. HVALA ti, ker si se spomnila.
Aja, pa še to, ali misliš, da bo tečaj v vskaem vremenu? Ker vreme se nekaj kisa :?:

Nelly, vremenarji so že spremenili napovedi, v soboto bo še lepo :lol: . Verjetno pa tečaj bo v vsakem primeru, no nas bo že obvestil.

Majčko pa dobiš, je zelo elastična, ni problema :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:Hojla, punce. Čestitke vsem za nastop na Domžalski 10ki. Meni ni bila usojena, saj sem si zvila gleženj in malo še počivam. Je pa to moja prva športna poškodba in jo s ponosom razkazujem naokoli. :D (no, lahko bi bila tudi preležanina ) :lol:
Ste dosegle želene rezultate ? nikjer še nisem zasledila rezultatov, sicer pa tudi niso pomembni.
Me veseli, da niste pozabile name, kar se majčke tiče in s ponosom jo bom nosila na Ptujskem rekreativnem teku, če mi bo gleženj dovoljeval.
Lenči, pridem ponjo v petek na Špico. Pojma pa nimam kolika je cena.

Rezultati so že na forumu, Polžja sekcija je rezulate dosegla, ne presegla :wink: (posebej Loni).

Pazi na gleženj in si ga pozdravi, majčko pa vzamem s sabo v sredo. Glede cene pa bo Tanjusha povedala, ko bo zvedla.
Uporabniški avatar
 solatka
Drage Polzke in Polzki vsem cestitke za dosežene rezultate na Domžalski desetki.

Mi je kar žal, da me ni bilo :cry:

Majčke so mi res všeč. In komaj čakam, da jo dobim.
Pa ugotovila sem, da neki polžkic še ne poznam. Tako da se priporočam za "od leve proti desni" :wink: :lol:

Včeraj sem šla tečt. 50 minut trpljenja. Na koncu sem se kar zjokala.
A se vam tud dogaja, da ko ste že itak v "slabi koži", da potem tud tečete slabo?

No, ampak za LM bom natrenirala, pa če si noge obrabim kar do kolen al pa še bolj.

Imam pa še eno prošnjo za vse vas. A lahko prosim prosim prosim držite pesti zame vsaj do 1. okotobra letos? (sej vem... ful časa... :roll: ). Pjoooosiiiim. Gre za eno zelo pomembno zadevo, ki si jo zeloooo želim. Bom potem povedala za kaj se gre, če bo uspešno. Hvala.
 Tanjusha
Solatka, od leve proti desni: Loni, Lenci in moi :)

Drzim pesti - a to bi rada na lotu zadela a kaj? Ker ce je tko, je 10% mojih! Hihihi.
Ne obupuj nad tekom - vcasih gre bolje, vcasih slabse. In za dezjem vedno posije sonce :)
Uporabniški avatar
 solatka
Tanjusha napisal/-a:Solatka, od leve proti desni: Loni, Lenci in moi :)

Drzim pesti - a to bi rada na lotu zadela a kaj? Ker ce je tko, je 10% mojih! Hihihi.
Ne obupuj nad tekom - vcasih gre bolje, vcasih slabse. In za dezjem vedno posije sonce :)

He he Tanjusha... Loto pa ni zame. Jaz nikol nič ne zadanem. Pa če se še tako trudim. tako, da bogata lih ne bom. vsekakor pa dobiš kak "procent" (beri: vas povabim na kakšen :toast:), če mi tole rata.

Aja pa hvala za "od leve proti desni".

Pa še eno vprašanje. A na švic majci bo polžek tudi spredaj (bajdemimi ful je carski turbo polžek)? Razmišljam praktično. Švic majce bi imela jaz tudi na tekme, na tekmah imamo pa sredaj nalimano številko pa se ne b videl :cry:
Uporabniški avatar
 Ksenija
Solatka seveda bomo držale pesti...
evo jst danes pretekla malce več kot 5 km... se mi pa čuti včerajšnji dan, jutri bo samo sprehod ;)
tud jst komaj čakam majčke...
 Tanjusha
@Solatka: svic majce se vedno 'rihtamo'. In ce bo slo tko naprej, jih bomo prej nastrikale :evil: Tako da ce katera pozna oz. ve, kje kaj kvalitetnega nabavit za dokaj ugodno ceno, se priporocam. Polzek bi pa moral ze na tej majcki biti na hrbtni strani, kar sem najmanj 5x poudarila, no, pa vidis, kje se je na koncu znasel :D

Pesti pa vseeno drzim, tut ce ne bo lota :roll:
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA