Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Wega
Mateja, Lojze, BojanAlenka, Pipy design in vsi ostali, hvala za fotke!
Nazadnje spremenil Wega, dne 31 Avg 2008, 21:56, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 matej712
Erota za predsednika!
Super organizirano!
Žal se mi je mudilo in sem samo tekel pod tuš in po diplomo, nato pa izpustil analizo oziroma me je čakala drugje.

Čestitke vsem, ki ste dosegli PB!
Uporabniški avatar
 TomazSimec
Res, lepo je bilo danes v Domžalah,ko vidiš to množico tekačev ko se borijo vsak na svoj način s temi dolgimi 25imi krogi.Res čestitke organizatorju za idejo in izpeljavo tega dogodka, čestitke tudi vsem, ki ste tekli predvsem pa tistim z osebnimi rekordi,veliko vas je danes.:clap:, hvala tudi fotografom za akcijske fotke.
Aja, še moj današnji tek.Željeni čas pred tekmo 39.00.Glede na trenutno formo kar realen čas in dobra osnova za piljenje za LM.Dosežen čas verjeli ali ne 38.59.42 :rol:. Skratka zadovoljen, cilj dosežen,hvala vsem za lep športni dan LP
Uporabniški avatar
 RoKo
BrankoN napisal/-a:To je bila moja prva tekma in sem zadovoljen z rezultatom,vendar mislim,da sem tudi jaz pretekel kakšen krog preveč.325.Vseeno pa pohvala organizatorju.Drugo leto spet pridem.

Kaj ni bilo to organizirano ravno zaradi točnega štetja krogov?

Nisem bil tam, pa rajši ne bi o tem. Čestitke vsem za PB, dam v plan za 2009.
 mojA
Hvala organizatorjem za odlično prireditev. Prav gotovo še pridem. Hvala tudi fotoreporterjem za slikce !
Sedaj pa nestrpno čakam rezultate.

Čestitke tudi vsem nastopajočim :!:
Uporabniški avatar
 Arif
Organizacija je bila kar dobra :clap: Edino so sodniki danes bili radodarni in so nam dodelili še kakšen dodaten krog :bum:[/img]
Uporabniški avatar
 dasa
PUHKO napisal/-a:Čestitke vsem organizatorjem in vsem tekačem. Kljub temu da rajši tečem na prostem, je tudi štadion zanimiv....bo treba še kdaj ponoviti. :D

BRAVO Puhko saj bo neki od tebe :D

čez eden teden pa v terme...... :wink:
Uporabniški avatar
 lonely
Živjo

Po včerajšnjih dveh tekih po kamnih in koreninah mi je tale TF10-ka
prišla prav kot balsam za noge.
Organizacija je bila odlična,lepo število udeležencev,okrepčila zadostna.
Čestitke vsem ki so dosegli svoj PB,kakor tudi članicam -polžje sekcije-
za odlične dosežke.
Pozdrav vsem ki sem jih danes spoznal:LoniM,Lenči,MatejaH,Tae,........
.

@Ero Ti si pa res CAR.
V takem kratkem času(od EVACS-a) si vse organiziral na najvišji
ravni-vsaka ti čast.
Moj nasvet za drugič:čip+display, spominek(ob višji vpisnini)

Lp
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Čestitam vsem za pretečene kilometre (še posebno pa tudi organizatorjem!) :clap: :cast1:

Meni se je zdela varijanta nabiranja krogov po štadionu malo turobna pa sem raje izbral PST... :wink:
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,
petindvajset krogov je res kar nekaj za preštet, še posebej ker je vmes treba tudi teč, pa kakšnega prehitiš in kakšen prehiti tebe, tako da se mimogrede kakšen izmuzne iz spomina.
Jaz nisem imel nobenih težav, ker so se mi krogi vrteli okoli dveh minut in enostaven poračun je popolnoma ustrezal podatku, ki ga je imela gospa sodnica, ki je spremljala tudi moj tek.
Ali je res v človeški naravi, da mora svoje nezadovoljstvo nad rezultatom prevaliti na nekoga drugega, v tem primeru na sodnika? Seveda so tudi sodniki ljudje, ki se lahko zmotijo, ampak se mi zdi da je kar preveč tega.
Upam, da se bodo tisti, ki se jim bo dokazala neupravičenost pritožbe tudi ustrezno opravičili.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 lenči
marko85 napisal/-a:Seveda sem na naslednji desetki zraven :)

Prav gotovo boš :lol: :clap:
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Se pridruzujem pohvalam organizatorjem in sotekacem. Prvic sem tekel na atletski stezi in moram reci, da mi je bilo zelo fino. Krozenje me ni niti najmanj motilo, saj si hoces ali noces ves cas v stiku s sotekmovalci. Solo tek po stadionu bi bil verjetno res precej duhomoren. Tako pa ko smo se lepo razporedili po celotni progi, je bilo prav fino.

V planu sem imel tek v druzbi namesto klasicnega jutranjega "osamelca", brez kakih zelja po ne vem kakem rezultatu. Seveda pa je potem adrenalin naredil svoje in nekako ni zneslo da bi clovek tekel kar tako malo v tri dni :-) Zmage v tretji jakostni skupini sem bil ful vesel, saj je obcutek ko priteces prvi v cilj cisto nekaj posebnega in meni do sedaj se popolnoma neznan. Nima veze, da sta potem tekli se dve mocnejsi skupini.

Na koncu je bilo sicer nekaj govora o prevec pretecenih krogih, ampak bodo sodniki in organizatorji to ze postimali tako da bo prav.

Najlepsa hvala vsem za prijetno dopoldne in mocno upam, da to naslednje leto ponovimo.

G.

PS: Tudi fotke vseh dvornih in navadnih fotografov so pohvale vredne.
 a nje ni
bla_k napisal/-a:A nje ni brez zamere!
To je bila le šala na račun komentatorja RTVSLO Andreja Stareta in ni nikakor vključevala tebe in ostalih na drugačen način, kot z mojim globokim spoštovanjem.
LP, Blaž

hehe, saj ni nič zamere :wink: meni je res vseeno, ali sem pretekla 1 krog več ali manj, to je le 400 metrov več oz. manj ... v vsakem primeru sem tekla bolje kot ponavadi 8)

lep dan :wink:
 spela*
zlopi napisal/-a:Ali je res v človeški naravi, da mora svoje nezadovoljstvo nad rezultatom prevaliti na nekoga drugega, v tem primeru na sodnika?

Hehe, pri meni je pravzaprav obratno. Jaz sem potihem upala, da obstaja možnost, da so se zmotili sodniki in da imam dve minuti "v dobrem" in bom na naslednjem teku presenečena. :wink: Edino med samim tekom me je to neskladje med mojim in uradnim štetjem malo demotiviralo.

Pa je glede na rezultate očitno, da sem se žal zmotila jaz. In da teh dveh minut nimam nič v dobrem, ampak bom morala še trenirati.
:wink:
No, ne glede na to sem zadovoljna, ker sem za dobre pol minute popravila svoj čas na 10 km. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA