Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Tanjusha napisal/-a:@Solatka: svic majce se vedno 'rihtamo'. In ce bo slo tko naprej, jih bomo prej nastrikale :evil: Tako da ce katera pozna oz. ve, kje kaj kvalitetnega nabavit za dokaj ugodno ceno, se priporocam. Polzek bi pa moral ze na tej majcki biti na hrbtni strani, kar sem najmanj 5x poudarila, no, pa vidis, kje se je na koncu znasel :D

Pesti pa vseeno drzim, tut ce ne bo lota :roll:

Meni je pa čisto všeč, ker je spredaj. So me še doma pohvalili, kakšno lepo majčko mam. Seveda je najprej padla pripomba, da sem morala pa resnično imeti polžji tempo, ker sem se šele okoli štirih doma prikazala. Bodo že videli tega polža, no, saj pišem se tudi kot polž, torej mi je po imenu namenjeno.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Drage Polzke in Polzki vsem cestitke za dosežene rezultate na Domžalski desetki.

Mi je kar žal, da me ni bilo :cry:

Majčke so mi res všeč. In komaj čakam, da jo dobim.
Pa ugotovila sem, da neki polžkic še ne poznam. Tako da se priporočam za "od leve proti desni" :wink: :lol:

Včeraj sem šla tečt. 50 minut trpljenja. Na koncu sem se kar zjokala.
A se vam tud dogaja, da ko ste že itak v "slabi koži", da potem tud tečete slabo?

No, ampak za LM bom natrenirala, pa če si noge obrabim kar do kolen al pa še bolj.

Imam pa še eno prošnjo za vse vas. A lahko prosim prosim prosim držite pesti zame vsaj do 1. okotobra letos? (sej vem... ful časa... :roll: ). Pjoooosiiiim. Gre za eno zelo pomembno zadevo, ki si jo zeloooo želim. Bom potem povedala za kaj se gre, če bo uspešno. Hvala.

Veš, včasih je tek res čisto trpljenje :evil: , nikamo ne gre :x , noge se nočejo odlepit od tal :--( .... Samo, poglej jo, 50 minut teka, haloooo :laola , v vseh tvoji "slabi koži" si pa pretekla toliko časa. Počasi, po polžje, s težavo, pretekla si pa :juhuhu: :clap: . Saj se tudi ostali Polžki vlečemo s sledjo po cesti velikokrat. Torej, nogice lepo ohrani cele, saj brez njih ne moreš teči :lauf: , za LM boš pa pripravljena ob teku tu in tam, četudi včasih malo težko.

Pesti in fige in še kaj držimo zate, ko pa zadnjega opraviš pa daš za pijačo :drink .
Uporabniški avatar
 lenči
Polžek spredaj je kar super zadeva, te vsaj v oči pogledajo :wink: , ne pa od zadaj strmijo vanj :lol: . Je pa dovolj visoko, da ga tudi številka ne skriva. Jaz si jo dam zmeraj pod :ignore: , tako, da ni problema. Tanjusha, je čisto lepo ispadlo spredaj, samo bolj spodaj ne sme biti. Je pa res tuštkan :heart
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
Tanjusha napisal/-a:Solatka, od leve proti desni: Loni, Lenci in moi :)

Drzim pesti - a to bi rada na lotu zadela a kaj? Ker ce je tko, je 10% mojih! Hihihi.
Ne obupuj nad tekom - vcasih gre bolje, vcasih slabse. In za dezjem vedno posije sonce :)

He he Tanjusha... Loto pa ni zame. Jaz nikol nič ne zadanem. Pa če se še tako trudim. tako, da bogata lih ne bom. vsekakor pa dobiš kak "procent" (beri: vas povabim na kakšen :toast:), če mi tole rata.

quote]

Ne govori, da "nikoli nič ne zadenem" :nono: . Kakšno hordo Polžkov si pa zadela na forumu, a mi pa nič ne štejemo :--( :clap:
 Tanjusha
Vidim, da vas je tale nas polzek cisto ocaral :) Me veseli!!! Aja - nova ideja: a bi mogoce namesto majic z dolgimi rokavi imele jopice, velurje ali kaj podobnega? Se kaksna ideja mogoce?
Uporabniški avatar
 Tina1
Tanjusha napisal/-a:Aja - nova ideja: a bi mogoce namesto majic z dolgimi rokavi imele jopice, velurje ali kaj podobnega? Se kaksna ideja mogoce?

Kaj pa kej na fršlus? Tak material, da diha, za švicat, dolgi rokavi, kot anorak?
 Tanjusha
Tina1 napisal/-a:[Kaj pa kej na fršlus? Tak material, da diha, za švicat, dolgi rokavi, kot anorak?

Ja, sej to sem imela v mislih - jopca na frslus s kapuco, anorak, flis ... za kaj bolj sportnega bo treba kaksne privat firme posnofat, v okolici Kranja jih je kar nekaj, je pa res, da potem taka zadeva ne bo ravno ... poceni :) Meni je itak vseeno, ker mi take reci vedno pridejo prav, za ostale pa ne vem.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Ne govori, da "nikoli nič ne zadenem" :nono: . Kakšno hordo Polžkov si pa zadela na forumu, a mi pa nič ne štejemo :--( :clap:

Hi hi... zadela sem hordo Polžkov... :lol:
Itak da štejete. Mislila sem bolj finance, da nikol nič ne zadanem. Enkrat sem napisala okorg 40 nagradnih kuponov, da bi zadela Audi A4 avant.
heh... dobila nisem niti tolažilne nagrade. :roll:

Sicer sem pa s Polžki zadela terno. :D In komaj čakam piknik.
Uporabniški avatar
 Ksenija
Tanjusha napisal/-a:
Tina1 napisal/-a:[Kaj pa kej na fršlus? Tak material, da diha, za švicat, dolgi rokavi, kot anorak?

Ja, sej to sem imela v mislih - jopca na frslus s kapuco, anorak, flis ... za kaj bolj sportnega bo treba kaksne privat firme posnofat, v okolici Kranja jih je kar nekaj, je pa res, da potem taka zadeva ne bo ravno ... poceni :) Meni je itak vseeno, ker mi take reci vedno pridejo prav, za ostale pa ne vem.

men je tale jopca iz Hoferja prav fajna, sem že razmišljala kako bi dala gor tale naš aščitni znakec... tko da jst sem za.
samo nekaj še na gmail naslovu se zdej pobirajo naročila za? če so majčke super tud za tečt, bi jaz vzela še kakšno, sem pa isto tud za dolgi rokav, pa švic majco in tko... v glavnem sem za krkoli že bo ;)
 Tanjusha
Ksenija, na mejlu bomo pobiral narocila za majcke (ko se bomo spet odlocili za narocilo - pa tisti, ki se niso oddali narocila, lahko tja posljejo) pa prijave na piknik in podobno.

Polzki, kar z idejami na plano glede oblacil :)
Uporabniški avatar
 niki
Včeraj je bil zame tudi en težek dan. Zvečer sem šla tečt in mi nikakor ni šlo, ves čas sem se ustavljala, jajčnik me je bolel, čist sem bila boga, kot da ne bi nikoli nič tekla. Tako, da sem komaj pretekla in prehodila 4 km, potem sem pa prenehala, ker sem imela vsega dovolj :cry: , predvsem pa bolečine. Včasih očitno res ne gre, na silo pa tudi ne.

Majčko s polžkom sem jaz mislila imeti kar za na tekme, da bi se tako lažje prepoznale.

Solatka bom držala pesti zate, ve pa se tudi kaj name spomnite, ta mesec imam kup izpitov in seminarskih za narediti in me že kar pošteno zvija ali mi bo uspelo.
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Včeraj je bil zame tudi en težek dan. Zvečer sem šla tečt in mi nikakor ni šlo, ves čas sem se ustavljala, jajčnik me je bolel, čist sem bila boga, kot da ne bi nikoli nič tekla. Tako, da sem komaj pretekla in prehodila 4 km, potem sem pa prenehala, ker sem imela vsega dovolj :cry: , predvsem pa bolečine. Včasih očitno res ne gre, na silo pa tudi ne.

Majčko s polžkom sem jaz mislila imeti kar za na tekme, da bi se tako lažje prepoznale.

Solatka bom držala pesti zate, ve pa se tudi kaj name spomnite, ta mesec imam kup izpitov in seminarskih za narediti in me že kar pošteno zvija ali mi bo uspelo.

Niki, seveda tudi zate držimo pesti, fige, lase si spnemo :wink: , ti samo lepo zrihtaj tiste formalne neumnosti, vmes pa uživaj pri teku in seveda počivaj, ker tudi to je del treninga.
Uporabniški avatar
 solatka
Punce in fantje... jz kr priznam, da vam ne sledim več. Čist preveč pišete. No, vsaj zame, ki se računalniku skušam izogibat zadnje čase.

Človk se odloči, da se bo rešil odvisnosti od računalnika pa neta pa forumov. Pa se odloči športat... Ah ja... pol pa zadane "hordo Polžkov".
Pa je spet odvisen.
:roll: :lol:

Ne no... super ste.... Kar nadaljujte tako.

Torej... super ideja z nasim posebnim mejlom. Uporabno zelo.
SEm že poslala potrditveni mejl za piknik, sicer bi tako ali tako pozabila.

NIki... držim pesti zate.

Aja... pa tisti ki ste bolj v tem.
Kaj je bolje? Teči na vsake dva dni, pa takrat na polno. Ali teči vsak dan pa takrat krajšo razdaljo?
Razmišljam da bi tekla vsak dan, bi mi pasalo razmigavanje po celodnevnem sedenju.
Uporabniški avatar
 IRA
Dober dan ...

Sem začela brat polžjo sekcijo pa mislim, da jo bom še dolgo brala.
Ste kar pošteno čvekale :twisted: :twisted: :twisted:

... do takrat pa, če me sprejmete - sem vaša :D
Uporabniški avatar
 solatka
IRA napisal/-a:Dober dan ...

Sem začela brat polžjo sekcijo pa mislim, da jo bom še dolgo brala.
Ste kar pošteno čvekale :twisted: :twisted: :twisted:

... do takrat pa, če me sprejmete - sem vaša :D

Em... a vse si prebrala? Čist vse?

Madoniš... vsaka ti čast :cast: :lol:
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA