Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 IRA
Lepo pozdravljeni!

Takolele je!
Sem nenehna povratnica h teku, navadno me "zmanjka" v najbolj vročih mesecih, potem pa se ponovno vrnem ...

Sodelujem še na enem forumu, kjer je predvsem debata o hujšanju, zdravi prehrani in v ta forum se že par let vztrajno trudim vključit šport.

Obiskovalke so predvsem odrasle ženske s familijami s takšnimi in drugačnimi prehranjevalnimi nihanji, ki si želijo naredit kaj zase.

Preko mojega prigovarjanja, navijanja in navduševanja se je počasi sestavila mala tekaška skupinica (na Bled nas je šlo 6, na LM se nas pripravlja še malo več - do max 10).

Sprašujem vas, ki ste bolj na tekočem kako je s temi prijavami. Sem brala, da je za nekakšne skupinske prijave ceneje?
Je kaj važno koliko je tekmovalcev?
Se je mogoče na kakršenkoli način priključit h vam?

Vse bi šle tečt na 10km in mislim, da gre vsem za "10-ko z nasmehom", tako, da kakšnega hudega ponosa vam nebi prinesle :twisted:

Je možno kakšno sodelovanje ali kakšen vaš nasvet?
Smo čisto nove v tem "tekmovalnem" svetu :roll:

Hvala in lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo, bravo in še enkrat bravo :laola .

Prijave preko TF bodo (tudi jaz čakam na skupinsko) in se lahko takrat zraven priključite in prijavite. Treba je spremljat forum. Drugače pa je skupinska prijava 10+. Ampak mislim, da je bolje kar lepo preko foruma.

Sicer pa nič panike, saj imamo tudi Polžjo sekcijo, kjer smo čisto podobne tej skupini :wink: :lol: . Vsekakor bi doprinesle že s samo udeležbo na teku in nič se ne tako :twisted: obravnavat. Bo pa Polžja sekcija malo bolj številčna :juhuhu: , važno je , da se preteče in pride skozi cilj. Polžja sekcija je čisto nekaj podobnega tej vaši skupinici, samo da se v živo redkeje vidimo (na tekmah).

Še enkrat, pohvale in se veselim, da se srečamo :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
Hvala lepa.
Bom spremljala za skupne prijave :P

Tale polžja sekcija pa ... hja, priznam, ne spremljam redno tekaškega foruma. Se bom potrudila, da to spremenim :P :P :P

Ampak o polžji sekciji sem zaenkrat zasledila samo PIKNIK :lol: :lol: :lol:

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Hvala lepa.
Bom spremljala za skupne prijave :P

Tale polžja sekcija pa ... hja, priznam, ne spremljam redno tekaškega foruma. Se bom potrudila, da to spremenim :P :P :P

Ampak o polžji sekciji sem zaenkrat zasledila samo PIKNIK :lol: :lol: :lol:

Lp

IRA, tudi to je že veliko :lol: . Vabljene :lol: .
Drugače pa smo res aktivne
http://www.tekaskiforum.net/viewforum.p ... 472dcb17ba

pa še malo fotk
http://picasaweb.google.com/alenka131/T ... LJASEKCIJA

in če rabite kakšno kilo spodbude in liter stimulacije :wink: , kar javite se, saj smo sami enako misleči počasi tekajoči osebki zbrani tukaj :hehe:
 darjan
Polzji sekciji se na Lj maratonu morda obesim na 21-ko, ce me bo ponovno misica na nogi izdala... Po 14 dnevnem mirovanju je sedaj mir ampak, ko bom do konca se izcrpal pa ne vem kak bo...
Uporabniški avatar
 lenči
darjan napisal/-a:Polzji sekciji se na Lj maratonu morda obesim na 21-ko, ce me bo ponovno misica na nogi izdala... Po 14 dnevnem mirovanju je sedaj mir ampak, ko bom do konca se izcrpal pa ne vem kak bo...

Držimo pesti, da bo vse vredu, drugače pa rade volje sprejmemo družbo, ki bo tekla naš polžji tempo :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz imam letos plan igrat zajčka za 1:50:00 če komu to pomaga pri doseganju ciljev. Tempo bom držal stalno enakomeren brez popuščanja ali pospeševanja.
Uporabniški avatar
 Wega
Mogoče te pa res poiščem. To je letos moj cilj. Pazi, ne 1:59:59, treba si je postavit trde in neizprosne cilje!! ;)
Uporabniški avatar
 bobr
Tako je wega, vedno ciljaj višje ;)
Imel bom moder balon samo še helij moram najti na dan dogodka :)
Uporabniški avatar
 Loni
bobr napisal/-a:Jaz imam letos plan igrat zajčka za 1:50:00 če komu to pomaga pri doseganju ciljev. Tempo bom držal stalno enakomeren brez popuščanja ali pospeševanja.

Meni :!: :!: :!: A pa bo tvoja noga v redu do takrat :?: :?: :?: Da ne boš kaj pretiraval.
aja, popuščanje pri meni možno, pospeševanje niti ne :lol:
 AinE
Bobr, krasno :arrow: torej boš "neuradni zajček".
Že lani sem si želela teči vsaj kakšno sekundo pod 1:50. S tem namenom sem šla celo v Palmanovo, saj sem v Ljubljani cilj zgrešila za 12 sek. Žal sem bila tam še 8 sek. počasnejša.

Če se letos na LM priključim tebi in ene tri korake pred ciljem nekoliko pospešim, potem mi bo uspelo doseči čas 1:49:59 :D .

Upam, da na štartu kakšen od sponzorjev ne bo delil ravno modrih balonov :wink: .

Se vidimo, E.
Nazadnje spremenil AinE, dne 04 Sep 2008, 13:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Oujea :twisted: več nas bo bolj bo lušno.

Res je, špela je bil prvotni razlog da grem letos na LM kot neuradni TF zajček. Moj balon bo razpoznaven, nič bat. Z nogo gre na boljše in do takrat bo moglo biti ok.
 spela*
bobr napisal/-a: Z nogo gre na boljše in do takrat bo moglo biti ok.

Važno, da je bolje z nogo. Ampak jo vseeno čuvaj in brez pretiravanja.
 ton
Lepa gesta, Bobr.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA