prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Radolca
iverson napisal/-a:
Radolca napisal/-a:bojan, sva že z MarP-jem enkrat govorila, da bi šla skupaj razdaljo Ljubljana-Bled.
Kaj pa vem, mogoče bomo pa šli kaj takega :?: :shock:
Pa po mojem bi se še kdo našel :!:

Zanimivo, če se zmenimo za primeren tempo bi ša res lahko vžgali tole turco.

spremljevalno vozilo bi morali imeti. tako mislim, da bi nekdo skrbel za pijačo in prvo pomoč v primeru, če se jaz zgrudim :? . Nekdo bi nas moral vsakih 10 km mal osvežiti :toast: :drink
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Za rojstni dan sem si pripravil najlepše darilo. Prvič v življenju sem pretekel maraton. To pomeni 7 krogov okrog Blejskega jezera + 1,5 km dodatka. :)

BTW koliko točno je sploh okrog Blejskega jezera, da vem analizirati trening?
Uporabniški avatar
 Loni
Bojan, čestitam ti za oboje, za rojstni dan in za pretečeno razdaljo.

Drugače pa imajo Nathan pasove tudi v Koala trgovini na Bledu. Sama imam takšnega:
http://www.nathansports.com/our_product ... _plus.html
Kupila sem ga pa zato, mislim na znamko, ker je pas dokaj elastičen in mi zadeva ne skače na boku, prej sem imela že dva, pa sta me oba motilaravno zaradi tega poplesavanja.
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Hvala

Poročilo: http://bojanambrozic.spaces.live.com/bl ... 7296.entry

Sicer pa sem tekel takole:

1. krog: 33 min 28 s

2. krog: 33 min 29 s

3. krog 35 min 29 s

4. krog: 34 min 24 s

5. krog: 37 min 38 s

6. krog: 39 min 16 s

7. krog: 39 min 26 s

Mala Zaka - Velika Zaka - Železniška postaja Bled: 9 min 46 s

VSE SKUPAJ: 4 h 23 min 16 s

Proti koncu sem dosegal slabše čase, predvsem, ker sem potreboval več časa za postanek v vsakem krogu in tudi ker sem srečal nekaj sošolcev. Tempo pa ni bistveno padel.
 bluy
tukaj v tej temi ste omenjali, da se da izmerit razdalje na arso in google earth. A je to dejansko kdo sprobal ta program, ker men ne dela? Je, pa res, da se nisem kaj preveč poglobila, tako da če mi rečete, da stvar deluje si vzamem malo več časa za to zadevo. Bi mi pa zelo prav prišlo, da bi lahko malo splanirala kje bi se še dalo teči po naši okolici.

Aja, a to izmeri le zračno razdaljo, ali pa obstaja kak program, da bi se merila dolžina ceste?
Uporabniški avatar
 tae
Bojan, naj ti svoje misli povem kar javno, čeprav bi ti lahko tudi na zs, vendar želim, da vidijo tudi drugi. Osebno se sicer ne poznava, le 1x ali 2x sva se že videla, vendar mislim, da tudi ti mene ne poznaš. Skratka poleg tvojih prispevkov na forumu prebiram tudi tvoj blog. Vse to, kar bom sedaj omenil, sam že veš, morda pa ne vedo drugi člani foruma. Rad bi te malo hvalil. Po tvojih prebiranjih sem spoznal naslednje tvoje dobre lastnosti:

- Si pameten, inteligenten, razgledan
- Dejaven na večih področjih: šola, astronomija, internet, planinstvo, fotografija, šport
- Si odličen športnik, dokazal si, da se da le s trdim delom (treningom) nekaj doseči
- Trenutno si se formiral v gorskega tekača in to dobrega gorskega tekača, ki je lahko konkurenčen fantom v tekaških klubih. Vendar si tudi na ravnini precej hiter za rekreativca.
- S tvojim zadnjim prispevkom, si dokazal, da imaš tudi izjemno vzdržljivost in bistro glavo v težkih trenutkih bolečin.
- Si trmast in to pozitivno, bolje rečeno vztrajen. Imam občutek, da dejansko spelješ do konca popolnoma vse kar si zamisliš.
- V današnjih časih si eden redkih mladostnikov, ki je na vseh področjih uspešen in po mojem pravo pozitivno nasprotje od večine. Upam, da si svojim sovrstnikom vzor.
- Glede na tvojo mladost imaš še lepo tekaško prihodnost pred sabo.

Skratka, čestitke za vse, kar si dosegel. Res si pravi fant. Občudujem te, čeprav si od mene po mojem mlajši več, kot 10 let.

Ps: Vedno opazim ljudi, ki so drugačni od večine :D
Uporabniški avatar
 grb
bluy napisal/-a:tukaj v tej temi ste omenjali, da se da izmerit razdalje na arso in google earth. A je to dejansko kdo sprobal ta program, ker men ne dela? Je, pa res, da se nisem kaj preveč poglobila, tako da če mi rečete, da stvar deluje si vzamem malo več časa za to zadevo. Bi mi pa zelo prav prišlo, da bi lahko malo splanirala kje bi se še dalo teči po naši okolici.

Aja, a to izmeri le zračno razdaljo, ali pa obstaja kak program, da bi se merila dolžina ceste?

Pri obeh lahko izmeris dejansko dolzino po cesti. Jaz to precej uporabljam. Vse skupaj verjento ni ravno do metra natancno, ampak dovolj da je uporabno.

G.
Uporabniški avatar
 activean
[quote="tae"]Bojan, naj ti svoje misli povem kar javno, čeprav bi ti lahko tudi na zs, vendar želim, da vidijo tudi drugi. Osebno se sicer ne poznava, le 1x ali 2x sva se že videla, vendar mislim, da tudi ti mene ne poznaš. Skratka poleg tvojih prispevkov na forumu prebiram tudi tvoj blog. Vse to, kar bom sedaj omenil, sam že veš, morda pa ne vedo drugi člani foruma. Rad bi te malo hvalil. Po tvojih prebiranjih sem spoznal naslednje tvoje dobre lastnosti: ...[quote="tae"]

se podpišem pod vse to lastnosti:)
Poznava se kratek čas...ampak taka predanost športu in toliko znanja in zanimanja na različnih področjih..
nima vsak:)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
prebrala Tvoje (zanalašč sem napisala z veliko začetnico, ker si to zaslužiš!) poročilo in prej kot za rojstni dan, bi čestitala, da Ti je uspelo tako lepo "odviti darilo, ki si si ga poklonil za rojstni dan".

seveda čestitke tudi ob rojstnem dnevu, ostani fejst fant, marljiv in zagnan (kot znamo biti astrološke devičke in devičniki :wink: ).
 bluy
grb napisal/-a:
bluy napisal/-a:tukaj v tej temi ste omenjali, da se da izmerit razdalje na arso in google earth. A je to dejansko kdo sprobal ta program, ker men ne dela? Je, pa res, da se nisem kaj preveč poglobila, tako da če mi rečete, da stvar deluje si vzamem malo več časa za to zadevo. Bi mi pa zelo prav prišlo, da bi lahko malo splanirala kje bi se še dalo teči po naši okolici.

Pri obeh lahko izmeris dejansko dolzino po cesti. Jaz to precej uporabljam. Vse skupaj verjento ni ravno do metra natancno, ampak dovolj da je uporabno.

G.

hvala, sem se poglobila v zadevo in se res da izračunati.
Uporabniški avatar
 grb
Bojan Ambrožič napisal/-a:Men pa Atlas okolja zmeri največ 5 točk zapored. Ali se slučajno da kje da naštimat na neskončno?

Ojla

Meni jih izmeri "neskoncno", pa se ne spomnim, da bi moral karkoli nastimavat. Je pa zoprno edino to, da moras klikat precej pocasi, ker dvojni klik razume kot zacetek novega merjenja. Tako da se mi vcasih vmes vse skupaj resetira. Uporabljam pa tole na naslovu:

http://gis.arso.gov.si/atlasokolja/prof ... a_AXL@Arso

Ce slucajno obstaja se kak drug pa da ima tisti tezave. Ker vem da vcasih je bilo to na nekem drugem naslovu.

G.

PS: Cestitke za maratonsko razdaljo
Uporabniški avatar
 grb
Ja to je sigurno zato, ker prehitro kliknes. Enkrat se loti lepo pocasi (zoprno, vem) pa bo bolje.
Uporabniški avatar
 SasoP
Za podaljšano tekanje sem si tokrat izbral petek, ko me je vlak :driver: že navsezgodaj popeljal proti Jesenicam, kjer sem se namenil startati nazaj proti domu. Na železniški postaji me je nekoliko zvijalo (skrbi zaradi dolge poti??), vendar misija WC žal ni bila uspešna, saj je bil vhod v posvečene prostore skrbno zaprt - močne rešetke so mi odpihnile še zadnje upanje na odrešujoče olajšanje... :?
Pri Ledeni dvorani sem zares pričel s tekom v smeri proti Mojstrani, se pri Najboljšem sosedu dodobra okrepčal (voda, Isosport in gel), skozi Radovno v Zgornje Gorje (spotoma opravil še dva zadihana službena razgovora :hello: ), spet sosed..., naprej na Bled, Bodešče, Koritno, potem pa me je pod Lancovim malce zmanjkalo. Klanec sem zatorej prehodil, spet tekel in na koncu Kamne Gorice s tekom tudi zaključil. Sprehod do Podnarta je bil katastrofa (beri: promet), tako da ta, zadnji del poti toplo odsvetujem. Ostalo super... Še bomo tekli.
Skupaj 42 km teka in 10 km hoje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA