Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tae
Dejansko bi težko rekel, da imam še iz kakšne tekme več fotk, kot od tu.
Uporabniški avatar
 Laufer
matjaz napisal/-a:vsi ste bili dobri razen lauferja ( :lol: )

matjaz napisal/-a:ne ne ok tudi laufer

:cry:
Pa tako sem se trudil.

MatjazV - super fotke in hvala :lol:, Matjaz tudi tvoje so ok :twisted:
 Mackatacka
:laola
Halo halo!!!!

Pohvala organizatorjem za odlicno prireditev :D , sotekacem za druzbo med tekom, navijacem in seveda super fotografom. Hvala! Res nisem tocno vedela, kaj naj pricakujem od tekme...hm....25 krogov na atletskem stadionu. Saj za noge se mi je zdelo, da bodo zdrzale, ampak kaj pa glava...... Ampak izslo se je prav super. Izboljsala svoj rezultat na 10km :arrow: 53:27. :juhuhu: Ja ja vem, da ni to moj PB, ampak samo najboljsi izzid. Je pa vseeno fajn motivacija za naprej. Ja smo pa imeli tekaci v prvi skupini zajca. Ce mogoce kdo ni opazil?!? :wink:
Uglavnem, res bilo je supersko. Se ze veselim naslednje tekaske preizkusnje.

Pozdravcek, 8) :D :!:
 hitrohodec
Najprej iz srca cestitam ero-tu in ostalim pomagacem za izvrstno organizacijo, ki bi bila lahko za zgled oni z EVACSA (vsaj kar se tice desetke). Kot naslednje pa moram pohvaliti in se jim zahvaliti vse fotografe za res izjemno galerijo slik. Sam pa se moram opraviciti ero-tu za razocaranje, ki sem mu ga pripravil, glede na njegove napovedi o mojem ritmu v tekmi. V nedeljo bi sploh ne smel tekmovati, ker sem prisel v Domzale ze z nategnjenim bicepsom leve noge, toda obljubo sem hotel drzati in biti kljub temu na startu. Skusal (in upal) sem, da bo noga zdrzala toda ze po prvem km sem obcutil ostro bolecino in sem moral takoj popustiti (od 4'54" sem presel na 5'30"/km, koncal pa sem celo v 5'55") in misliti le da tekmo dokoncam ne glede na cas. Cas 55'31" je moj najslabsi zadnjih 25 (25!) let, saj sem letos ze sel v 48'25" (marca z zmago na Svet.Prv. Master v Clermont-Ferrandu), na treningih pa sploh ne grem nikoli nad 54'00". Moj P.B. je 43'08" (v hoji seveda) tako da sem bil eden redkih, ki se niso izboljsali (in se vsekakor niti ne bi mogel, ker je p.b. star ze 21 let), ceprav sem bil med vsemi gotovo tisti, ki je opravil na stezi doslej najvec tekem (v arhivu imam tudi 2 tekmi na 50km na stezi -125 krogov v casih 4.24' in 4.16'). Ko sem se vrnil domov v Lonjer (pri Trstu) nisem sploh mogel iz avta od bolecin, ponoci pa sem se stalno prebujal, komaj sem se nehote obrnil na napacno stran. Sedaj bo treba nekoliko (?) pocivati nato pa bo treba spet nadoknaditi zamujeno. Je pa ze tako, da mi letosnja sezona ne da miru (morda pa sem se ze toliko obrabil?).
P.S.: Hvala za cevlje, ki sem jih ze poskusil in mi bodo za zimsko sezono, ko delno treniram tudi tek, zelo prav prisli!
Pozdrav z nasega konca vsem TF-jevcem!!!
Uporabniški avatar
 RoKo
hitri, pazi malo nase :wink: nisi več rosno mlad. Za PB je še zmeraj čas.
Glej da boš do Nabrežine 100 % fit. (če ne že za Milje)
Pri svojih izkušnjah, menda že veš, kdaj je potreben počitek. Je pa hudič, če je človek navajen migat. :lol:
 mojA
hitrohodec napisal/-a:Najprej iz srca cestitam ero-tu in ostalim pomagacem za izvrstno organizacijo, ki bi bila lahko za zgled oni z EVACSA (vsaj kar se tice desetke). Kot naslednje pa moram pohvaliti in se jim zahvaliti vse fotografe za res izjemno galerijo slik. Sam pa se moram opraviciti ero-tu za razocaranje, ki sem mu ga pripravil, glede na njegove napovedi o mojem ritmu v tekmi. V nedeljo bi sploh ne smel tekmovati, ker sem prisel v Domzale ze z nategnjenim bicepsom leve noge, toda obljubo sem hotel drzati in biti kljub temu na startu. Skusal (in upal) sem, da bo noga zdrzala toda ze po prvem km sem obcutil ostro bolecino in sem moral takoj popustiti (od 4'54" sem presel na 5'30"/km, koncal pa sem celo v 5'55") in misliti le da tekmo dokoncam ne glede na cas. Cas 55'31" je moj najslabsi zadnjih 25 (25!) let, saj sem letos ze sel v 48'25" (marca z zmago na Svet.Prv. Master v Clermont-Ferrandu), na treningih pa sploh ne grem nikoli nad 54'00". Moj P.B. je 43'08" (v hoji seveda) tako da sem bil eden redkih, ki se niso izboljsali (in se vsekakor niti ne bi mogel, ker je p.b. star ze 21 let), ceprav sem bil med vsemi gotovo tisti, ki je opravil na stezi doslej najvec tekem (v arhivu imam tudi 2 tekmi na 50km na stezi -125 krogov v casih 4.24' in 4.16'). Ko sem se vrnil domov v Lonjer (pri Trstu) nisem sploh mogel iz avta od bolecin, ponoci pa sem se stalno prebujal, komaj sem se nehote obrnil na napacno stran. Sedaj bo treba nekoliko (?) pocivati nato pa bo treba spet nadoknaditi zamujeno. Je pa ze tako, da mi letosnja sezona ne da miru (morda pa sem se ze toliko obrabil?).
P.S.: Hvala za cevlje, ki sem jih ze poskusil in mi bodo za zimsko sezono, ko delno treniram tudi tek, zelo prav prisli!
Pozdrav z nasega konca vsem TF-jevcem!!!

Upam, da se kmalu pozdraviš :!:

Moram reči, da se mi je zdelo čudno, ker drugače ti vedno hodiš hitreje kot jaz tečem. Hitro okrevanje ti želim.

LP, Mojca
 ana*
OJ..

..Domžalska TF 10tka je odlično uspela & mi je bilo ful v veselje, da sem bila v nedeljo lahko zraven..Čestike Organizatorju & seveda vsem Tekačem, ki ste se tega lepega dogodka na domžalskem stadionu lahko udeležili..
Super vas je bilo opazovati in "loviti" v fotkičev objektiv, krasni ste bili!
Č.E.S.T.I.T.K.E za vaše rezultate in naj vam jesenski žarki omogočijo čimveč dobrih tekaških treningov za nadaljne uspehe:)!

Uživejte***

Ana*

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA