Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 zlopi
natasa napisal/-a:
Štart je ob 6.00 a en?

YAP, JST BOM TAM !! :wink:

... jaz pa sem že mislil da greš iz Luč
37 Ž 17 NATAŠA 1975 LJ. C. 54 CE SLOVENIJA (SLO) 27. marec 2008

... uspešen ultra tek želim.
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 natasa
zlopi napisal/-a:
natasa napisal/-a:
Štart je ob 6.00 a en?

YAP, JST BOM TAM !! :wink:

Lp, zlopi

A SE NAM LETOS NE BOŠ PRIDRUŽIL?
Uporabniški avatar
 zlopi
natasa napisal/-a:
A SE NAM LETOS NE BOŠ PRIDRUŽIL?

... nisem bil dovolj priden, pa drugo leto spet :wink:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:Mimogrede Mojci (obe) a gre katera štartat iz Ljubnega na 27km :?:

Tut jaz se še nisem odločila, kero varianto bi šla. :oops: Za soboto mam več variant:
1.šoping v Grazu (beri pohištvo) :roll:
2.tek v Logarsko 8), 17km-več ne vem če se trenutno sposobna :oops:
3.barvanje stanovanja :x
4.popoldanski bratov piknik (p.s.: s punco se pripravljata na poroko-btw zmagala sta na sanjski poroki v nedeljskem dnevniku,in bosta naredila generalko s piknikom :lol: )
5. priprava na ptujskih 21 ali krajšo varianto.

To je moj plan za vikend, sam se še nisem odločila. Upam, da bom izbrala med tema dvema tekoma. Ptuj mi je bil lansko leto zelo všeč, sam en problem mam. Letos se izboljšala rezultat v Celovcu na 21km in mam eno noro željo, da bi ga na Ptuju še mal izboljšala. Ampak ne vem, če sem trenutno sposobna it čez takšne ovire. :oops:

No, nekaj bom že izbrala.

Nataša fajn tec in čim manj prepirov s svojo glavo. :lol:

Ostale pa tudi fajn tecite, kjer koli že boste. Lenči, Jana vi2 gresti na Ptuj?

Mojca mogoče se pa vidive v Logarski. :wink:

Drugače pa jutri štartamo ob 19h. Lenči, upam, da tvoj možek ni prehiter zame. :oops:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, moj možek ni prehiter zate, brez skrbi :lol: . Super, da bo imel malo hitrejšo družbo na teku :lol: . Se vidimo.
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala lepa za prijeten tek Katrci in Flikci in seveda Mojci za družbo mojemu možu. Sem se kar hitro pustila prepričat za normalno varianto, edino tempo sem morala nazaj držat, da Katrca in Flikca nista pobegnili :lol: .

Prihodnjo sredo pa ob 18.30, da nas ne bo strah tam po gozdu tekat :wink: :roll: . Do srede si bom že verjetno opomogla od Ptuja :oops: .
Uporabniški avatar
 natasa
Ja no, jst pa čist prepričana nisem, da bom do srede že pri sebi :oops: .

V vsakem primeru pridem pa čeprav samo pozdravit. :wink:

p.s. Lenči, veš maš fajn kiklco.
Uporabniški avatar
 lenči
Tale CELJANI POZOR! bi si zaslužil mogoče kakšno drugačno ime, kot vabilo na naše skupne teke. Jaz sicer nisem posebej kreativno usmerjena v tem smislu, pa vseeno, reka Savinja je naša stalnica:

Savinjski krog

Še kakšen predlog?
Uporabniški avatar
 natasa
Se strinjam Lenči. Jst sem takrat dala naslov, da v učke pade :shock: .
Sem pa že tudi sama razmišljala o spremembi naslova, ampak mi kaj pametnega ne pade na glavo :bum:

Glede na to, da smo iz širše savinjske okolice in, da se radi držimo reke Savinje se strinjam s tabo.

Pa naj bo:

SAVINJSKI KROG

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Mogoče pa še bo kakšen predlog in potem lahko popraviš, saj si ti avtorica :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
Kot avtorica ti dam vsa pooblastila, da popraviš naslov, ker ne vem kje popraviti :ignore: !!
Uporabniški avatar
 Laufer
Nataša, pojdi na 1. stran teme in pri tvoji prvi objavi klikni UREDI. Odpre se ti okno in na vrhu : Naslov sporočila: namesto Celjani pozor vpiši SAVINJSKI KROG.
To lahko narediš samo ti, ker si avtor te teme :wink: , nobena pooblastila ne pomagajo :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Kot avtorica ti dam vsa pooblastila, da popraviš naslov, ker ne vem kje popraviti :ignore: !!

Drugače pa novo temo odpremo, ni panike, saj bo takoj v prometu :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
PA JE RES ENOSTAVNO :oops: ! ( hvala Laufer)

:arrow: torej predlogi so ?? :?:
Uporabniški avatar
 natasa
zlopi napisal/-a:

Lp, zlopi

Šele zdejle sem opazla, da nekaj ne štima s seznamom prijavljenih. Do tri dni nazaj sem bila na tapravem seznamu, pa so me prestavli na 17km.

:twisted: :twisted:
Upam, da zvečer ne bom imela težav pri dvigu štartne številke. :evil:

Zlopi tudi včeraj nisem opazla, ko si skopiral s seznama :o !
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA