prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 50cent
Malo so sicer težke.....630g :shock: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 IČA
630g je podatek za par :wink: , ostali imajo večinoma podatke za en copat.
Uporabniški avatar
 želva
Jaz sem zadovoljen s temi:http://www.superge.si/html/svn/4131773-AA.shtml.
Prenesejo mehkejše in skalnate terene (npr. trking liga) in daljše ture po hribih, razen snega in strmih trav. So pa po sistemu Voda not voda ven, kar lahke in stabilne ker so nizko pri tleh.
Se pa niso izkazale pri orientaciji (strm gozd in trava, nobenih poti in čim hitrejše gibanje) ker nimajo dovolj bočne stabilnosti

LP Martin
Uporabniški avatar
 Zajec
Jaz imam sedaj nove superge za gozdni tek BROOKS CASCADIA 3 in lahko rečem, da so to super superge za tek po gozdnih poteh gor in dol: utrjen in neutrjen makedam, gozdne poti, korenine, skale, včasih tečem tudi po asfaltu, kjer so tudi dobre,
- superge se dobro prilagodijo stopalu
- lahke in dovol odzivne pri odrivu
- dober oprijem superge pri gozdem teku, tudi v dežju
- stabilen korak
Superge sem kupil v Tomas sportu na Čopovi v Lj. (-20% za člane TF),
zgledajo pa tako http://www.brooksrunning.at/produkte/schuhe/fuer-maenner/grit.html

LP Zajec
Uporabniški avatar
 RoKo
Zajec napisal/-a:Jaz imam sedaj nove superge za gozdni tek BROOKS CASCADIA 3 in lahko rečem, da so to super superge za tek po gozdnih poteh gor in dol: utrjen in neutrjen makedam, gozdne poti, korenine, skale, včasih tečem tudi po asfaltu, kjer so tudi dobre,
- stabilen korak
zgledajo pa tako http://www.brooksrunning.at/produkte/schuhe/fuer-maenner/grit.html

LP Zajec

torej je cena? iščem nekaj podobnega za pozno jesen in suho zimo
Uporabniški avatar
 Zajec
RoKo napisal/-a:
Zajec napisal/-a:Jaz imam sedaj nove superge za gozdni tek BROOKS CASCADIA 3 in lahko rečem, da so to super superge za tek po gozdnih poteh gor in dol: utrjen in neutrjen makedam, gozdne poti, korenine, skale, včasih tečem tudi po asfaltu, kjer so tudi dobre,
- stabilen korak

LP Zajec

Cena s popustom je bila 99,99€

LP Zajec
 MIHEC
Jaz lahko pohvalim Salomon XT WINGS. V zadnjih dveh mesecih sem jih sprobal na različnih terenih, tudi v dežju in bllatu. Ko me je pral dež proti Kofcam in je bil na tleh že kar blatno, so resnično prijele - noga je ostala tam kamor sem stopil. Zelo se obsenejo tudi ob stranskih nagibih, če pot poteka v stranskem naklonu. Tisto, kar pa me je najbolj presenetilo v pozitivni smeri, pa je bil spust - parkrat sem se namreč spustil na ful in so zelo zanesljivo odigrale svojo vlogo - noga je zelo povezana v čevlju in stabilna.

Edina slaba lastnost pa je v tem, da premočijo v notranjost že samo če greš skozi rosno oziroma mokro travo. Drugače pa se brez problema z njim teče nekaj kilometrov po asfaltu, tako da se ni treba preobuvati v druge copate.
 luzr
@RoKo: Pri Sauconyjih je potrebna previdnost. Še nekaj negativnih spoznanj...
Jezik se zelo grdo naguba v harmoniko in potem žuli. Vsak model ima malo drugačno kopito in s tem tudi niso po velioksti primerljivi med seboj.
Progrid Triumph, ki sicer ni za gorski tek, ima neverjetno neprijeten šiv dodatne ojačitve na palcu, ki me grdo drgne in žuli.
Poleg tega ni (bilo?) polovičnih številk. Eno številko manjše so premajhne, eno številko večje pa za ene debele nogavice prevelike.
Uporabniški avatar
 želva
msavic napisal/-a:kje si pa kupu?

Tomas sport BTC s popostom TF 60 eur
LP Martin
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
RoKo napisal/-a:
- stabilen korak

LP Zajec

Roko odgovor je na dlani BROOKS CASCADA model prihodnosti, model sedanjosti, ki je super za gozdne poti in brezpotja.Pa seveda za gorske teke.Verjemite ne bo vam žal, res so dobre!
Se vidimo na Bledu!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Tasko
tomaz.zupancic napisal/-a:
RoKo napisal/-a:
- stabilen korak

LP Zajec

Roko odgovor je na dlani BROOKS CASCADA model prihodnosti, model sedanjosti, ki je super za gozdne poti in brezpotja.Pa seveda za gorske teke.Verjemite ne bo vam žal, res so dobre!
Se vidimo na Bledu!
ČAO!

mene moti pri teh copatih to, da visijo navznoter. :( Kaj to pomeni, da so za supinatorje? Normalni lok?

lp, BLaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA