Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 naki
No malo je takih, ki si upajo priznati ali celo z veseljem priznajo, da so se jim zgodile "tekaške " romance.
Mislim, da je pa še več tistih "prepovedanih" romanc, za katere pa nihče nima poguma, da bi jih priznal.
 mausi
jaz sem tolk počasna, da me itak vsi prehitijo - pa mogoče mislijo da sem del okolice in me ne opazijo :lol: :lol: in v vsej njihovi brzini si jih tudi ogledat ne morem... :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
mausi napisal/-a:jaz sem tolk počasna, da me itak vsi prehitijo - pa mogoče mislijo da sem del okolice in me ne opazijo :lol: :lol: in v vsej njihovi brzini si jih tudi ogledat ne morem... :lol: :lol:

V počasnosti je čar, verjemi, tako lahko dečko vsaj zadiha, prekrvavi možgane in izusti kakšno pametno :wink: :wink:
 Liquid
Na PSTju vedno srečam kakšno lušno punco. Večinoma tam tečem s kolegi in vsem nam je tek po tem še bolj v veselje. Zna biti pa včasih gledanje 'nazaj' kar nevaren šport, ker se lahko prekucneš čez kakšnega cucka ali pa kolesarja. Kot kaže nisem rojen pod srečno zvezdo, ker se do sedaj še nisem 'spotaknil' ob kakšno čedno tekačico.

Sam sem recimo tekel polovico svojega prvega polmaratona za čedno blondinko, ki mi je dajala dodatno 'energijo'. Po njeni zaslugi sem takrat odtekel čas okoli 1:42. Slava ji. :D
Uporabniški avatar
 mitjas
Izgleda da nas je precej, ki pogledujemo okrog pa si noben ne upa nič narest :D
:idea: Bo treba nardit en tek samskih 8)
Nazadnje spremenil mitjas, dne 04 Sep 2008, 08:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 pajo
Gledam kaj pa drugega :D kaj več mi niti ne ostane.Eee sem poročen, tečem z ženo pa še star sem preveč, da bi bil kak interes med tekačicami. Tako, da se na teku res posvečam teku in z njim povezanim težavam nasprotni spol pa ...ah :hello: imam sabo varuha za pregrešne misli!
Uporabniški avatar
 Eustahije
Vidim da na veliko vsi opisujete kako čedne tekačice pomagajo k rezultatom in se prav spomnim, sem gledal en dokumentarec o tem, kako so v preteklosti testosteron uporabljali za doping.

No, mogoče ga še vedno ... mogoče v bodybuildingu? V glavnem, očitno so čedne tekačice tudi v resnici občuten doping :D Recimo na LM bi lahko bili inovativni in bi poleg table s številom kilometrov postavli še štango in ... :D

Malo bi bilo pa nefer do žensk ...
Uporabniški avatar
 IRA
Eustahije napisal/-a:Vidim da na veliko vsi opisujete kako čedne tekačice pomagajo k rezultatom in se prav spomnim, sem gledal en dokumentarec o tem, kako so v preteklosti testosteron uporabljali za doping.

No, mogoče ga še vedno ... mogoče v bodybuildingu? V glavnem, očitno so čedne tekačice tudi v resnici občuten doping :D Recimo na LM bi lahko bili inovativni in bi poleg table s številom kilometrov postavli še štango in ... :D

Malo bi bilo pa nefer do žensk ...

Zakaj pa nefer ???
Sej lahko postavijo dve štangi :twisted:
Uporabniški avatar
 klatez
Samski, glave gor! :wink:

Kolikor vem, se jih je že nekaj "našlo" zaradi teka...
(tudi na tem forumu in nekateri so se celo poročili :roll: )
Uporabniški avatar
 Eustahije
Jah testosteron vpliva na oba spola isto, ampak problem je v tem katera žleza kaj izloča ... mislim da se na stvari ki se sučejo okrog štang bolj palimo tipi.

Za ženske bi morala biti zram naših štang dva, ki si šepetata nežne besede :D mogoče bi jih to spodbudilo? :D
Uporabniški avatar
 IRA
Eustahije napisal/-a:Jah testosteron vpliva na oba spola isto, ampak problem je v tem katera žleza kaj izloča ... mislim da se na stvari ki se sučejo okrog štang bolj palimo tipi.

Za ženske bi morala biti zram naših štang dva, ki si šepetata nežne besede :D mogoče bi jih to spodbudilo? :D

Ah ah ... očitno nisi več na tekočem :twisted: :twisted: :twisted:
Ženske smo se z leti in generacijami spremenile!

Tisto o dveh, ki si šepetata nežne besede se danes uporablja isto kot lep počaaaaaaaaasen dolg tek ... torej za regeneracijo :lol: in to nekako ne spada na tekme, a ne :twisted: :D

Kr postavte štange, sem kuj za :D

Lp
Uporabniški avatar
 Herman Pujs
mitjas napisal/-a: :idea: Bo treba nardit en tek samskih 8)

hehe, vidš to pa ni švoh ideja :wink:

samo pazi, da bodo razpisni pogoji tko zastavljeni, da bo omejitev pri prijavi moških udeležencev (ne več kot 20% pričakovane prijavne mase) :wink: v nasprotnem primeru se ti zna zgodit, da bo prišlo cel kup tipov (bogih nekej ženskic bo kr zbežal) , pa boš mel pol en p#$%?# party :oops: :lol: :lol:

je pa sevede tud problem, kako se boš losal švercerjev (ki bodo pršli samo malo pošpegat "svež meso") :roll: :P

no na vsak način moraš v razpis dat klavzulo, da organizatorju pripadajo prednostne pravice za prve tri med mlajšimi članicami :D
 Manca
mitjas napisal/-a:Gleda da nas je precej, ki pogledujemo okrog pa si noben ne upa nič narest :D
:idea: Bo treba nardit en tek samskih 8)

Ja, to bi bilo fajn...tudi sama sem že razmišljala o tem, kako bi bilo, če bi me med tekom kdo ogovoril itd... in na tekih vedno videvam kakšne fejst fante.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA