prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Bajsi
ero napisal/-a:čak mav. saj nisem rekel, da bom igral golf!!!

Helou!
Ma isto ti je to. Štunfki, pa hlačke, pa trakci, pa ritko vn, pa joške naprej,
pa igrišče pograbt, pa pet loparjev, pa slezingerce (a so še top nambr uan?)...

V glavnem, včeraj smo se se dobili na dveh lokacijah in po nekaj telefoniadah na enem mestu Bigfrik, Tini, Matjazv in Bajsi. Malo preveč laganim tempom smo jo udarili v krog. Prvega je zmanjkalo Tinija v Mostecu in je nekako obrnil. Bajsi se je začel pritoževati malo pod vrhom Tivolija in veselo zahodil. Matjazv je imel kak kilometer pred zaključkom dosti penzionerskega tempa in jo je zbrisal v še en krog. Tako sva z Bigfrikom po moji zaslugi prilezla nazaj na parkplac, kjer naju je čakala Špela. Iz drugega konca pa se je priklatil tudi Tini.
Lauf je bil dober, ozračje pa za znoret vroče in soparno.
Na snidenje v nedeljo!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Bajsi napisal/-a:...včeraj smo se se dobili na dveh lokacijah in po nekaj telefoniadah na enem mestu...

Helou!
Da za naslednjič ne bo trileme, na katerem parkirišču se dobimo:
Postaviš se pred vhodom v ZOO pred tablo, ki označuje in opisuje tekaške proge po Tivoliju, oz Rožniku:
Slika
Vir fotografije: http://www.sportosplet.net/roznik/, avtor:BojanU
Pogledaš levo in jo v rahlem drncu stisneš čez cesto do kolesarske steze. Pred kolesarsko stezo pogledaš desno in zagledaš malo večje, divje parkirišče. V daljavi boš morda opazil kakšen avto z zarošenimi šipami, po možnosti pa tudi malo nenavadno aktiven. Tja se namreč hodijo mečkat in pritiskat zakonski prešuštniki.
No, nekaj metrov prej se le ustavi, da ne zmotiš idile čezplotnih ljubimcev.
Nazadnje spremenil Bajsi, dne 09 Jul 2004, 14:30, skupaj popravljeno 6 krat.
Uporabniški avatar
 cyc
Iiiii Bajsi, tole sliko si pa gotovo s klasičnim aparatom posnel? Se kar sluti, da je originalna slika gotovo neprimerno lepša, tole je pa pač skenirano :twisted: :lol:
 dpop
cyc napisal/-a:Iiiii Bajsi, tole sliko si pa gotovo s klasičnim aparatom posnel? Se kar sluti, da je originalna slika gotovo neprimerno lepša, tole je pa pač skenirano :twisted: :lol:

Hja... Bajsi je se "stara šola" kar se fotografije tiče...
pa tudi kar se feršterkerije tiče ima verjetno še
"ploščefon" na igle... pa gor vinilke posluša...

LP Darko

P.S. Nostalgija PRESS
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Fantje, spet smetite po taresnih temah.
Res je, ne šljivim digitalcev, doma pa imam platenšpiler in kup vinilk. CD je nujno zlo.

Sem pa v izvirnem poročilo popravil napako in dodal vir fotografiije, avtor je nažalost neprepoznan.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
V četrtek, bolj proti večeru bi jo mahnil naokoli. Npr., okoli 18.30 do 19.00!
Je kakšen interesent, da se mi (?nam?) pridruži?!?
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Danes ob 18.30.
Je kakšen junak?!?
Uporabniški avatar
 H2O
pridem. prav počas bom tekla, ker sem iz forme. če ne bom zmogla se obrnem.
ciao
Uporabniški avatar
 Barb
Veš kaj Bajsi,...lepo si ti nas na....kolesaru-mislm :twisted: :twisted:
Res da sem do ZOO prigonla 4 minutke čez pol sedmo,samo so te tudi drugi že čakali.
...no jaz sem se klub temu razmigala,pa še z Natašo(H2O) sva se spoznali,kar pa tudi ni slabo.

Hotela sem ti slediti v Tivoli-v kolikor si ti sploh tekel :?: :? :roll: ,pa sem na parkirišču ugotovila, da pukla guma in sem s takšno potem odbiciklirala domov.
Očitno moram res sam še doma viset :wink:
Uporabniški avatar
 H2O
hmmmmmmmmmm nč nam rekla, nč nam rekla :?
pridem enkrat na holmerja, kaj vem kdaj je že to bilo, skratka, zmenjeni smo bili za tek, nekjer nikogar :?
prinorim včeraj z biciklom pred živalca, res, da kakšnih 7 minut čez pol sedmo, bajsija niti v sanjah daleč naokrog :?
ampak, barb, lepo te je bilo spoznati :wink: simpatična deklca si :D :wink: nisem pa vedla, da ti je guma šla :? sicer ti pa jaz ne bi znala pomagati :? čist anti-tehnično-priročni tip sem :? :oops:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Hja, jebiga pupe! Sekundne kazalce na uro so namontirali zato, da je človek čim bolj točen. Se pravi, če sem napisal ob 18.30, se pravi, da štartamo ob 18.30,00. Ura pač ni statusni simbol.
Kljub vsemu sva z "nekomkitrenutnokuhamulo" udarila laganim tempom v krog minuto čez pol sedmo . Pri Večni poti proti Mostecu me je navilo srat, tako, da sem, hočeš nočeš, na področju mondenega spalnega naselja Koseški bajer, povzročil ekološko katastrofo in nepopravljive posledice v podtalnici. Ribe v Koseškem bajerju so hipoma hrbtno priplavale na površje.
Krog sva zaključila z mojo ugotovitvijo, da bi bilo življenje brez računalnika in digitalne šare veliko lepše. "nekdokitrenutnokuhamulo" mnenja z menoj ni delil.
Nasledni četrtek bomo vajo ponavljali. Ob 18.30,00 (sharp)!!
pies: Če sta me čakali pred ZOO, se itak ne bi srečali. Kak post višje je razlaga, kje je "meeting point"!
Uporabniški avatar
 Barb
Ej Bajsi itak si mi ti še koktejl dolžn,da ne bi slučajno pozabu :twisted: :twisted:
....zdej si bom pa še kaj umislila.
Drugač sem šla tja sam zato,da bi te po dolgem času vidla :ignore:
Aja,pa na Gorenjskem imajo vedno akademskih 15 :idea: :arrow:

Ja H2O-pukla guma-sem komaj do doma prišla.
Za simpatičnost pa kontra
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Akademskih 15, praviš!
Torej se vidimo na štartu 9. LM ob 11.12! :D
Uporabniški avatar
 Barb
Dragi moj Bajsi,če še ne veš, v tvoji odsotnosti sem se poškodovala in drug teden začnem po več kot mesecu dni ponovno s tekom,ki pa bo preventivno zelo rahel in ne bi rada, da bi me čakali.Zato se nekaj časa še nebi udeleževala "ta hudih" treningov.
Razen,če nimaš kakšne posebne želje, da me nosiš :P :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA