Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Laufer
bobr napisal/-a:Ja nč bomo pa po gorenskem začel laufat :lol:

... :twisted: bo Jakica pol jezna :?: :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Laufer napisal/-a:

Saj je večino časa offline :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
bobr napisal/-a:
Laufer napisal/-a:

Saj je večino časa offline :wink:
Ti, ti... :evil: :twisted:
Uporabniški avatar
 Manika

Pridite na Bled, jaz vsakega pozdravim, če le ne gleda stran :). he he
Uporabniški avatar
 Loni
Ali pa v Idrijo. Ko sem šla zadnjič po Rakah, sem srečala 8 tekačic in nobenega tekača.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
mitjas napisal/-a:
kovit napisal/-a:
bobr napisal/-a:Ah punce tukaj ste glasne, v živo na terenu pa vse zatopljene vase oborožene s slušalkami in bog ne daj da bi vsaj nazaj pozdravile. Ja tako je, jaz vedno pozdravim mimoidočo (ali prehitejočo :)) tekačico. In kaj dobim? Še pogled ne kaj šele pozdrav :roll:.

Ja tole pa v veliki večini kar drži...punce stare tam do 30 so med tekom res zelo rade zatopljene v svoje misli in glasbo, že na pogled precej nedostopne...tako da jest takih ne pozdravljam več. V starostni kategoriji od 30 + pa se tudi že kakšna najde ki ti da oči...z veseljem pozdravim :) . Velja za Lublano.
Fantje pejte raje okoli Brda laufat....gorenke so po moje bl prjazne
:D

:) ne ne, na Brdu nas je že dost :P :wink:

ja, gorenjke smo bolj prijazne :wink: . z izjemo takrat, ko nam ne odzdravite oz. sploh ne "daste pogleda", da bi človek lahko pozdravil :evil: .

mitja: se bojiš konkurence? takšne in drugačne :wink:
Uporabniški avatar
 vasko
LoniM napisal/-a:http://www.intersport.si/Tek_okrog_jezera/

tukaj je posebej kategorija - vsi, ki so neporočeni :lol: :lol: :lol:

Ja, to zna bit zanimivo. Odlično so se spomnal... :lol:
 mausi
metkamarjetka napisal/-a:ja, gorenjke smo bolj prijazne :wink: . z izjemo takrat, ko nam ne odzdravite oz. sploh ne "daste pogleda", da bi človek lahko pozdravil :evil: .

mitja: se bojiš konkurence? takšne in drugačne :wink:

bravo metkamerjetka
Uporabniški avatar
 solatka

Ampak sej to nič ne pomeni.
Lahko ima kdo partnerja že 20 let, pa je neporočen.
:roll:

Neke hude koristi od tega že ne bo....
:wink: :lol:
 anolop

Sam je razpisanih samo 250 mest.... Zdej k se je to kle omenlo, bodo mesta zih kmal zasedena :?

Hehe, sam se mogla nekaterim post-om prov naglas zasmejat :D

Jst z velikim veseljem prečekiram ... ups pozdravim vsakega tekača, ki prilaufa mem... ker na mojo žalost tu okoli ne teče prov velik ljudi. Al pa jst kombiniram preveč različnih potk...ne vem.... Je prava redkost, da koga sploh srečam. Do zdej je bil max na en trening trije (dva tekača in ena tekačica) pa še to v dolžini 1km. Prej pa v takratnih 17km nobenga :cry:

Se bom mogla spet kdaj pojavt na Brdu očitno, čeprov mi proga ne ustreza preveč (tek v krogu mi ne ustreza preveč :shock: ), mam rajš Udin Boršt.
 klarč
Joj, srčki moji! Jaz že od aprila skoraj vsak dan tečem po PST-ju, tak da vas že skor vse poznam! Fanje moji, vam povem, da ste res preveč sramežljivi. Ko ste še na ,,varni,, razdalji nas čekirate gor in dol, pol pa k pritečete zraven pa kr neki glave sklonte!
 MKC
zdaj sem prišel s PST-ja in v celih 80. minutah me ni noben tekač/tekačica pozdravil....me pa vsi gledajo kot, da bi bil najhujši pobegli kaznjenec. :D
Uporabniški avatar
 niki
klarč napisal/-a:Joj, srčki moji! Jaz že od aprila skoraj vsak dan tečem po PST-ju, tak da vas že skor vse poznam! Fanje moji, vam povem, da ste res preveč sramežljivi. Ko ste še na ,,varni,, razdalji nas čekirate gor in dol, pol pa k pritečete zraven pa kr neki glave sklonte!

:rol: pa še res je

mene večkrat ženska pogleda kot moški :roll:

MKC, to sem pa ravno od mojega danes slišala in je rekel, da je zaradi tega raje nehal pozdravljati :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA