Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
Tanjusha napisal/-a:Dnt, dobrodosel! Nobenih posebnih zahtev nimamo - cisto vsak je lahko polzek :D

Dobrodošla je hitrost - da nisi prehiter. Nekatere se boste morale kmalu črtati z seznama počasnih a ne niki5? Še 2x na Rožnik pa konec počasnosti. Potem pa še samo gas tako kot znaš.
 Tanjusha
pajo napisal/-a:
Tanjusha napisal/-a:Dnt, dobrodosel! Nobenih posebnih zahtev nimamo - cisto vsak je lahko polzek :D

Dobrodošla je hitrost - da nisi prehiter. Nekatere se boste morale kmalu črtati z seznama počasnih a ne niki5? Še 2x na Rožnik pa konec počasnosti. Potem pa še samo gas tako kot znaš.

Pajo, tle se pa nekako kar strinjam s tabo :) Nekatere so ze posteno konje zapregle, mene pa nikar ne stej mednje, jaz sem bila, sem in bom polzek! :roll:
Uporabniški avatar
 IRA
Tanjusha napisal/-a:@IRA: itak da je na izi napisan, sej je za zacetnike :P Aja, pa se to: tale 'easiness' je zlo subjektivna zadeva - tebi, ki ze nekaj casa teces, je izi, nekomu, ki pa sele zacenja, pa je lahko se preklet tezko.

Ja res je, tole si lepo povedala!
V bistvu sem se narobe izrazila - v glavi sem imela nekoliko drugačno predstavo o tem treningu :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 niki
pajo napisal/-a:

Pajo, res si dober motivator pa zelo optimističen :D
Glede na to, da te komaj dohajam po rožniku, se še ni za bati, da bi bila prehitra za polžke. Jaz samo upam, da se tvoja napoved za mojih 10 km uresniči :D
Uporabniški avatar
 solatka
Joj joj joj.... sej un prispevek je bil cist dobronamren. Sem sam naglas razmišljala.

SE mi zdi, da bom naslednjih nekaj dni raje na tiho razmišljala :lol:

Je pa vsekakor super, da smo dobli Polžki eno novo temo.

Aja dobrodošel Dnt. Vidim, da so ti že vse razložili. Celo našga Pajota si prepričal, da je spregovoril :clap: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Joj joj joj.... sej un prispevek je bil cist dobronamren. Sem sam naglas razmišljala.

SE mi zdi, da bom naslednjih nekaj dni raje na tiho razmišljala :lol:

Solatka, draga naša idejna kraljica Slika, da ne bi slučajno razmišljala o tem, da nas pustiš osamljene Slika, saj bomo kot Slika potonili od žalosti. Kar lepo razmišljaj na glas Slika, saj rabi prebiramo tvoje prispevke (tisti na blogu so tudi superca :wink: ).

Torej, jutri pa kakšen prispevek, kar povej, si si privoščila večer ob TV s kokicami in čipsom? Jaz napadam sladkor zadnje dni Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Dnt napisal/-a:Dober dan polžki in polžete :). Še en začetnik, ki se utaplja v morju informacij, ki jih nudi tale forum.

Obstatjajo kakšne posebne zahteve za včlanitev v polžjo sekcijo?

Pozdravljen med Polžki Slika. Čedalje več nas je Slika, prav super.
Uporabniški avatar
 IRA
Dans sem slišala enga na temo "polža" ...

Da so moški kot polži ...
- počasni so
- slinijo se
... in celo življenje mislijo, da je hiša njihova :twisted:
Uporabniški avatar
 Classix
IRA napisal/-a:Dans sem slišala enga na temo "polža" ...

- počasni so
- slinijo se

Slika
Uporabniški avatar
 Ksenija
sam ta je bolj na račun moških ;)
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenija napisal/-a:sam ta je bolj na račun moških ;)

Ja - moški mislijo, da je hiša njihova - me pa vemo, da je naša 8)
Uporabniški avatar
 Classix
Ehhh..ta je bil na račun počasnih in slinastih...glede hiše pa......Slika

Samo sedaj smo pa že mnogo off, zato...Slika
Uporabniški avatar
 solatka
Classix napisal/-a:
IRA napisal/-a:Dans sem slišala enga na temo "polža" ...

- počasni so
- slinijo se

Slika

KO stopis macku na rep, zacvili :wink:

Sicer pa... teeeekla sem. Celih 28 minut :roll: Brez hoje vmes. Kar se ni zgodilo ze celih... em... ne vem kolk tednov... :oops:
Mogoce pa se bo kaj iz mene :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:

Sicer pa... teeeekla sem. Celih 28 minut :roll: Brez hoje vmes. Kar se ni zgodilo ze celih... em... ne vem kolk tednov... :oops:
Mogoce pa se bo kaj iz mene :lol:

Bravo :laola , jaz sploh ne dvomim vate. Še vedno držim pesti in saj veš, LM je 1:08 :juhuhu: . Tko da, kar lepo tako naprej, pa bo vse OK.
Uporabniški avatar
 IRA
Bravo, bravo, bravo!!!

Zmaga je tvoja in tvoje zmage še prihajajo :twisted:
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA