prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 markw
Pozdravljeni forumaši.

Upam, da je kdo med vami, ki mi bo pomagal odpraviti mojo težavo.
Sem ponosni lastnik 405ke, vendar se mi je zataknilo, ko sem hotel inštalirati program za urejeanje treningov na računanlnik. Kakorkoli, med inštalacijo je potrebno vstaviti usb ključek, in potem naj bi inštalacija programa stekla. Vendar ko vstavim usb ključek v računalnik, ga žal računalnik ne prepozna.

Prosim vas, za kakršno koli pomoč, saj bi res rad spremljal in urejal svoje treninge tudi grafično.

Že v naprej se vam zahvaljujem in vas športno pozdravljam.
 msajn
Problem je v driverju za ključ, ki očitno ni prav poinstaliran. Jaz sem imel podobno težavo, pa mi jo je rešil moj računalničar. Zdaj zadeva deluje super.
markw napisal/-a:Pozdravljeni forumaši.

Upam, da je kdo med vami, ki mi bo pomagal odpraviti mojo težavo.
Sem ponosni lastnik 405ke, vendar se mi je zataknilo, ko sem hotel inštalirati program za urejeanje treningov na računanlnik. Kakorkoli, med inštalacijo je potrebno vstaviti usb ključek, in potem naj bi inštalacija programa stekla. Vendar ko vstavim usb ključek v računalnik, ga žal računalnik ne prepozna.

Prosim vas, za kakršno koli pomoč, saj bi res rad spremljal in urejal svoje treninge tudi grafično.

Že v naprej se vam zahvaljujem in vas športno pozdravljam.

Predvidevam, da imaš XP-je...
Na namizju...Moj računalnik (desni klik) - Lastnosti - Strojna oprema (Hardware) - Upravitelj naprav (device manager) ... in poglej, če imaš kak rumen vprašajček pri USB.. Če ga imaš, bo potrebno poiskati cd od matične plošče (ali gonilnike od notesnika), če pa le-te ni, pa gonilnike na netu...
Uporabniški avatar
 Wega
če imaš več usb vhodov poskusi na vse: včasih na enem ne zazna, na drugem pa.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA