Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 SasoP
:arrow: :D Ali bo jutri ta tek?? Sem v Novigradu pa... :arrow: :D
Uporabniški avatar
 tae
Zakaj pa nebi bil ? Po mojem se bo v kratkem oglasil tudi Predrag in potrdil prireditev.
Uporabniški avatar
 predrag
:laola
Se veda prireditev bo, v napovedanem sončnem vremenu, bo nas tudi več kot lanjsko leto...
Še enkrat vabljeni na PM Lanterna in Tarsko fešto.
Vidimo se u Taru.
Uporabniški avatar
 predrag
:laola
Se veda prireditev bo, v napovedanem sončnem vremenu, bo nas tudi več kot lanjsko leto...
Še enkrat vabljeni na PM Lanterna in Tarsko fešto.
Vidimo se u Taru.
Uporabniški avatar
 tae
Že dolgo nazaj sem bil odločen za ta tek, že zdavno prijavljen, v kontaktu s Predragom. Z željo in možnostjo po medalji (vsaj teoretično glede na lanskoletne čase). Vreme je super, vstal sem ob 8h naspidiran in pripravljen na tekmo. Idealna prilika za verjetno zadnji letošnji družinski izlet na morje. V mislih dopoldne namakanje, kopanje in plavanje, popoldne tekaška tekma in zvečer dobra večerja v gostilni. Dan bi bil popoln. Ampak ne, pri meni to očitno ne more biti, zvezde so mi očitno namenile več smole in nesreče, kot sreče. Glede na dogodke, ki se mi dogajajo, se sam sebi čudim, kako dolgoročno še vedno uspem ohranjati dokaj optimističen pogled na svet. Da preidem na bistvo. Žena je zbolela, torej odpade družinski izlet in moja tekma in vse ostalo povezano z njo. Še več kot to, na lep sončni dan sem doma varuh dveh otrok in "skrbnik" ležeči ženi.

Predrag, oprosti višja sila.

LojzeP, tvojo-mojo medaljo prepuščam .....

Lonely, nič ne bo od najine bolj konkretne debate, pa drugič
Uporabniški avatar
 predrag
:D Ma Tae, vse je O.K. ... No sikiriki ... Drugič se vidimo ... LP
Uporabniški avatar
 IRA
tae napisal/-a:Že dolgo nazaj sem bil odločen za ta tek, že zdavno prijavljen, v kontaktu s Predragom. Z željo in možnostjo po medalji (vsaj teoretično glede na lanskoletne čase). Vreme je super, vstal sem ob 8h naspidiran in pripravljen na tekmo. Idealna prilika za verjetno zadnji letošnji družinski izlet na morje. V mislih dopoldne namakanje, kopanje in plavanje, popoldne tekaška tekma in zvečer dobra večerja v gostilni. Dan bi bil popoln. Ampak ne, pri meni to očitno ne more biti, zvezde so mi očitno namenile več smole in nesreče, kot sreče. Glede na dogodke, ki se mi dogajajo, se sam sebi čudim, kako dolgoročno še vedno uspem ohranjati dokaj optimističen pogled na svet. Da preidem na bistvo. Žena je zbolela, torej odpade družinski izlet in moja tekma in vse ostalo povezano z njo. Še več kot to, na lep sončni dan sem doma varuh dveh otrok in "skrbnik" ležeči ženi.

Predrag, oprosti višja sila.

LojzeP, tvojo-mojo medaljo prepuščam .....

Lonely, nič ne bo od najine bolj konkretne debate, pa drugič

Joj, kako se pa tole žalostno bere.
Žal usoda kdaj pa kdaj prekriža naše poti, želje... očitno nam v določenem trenutku - določene stvari pač niso namenjene.

Žal mi je, da se ti je to zgodilo, ko pa si si tako želel te tekme .. in pričakovanja so bila lepa ...

Želim ti, da se tvoje stvari čim prej uredijo, da se žena pozdravi in da najdeš spet nov izziv in tek, ki ti bo veliko pomenil!

Drži se ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA