Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Aiiii, Vencelj si bil tisti, ki si odšprintal že s štarta? Pozdravljen!
In takoj predlagam simpozij o tlaku, tudi meni so ga mladenke namerile 152/94 in sem šel potem ven gnjavit še dr. Hajdinjaka, pri katerem se je sicer malo znižal, a je še zmeraj na ravni kawčpotata. Ampak če gledam primerjalno še Venclja in Wego

Tekel 9.46 in sem absolutno zadovoljen, čeprav še ne vem, v kaj naj zamaskiram ta čas, ko pišem poročilo Tovarišu (moral bi delat 2km intervale počasi / hitreje, ampak tahitre kvečjemu okrog 4.30...)

Kožne gube za vzorec, zrasel za en cm, zredil za dva (mater, en teden ne plavam, prav neverjetno).

V šoli je, heh heh, pogumno dvignil roko še en spoštovani član TF in bo on zdaj modroval na svetu staršev.
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:- Total time = 8:48:41 (se pravi 8 minut, 48 sekund in 41 stotink)

Kasneje sem izvedel ponovni test, kjer sem želel kroge bolj enakomerno razporediti, pa tudi ni šlo. Bil je čas 8:51.

Mogoče se bom udeležil popravnega izpita še ta mesec v Domžalah.

Tae jaz sem pričakoval da boš hitrejši na tok kratki razdalji :twisted:. Za domžale 24.9. se ti pridružim če si za in upam da se spravim v red do takrat.

BTW kok je imel AVI čas?
Uporabniški avatar
 tae
bobr, tudi jaz sem računal na boljši čas. Ne gre mi in ne gre, pred mano se je postavil kar nek zid, prek katerega ne morem (ne mislim le na tega cooperja, ampak praktično vsa področja življenja). Ne bomo tukaj jamrali.

Za AVIja sicer nisem čisto prepričan, mislim pa da okoli 8 minut in pol.
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem spremljal tudi najhitrejše, AVI 8:24, hitrejši včeraj je bil le Vencelj s 8:10, na polovici je bil točno pri 4:00.

Jaz sem bil zajček za Špelo, ki je na vsak način hotela oceno 10 in potem me je preganjala. Prvi krog sem res pretiraval 1:39, potem umiral tempo na okrog 1:55 in tako je v cilj prišla s 7:30. Jaz sem močno pospešil, krog 1,30 in 1,39 tako da sem prišel v cilj s 10:39.
Sposodil se me je tudi Razy, kjer sem mu držal tempo 1:40 dva kroga in pol.
Njegova počasnost - Luzr je zopet sramotil svoje ime in me konkretno nažgal, saj je prišel v cilj s 10:20. :oops:
Uporabniški avatar
 IČA
Puls ste si tudi merili med testom?

Kakšni so bili rezultati max., avg. absolutno in v %MSU. To bi bil tudi zanimiv podatek.

lp
 ton
Laufer - ti si enostavno predober. Tudi z moje strani hvala za vmesne čase.
Uporabniški avatar
 Laufer
IČA napisal/-a:Puls ste si tudi merili med testom?

Kakšni so bili rezultati max., avg. absolutno in v %MSU. To bi bil tudi zanimiv podatek.

lp

Individualno, tukaj je moj, na merjenju pred tekom 67, po ogrevanju in na startu 110.

Slika

Slika
Uporabniški avatar
 Sport Billy
Skupaj z dekletom sva se udeležila septemberskega Cooper testa. Zelo dobro organizirano. Oba pa sva za test obula tudi Nike superge. S testom sva kar zadovoljna. Najlepše je na kartončkih iz prejšnjih Cooperjev primerjati svoj napredek. In ta se kaže. Počasi in s trdim delom. Sport Lily je kljub slabemu počutju dosegla čas 7. 50. Pri meni pa je bilo tudi še nekaj rezerve, vendar se mi zdi čas 9 40 tudi še kar zadovoljiv. Pričakoval sem, da bo svoje copate testiral tudi Aesics. Mogoče pa se bo pojavil oktobra.
Lep pozdrav vsem.
Sport Billy in Sport Lilly :)
Uporabniški avatar
 bla_k
tudi jaz sem se včeraj udeležil cooperja.
Bil sem sicer zelo zgoden, ker sem moral naprej v službo.
Bil pa je to tudi zame prvi tak test po gimnaziji, čeprav sem od takrat vseskozi tekaško aktiven (pravzaprav ne vem čemu se nisem preskusil v tem - najbrž grenki spomini na kroženje po Kamniškem''štadionu'')
No takle je bil pa rezultat:
1. krog = 1:19:6
2. krog = 1:23:2
3. krog = 1:24:9
4. krog = 1:27:3
5. krog = 1:29:0
6. krog = 1:25:2
SKUPAJ = 8:29:2
tempo = 3:32 min/km
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Čestitke vsem, za odlične rezultate :laola, čeprav vam razdalja na Cooperju ni ciljna razdalja...škoda Tae, da nisi dosegel željenega časa oziroma rezultata, verjamem, da boš kmalu priđel iz krize in dosegal podobne rezultate kot letos spomladi... :lol:

Lp! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA