Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
MITSKO :)....Želim ti, da se boš še dolgo polnil s tega dogodka ...
Uporabniški avatar
 vanja
Zdravko, bravo še enkrat!!! Res je moglo biti mitsko! In hvala za tako odlično poročilo!

LP, Vanja
Uporabniški avatar
 še1PR
Uau, ZdravkoCAR! Ob branju sem imela še sama občutek kot da sem mi delajo žulji...

Res: moj poklon! :cast: :cast: :cast:
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Simona :cast1:

Zdravko :cast1:

Marjan :cast1:

"No comment" lahko samo gledam, berem in se čudim :shock:

Čestitke vsem!
Uporabniški avatar
 mitjas
:clap: in :cast1: vsem trem :!:
Komaj čakam da ti Zdravko stisnem roko konec meseca :!: V Berlin res potujem(o) s samimi tekaškimi legendami in "norci" :cast:
Ob branju tvojega posta so mi šle kocine pokonci, ob branju bitke z žulji pa sem spet doživel mojo kalvarijo z letošnjega GM4O, ko sem staknil "samo" en žulj čez celo peto.
Uporabniški avatar
 Vreme
Meni se vse to zdi nekako nezemeljsko, a vsekakor še kako zemeljsko. Si ne znam predstavljati, kljub temu,da sem ob branju kar podoživljal dogodke tega teka. Mi pa nikakor ne gre v glavo, kako lahko človek še sploh teče po po neprespani tekaški noči? Sam sem včasih nekaj malega delal ponoči, pa sem potem še samo padel v posteljo.. :?
 marjeta
Čestitke vsem trem posebno pa Simoni :laola Lep pozdrav Marjeta.
 Jožko
Hvala Zdravku in Simonu za res tisto ta pravo poročilo. Vsaka vam čast :!:
Uporabniški avatar
 Samo:-)
WOW! To je res neverjetno! Najlepša hvala za poročila, sem ju bral kot kakšno znanstveno-fantastično literaturo.
Navdihujete in navdušujete! Upam, da se tudi v živo kaj vidimo, da vam lahko stisnem roko in iskreno čestitam za veličastno zmago!
Uporabniški avatar
 natasa
Res neverjeten dosežek!!!! :laola
Uporabniški avatar
 jan_jan
Ob branju takih poročil se mi kar naježijo dlake in naraste adrenalin.

Zdravko, vsaka čast, da si kljub vsem težavam zmogel do cilja. Dokazal si, kako pomembna je tudi psihična pripravljenost, oziroma vse je v glavi kakor praviš. :cast1: Rezultat tukaj po moje ne igra nobene vloge, zmagovalec je vsakdo, ki pride do cilja. Kako težka je ta preiskušnja, pove tudi število odstopov (40%) :!: .
Kaj je za nas ultraše normalno, pa je veliko vprašanje? Kje so meje naših naporov, vzržljivosti in vztrajnosti? Kaj (ali kdo) nas lahko ustavi pri načrtovanju in izvedbi novih in novih projektov, ki jim ni videti konca?
Želim ti čimprejšnje okrevanje in upam, da bova kakšno rekla na to temo ob :toast: , ko se srečava.

Simona, tudi tebi še enkrat iskrene čestitke. Ko sem bral Zdravkovo poročilo sem dobil občutek, da si ob njem skaljala lahkotno kot srnica :D , medtem ko je on bentil nad svojimi težavami :evil: .
Vsekakor tudi tebi želim še veliko lepih tekaških doživetij in da se ti izpolni čimveč projektov, za katere verjamem, da jih imaš še veliko.

Marjan, bilo bi nepošteno, če bi te izpustil. Tudi tvoja razdalja in višinci povedo, da nisi šel v Francijo na izlet, zato čestitke tudi tebi. Opravil si generalko za K24 in sedaj samo čakam, kdaj se boš odločil za štart :?:

Se vidimo prihodnji teden na SAM-u.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA