Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, kar lepo jih poštimaj, tole je pa malček šlamparije. No pa saj ti bodo vse uredili. Za jutri pa sem z mislijo na teku v Logarsko (kolikor bo Urban dopuščal :wink: )
Uporabniški avatar
 natasa
HA HA PA MI JE USPELO :juhuhu:

PREDLOGI ŠE VEDNO VELJAJO !!! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Super :clap: , sem takoj opazila spremembo. Če ne bo boljšega predloga, bo pač ostal naš Savinjski krog.
Uporabniški avatar
 natasa
Sem bila od dveh TF -jevcev v živo kregana, ker sem spremenila naslov :cry: :oops: tako da ostane naslov CELJANI POZOR :wink:
 katrca
hojla. Pravkar prispela s koncerta RBD. Imam toliko energije , da ne vem, če se vam ne bi jutri kar pridružila na teku do Logarske. No, fizično tega ne zmorem, u mislima pa bom sigurno z vami. Torej, naša Nataša in vsi, ki to zmorete, SREČNO.
Uporabniški avatar
 natasa
Hvala sem glih prav naspidirana!!!!

:lauf:

Zdej pa spat je treba ob štirih vstat!! :oops:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Nataša in ostali tekači!

Veliko sreče in prijeten dan vam želim jutri. Jaz pa na žalost ne bom na nobenem teku, ker imam prepoved zdravnika(btw tasta), ker sem staknila prehlad oz. glas mi je začel mutirat. :cry: Tako, da mi je priporočal, da malo počivam, kar pa meni ni všeč. :cry: Kot zgleda sem v sredo predolgo čakala na cilju (bila sem čist mokra od švica :oops: ) pa še potem sem šla z mokro glavo spat :bum:
Zdej že 2 dni počivam in se malo relaksiram. Tako, da je šel moj plan za tekaški vikend po gobe. :x Grem pa jutri v Ikeo zapravljat, kar je po eni strani tudi ok. Bom pa z mislimi v Logarski in na Ptuju.

Drugače pa se vidimo v sredo ob 18.30. Upam, da se strinjate z uro.

Lenči, imaš pa zelo naspidiranega moža. Matr me je gnal, sva mela 5min/km, kar je blo kr hitro. Se priporočam za naslednjič. :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
pa pojdimo na štart!!!!!!!!!!!!! :lol: :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
Komaj čakam poročila in upam, da ste OK in srečni in zadovoljni prispeli v cilj :D
Uporabniški avatar
 dexi27
Nataša je RAZTURALA, upam, da ne bo jezna, ker sem to napisal pred njo, no vse podrobnosti pa prepuščam njej. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
dexi27 napisal/-a:Nataša je RAZTURALA, upam, da ne bo jezna, ker sem to napisal pred njo, no vse podrobnosti pa prepuščam njej. :wink:

Zdaj sem še pa bolj nestrpna !!!!!!!!
 katrca
NATAAAŠA, NATAAAAAAŠA, KJEEE SIIII
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA