Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 samostojni
Sam da spomnim :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :hello: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

samostojni napisal/-a::hello::hello::hello::hello:

Največ obiskovalcev na forumu je bilo: 199, dne 5. 9. 2006, 12:56 :lol: :lol:
:hello: :hello::hello::hello:

Sam predlagam k se ta čas bliža zdejle bo v petek???!!!??? Administrator, je to uredu??? da nas nam zavedu?? :TF) :lol:

Bojan Ambrožič napisal/-a:Rečemo v petek 5. 9., ob 20.00?

A tole potem sprobamo v petek ob 20:00 kot vidim je boljša tale ura glede prisotnosti, čeprav sem..... ma nisem ......sem prepričan da nas se bo za 200 nabralo, al kako??? :?: :?:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Mam že rezerviran stol od 19:55 do 20:15 :lol:
Uporabniški avatar
 Athena89
Si bom kr opomnik na telefon naredla, da ne pozabim prit 8) :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz visim gor, me nihče ne spravi dol :juhuhu: . Hja, edino če crkne internet :evil: .
Uporabniški avatar
 lenči
lenči napisal/-a:Jaz visim gor, me nihče ne spravi dol :juhuhu: . Hja, edino če crkne internet :evil: .

Strela, bi morala bit tiho, je že začel internet :cenz: .
Uporabniški avatar
 mitjas
Nočem vam kvarit veselja, samo dvomim da je blo res takrat naenkrat na forumu 199 uporabnikov in gostov. Najbrž je šlo za kak napad.
Vitezi imamo rekord 83 obiskovalcev (od 101 članov foruma), ob datumu pa je ura 4:16 :?

Forum je ponavadi najbolj obiskan okrog večjih tekaških prireditev, ko večina piše vtise, gleda rezultate in fotke...

Bom pa danes online, mogoče nam pa vseeno uspe. :P
Uporabniški avatar
 lenči
Če me pa ta internet lih dons za :evil:
 JakaStrumbelj
Jaz mislim da bi se splačalo pohitet.... Čas mamo tja do 20:25, ko se začne prenos Zlate lige...
Uporabniški avatar
 RoKo
Zlata liga je ob 20:00 - že začenja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA