teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 ninchi
Čau!
Zanima me, če je imel kdo že kdaj slabe izkušnje z geli? Bolj natančno-prebavne motnje oz. črvičenje in bolečine v črevesju. Kaj v takem primeru nardit?zamenjat gele? sama imam Gensan in mi zgleda ne odgovarjajo, katere priporočate?
lp

ninchi
 sephadex-75
Pa si to prvic jedla gele ali si jih ze kdaj prej in nisi imela tezav?
Geli so naceloma kar velik napor za organizem, zato se lahko pojavljajo tezave. Ce si jih jedla prvic je mogoce, da se jih moras samo navaditi.
Uporabniški avatar
 lonely
Enervit is The Best

Enervitene sportgel
Uporabniški avatar
 ninchi
Čau!
Ne, gele nisem jedla prvič, ubistvu jih jem že kar nekaj časa. Je pa res da sem prej imela gele od Gensana, ki so bili malo bolj gosti in nisem imela nobenih težav. Zdaj so pa neki novi, bolj tekoči in zgleda da mi ne ustrezajo. Je tudi res da jih ne uporabljam tako pogosto, samo kadar grem dlje kot 25 km. Mogoče tudi napor pripomore k tem?

ninchi
 sephadex-75
Jaz si to predstavljam tako, da z geli naenkrat vneseš precej velike količine predvsem sladkorjev in s tem želodec kar dobro zaposliš. Če prej nisi imela problemov, bi ti predlagala, da se malo opazuješ. Bi rekla, da ima napor kar pomembno vlogo. Mogoče bi pa pomagalo če bi gel pojedla kaj prej, ko še nisi tako utrujena in ima želodec še dovolj časa, da stvari razgradi.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
ninchi napisal/-a:Čau!
Ne, gele nisem jedla prvič, ubistvu jih jem že kar nekaj časa. Je pa res da sem prej imela gele od Gensana, ki so bili malo bolj gosti in nisem imela nobenih težav. Zdaj so pa neki novi, bolj tekoči in zgleda da mi ne ustrezajo. Je tudi res da jih ne uporabljam tako pogosto, samo kadar grem dlje kot 25 km. Mogoče tudi napor pripomore k tem?

ninchi

Ja defenitivno ENERVIT PRODUKTI SO THE BEST.
Sicer pa moraš na samem treningu ugotoviti, kateri gel ti najbolj odgovarja in jih sprobati ob različnih priložnostnih vremenskih in podobno.
Tako potem tudi vidiš kdaj ga moraš dejansko vzeti pred tekmo ali med tekmo in po tekmi za boljšo regeneracijo pa poleg vzameš še ko zaključiš tekmo ali težki trening ENERVITOV PROIZVOD ENERVITENE R 2 ( to je praškasta zadeva, ki ti zagotovi hitrejšo regeneracijo telesa po naporu in ti zmanjša možnosti mlečne zakislitve )
ČAO!
Uporabniški avatar
 ninchi
Bom upoštevala vaše nasvete,hvala! Bom tudi šla res kupit tale enervitov gel, da probam, potem bomo pa vidli. Je pa res ja, da gel včasih prepozno vzamem (pozabim). Zanimivo je, da s prejšnjim nisem imela težav. Bomo vidli :)

lp

ninchi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA