Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
Napovedujejo tudi veter in upam, da bo, da nas vsaj malo hladi.
Uporabniški avatar
 primus
to je najslabša možna kombinacija; vročina + veter :?
:arrow: welcome to Radenci 2008 :evil:
Uporabniški avatar
 pajo
raf napisal/-a:Napovedujejo tudi veter in upam, da bo, da nas vsaj malo hladi.

Raf ko ima hudič mlade jih ima več skupaj ne pozabi.Veter čisto možno ampak v junačka prsa pa maš Radence. Dobro se imejte vsi skupaj.
Uporabniški avatar
 Loni
Pa kam ste vsi skup pospravli optimizem??? Grem jaz jutri malo teren na Poli maraton sčekirat, pa da vidimo. Bicikel + terme, tek + terme. Kul vikend.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:Pa kam ste vsi skup pospravli optimizem??? Grem jaz jutri malo teren na Poli maraton sčekirat, pa da vidimo. Bicikel + terme, tek + terme. Kul vikend.

Hja, sedaj je pa Loni sama doživela peklensko vročino Ptuja in opozarja na zelo težke razmere, ki so že danes. Jutri bom šla lepo počasi in po pameti, da me sonce ne skuri :oops:
Uporabniški avatar
 raf
Sploh ne bo tako grozno, kot se sliši danes vse skupaj. Vroče bo že, ampak pričakujem samo malo oblakov in zadeva bo čisto znosna. Če bo pa kod ful prekurjen ima pa Dravo zraven in se bo med tekom lahko v njej malo namočil. Skratka cilj mi je, da ne začnem prehitro in potem po pameti do cilja.
Uporabniški avatar
 lenči
Pamet v glavo in lepo počasi, pa se bomo znašli v cilju :wink: :lol: . No vsaj zame to velja :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
LoniM napisal/-a:Pa kam ste vsi skup pospravli optimizem??? Grem jaz jutri malo teren na Poli maraton sčekirat, pa da vidimo. Bicikel + terme, tek + terme. Kul vikend.

Hja, sedaj je pa Loni sama doživela peklensko vročino Ptuja in opozarja na zelo težke razmere, ki so že danes. Jutri bom šla lepo počasi in po pameti, da me sonce ne skuri :oops:

Imam pa tako fino barvo, me je sonce konkretno žvajznilo in lahko delam reklamo še za kolesarski dres, no, jutri pa še za tekaškega. Terme so na koncu prav fajn pasale. Z vetrom je bilo pa tako, da je dvakrat obrnil, danes smo imeli zadnjih nekaj km zelo konkretnega v prsa. Smer proti letališču. Bo pač treba to vzeti v zakup.
Uporabniški avatar
 IRA
Punce in dedci - SREČNO JUTRI!!!

Bom full mislila na vas in stiskala pesti do onemoglosti :twisted:
Uporabniški avatar
 IČA
Pa gremo počasi :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Ksenija
upam, da vam ni prevroče. želim vam da doežete svoje osebne zmage!!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Bilo :evil: vroče, ampak smo prispeli v cilj. Najbolj smo ploskali slepemu fantu, ki je prehodil polmaraton - čestitam še enkrat.
Uporabniški avatar
 IRA
Hijooooj...

Sem full mislila na vas v tej sparini :roll: :roll:
Upam, da ste mel dosti tekočine, volje in zaposlene možgančke!

Čestitke prav vsem, še posebno pa slepemu fantu - pred takimi se pa res preklonim....

... in se spomnim kako neumni smo vsi tisti, ki smo zdravi pa sedimo doma in se bašemo s čipci, picami ali s čimerkoli že!

Pa imamo možnost, imamo noge in roke, ki delajo ... preveč je ljudi, ki tega ne zna cenit in izkoristit!

Uh sem odplavala ... slikice pa :roll:
Ne pukažeeeeeee :cry:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA