- 07 Jul 2004, 15:49
Obljuba dela dolg. Že na ponovoletnem teku smo se dogovarjali , da bi nočni tek organizirali še kje drugje , padla je ideja , da bi to organizirali na Gorenjskem in jaz sem se ponudil , da bi to pouskusil organizirati.
Ta tek bi imel značaj druženja tekačev " foruma " tako , kot vsi forumovi teki.
Na začetku bi se razdelili v dve skupini -Počasni in bolj počasni.
Eno skupino bi vodil Fotr ,drugo pa jaz.
Obe skupini bi pričeli pred trgovino v Mojstrani ,bolj počasna skupina bi tekla po cesti , druga počasna pa po pešp oti z ovinkom -mimo Mlačce in tenis igrišča -rahli vzpon,vse do Peričnika.
Dogovoril se bom tudi z oskrbnikom koče pri slapu , da bo tisti dan prisoten , tako , da bi morebitni spremljevalci ,ki bi se na pot odpravili z avtomobili lahko počakali ob prigrizku in pijači. Seveda se bodo tudi tekači lahko okrepčali če bodo želeli.
Na tek bi se odpravili ob polni luni 31.7. ob 20-h.
Parkiralo se bo lahko ob trgovini , ali v njeni bližini.
Vem , da je to čas dopustov , vendar vseeno upam , da se nas bo kar nekaj zbralo.
Proga je za bolj počasne dolga približno 4500m ,za počasne pa malo daljša.( v eno stran )
Do koče pri Peričniku se lahko pripeljete tudi z avtomobilom , ali s kolesom to velja za poškodovane navijače.
Še enkrat lepo povabljeni!
Lp
Miro
Ta tek bi imel značaj druženja tekačev " foruma " tako , kot vsi forumovi teki.
Na začetku bi se razdelili v dve skupini -Počasni in bolj počasni.
Eno skupino bi vodil Fotr ,drugo pa jaz.
Obe skupini bi pričeli pred trgovino v Mojstrani ,bolj počasna skupina bi tekla po cesti , druga počasna pa po pešp oti z ovinkom -mimo Mlačce in tenis igrišča -rahli vzpon,vse do Peričnika.
Dogovoril se bom tudi z oskrbnikom koče pri slapu , da bo tisti dan prisoten , tako , da bi morebitni spremljevalci ,ki bi se na pot odpravili z avtomobili lahko počakali ob prigrizku in pijači. Seveda se bodo tudi tekači lahko okrepčali če bodo želeli.
Na tek bi se odpravili ob polni luni 31.7. ob 20-h.
Parkiralo se bo lahko ob trgovini , ali v njeni bližini.
Vem , da je to čas dopustov , vendar vseeno upam , da se nas bo kar nekaj zbralo.
Proga je za bolj počasne dolga približno 4500m ,za počasne pa malo daljša.( v eno stran )
Do koče pri Peričniku se lahko pripeljete tudi z avtomobilom , ali s kolesom to velja za poškodovane navijače.
Še enkrat lepo povabljeni!
Lp
Miro
...., saj življenje je lepše , kot se zdi !!