Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 raf
Že dvig številk je bilo mučenje, ker so imel že vse številke in čipe označene in so potem brskali po kupih in sestavljali skupaj za vsakega posebej. Za mene recimo sploh ni bilo čipa in so mi morali novega vpisati in vse skupaj je trajalo skorja pet min. Skratka ponavadi je tako, da prideš poveš ime in vzame čip ter cifro in vse skupaj takoj zapiše na comp tukaj so pa mislili, da bodo hitrejši, če naredijo vnaprej in so ampak verjetno z veliko napakami.
 kristinčk
Čip sem mela na roki. A je to problem? :roll: zakaj potem ni nihče tega opozoril? pa piskalo je vseeno, ko sem šla mimo
Uporabniški avatar
 IRA
kristinčk napisal/-a:Čip sem mela na roki. A je to problem? :roll: zakaj potem ni nihče tega opozoril? pa piskalo je vseeno, ko sem šla mimo

Ufff ... nikol nisem slišala, da bi se mel čip na roki!
Verjetno ti zato ni delalo :cry: Ga je mela tut sestra na roki??

Škoda ... res škoda, verjamem kako bedno se sedaj počutiš.
Svoj prvi tek pa tako si se matrala ...

Ampak tolaži se s tem, da pretekla si pa vseeno.
BRAVO!!!!

... konec koncev gre še vedno za TEK, minute so pač le del njega!

Ha!
Boš morala pa še kdaj pridet :wink:
 kristinčk
skozi cilj sem šla sama, pa ne vem zakaj vsaj ob rezultatih pol ne piše, da pač ni časa...al karkoli...da bi se vsaj vidlo da sem tekla....jezi me ker bi v takem primeru šla lahko čist zraven sama tečt za svoje veselje, si sama štopala čas, ne pa pustla tam 17€ in sem kljub uspešnemu teku (če gledam rezultate) zaj čist slabe volje.....že tak mi kup folka ne verjame, da sem to zmožna, pol pa še to..... :--( pa če nebi tak hvalili tote tehnike... ah klinc... bi šla kar zaj malo laufat, da se pomirim... pa je žal prepozno
Uporabniški avatar
 raf
kristinčk napisal/-a:Čip sem mela na roki. A je to problem? :

mislim, da tista preproga zazna cipe, do višine max.50 cm. Skratka napačna pritrditev in nisi zabeležena. Ampak se ni treba sekirat , ker več, da si prelavfala in to je tisto, kar šteje.
 kristinčk
zakaj ne na roki? ok, se res vidi, da sem totalna začetnica...ampak lahko bi vedli organizatorji, da smo tudi taki tam in nas na to opozorili...vsaj meni se tak zdi
Uporabniški avatar
 IRA
Uh kristinčk ne vem, ko sem šla jaz prvič so mi rekli, "čip si pritrdite na supergo" in potem sem za rokav pocukala eno starejšo in izkušenejšo tekačico in jo prosila za pomoč, da mi pomaga kako je pravilno obrnjeno, kako se to namontira pa je blo!

Škoda res, zakaj ne na roko pa ne vem, verjetno iz zgoraj opisanega razloga, da "ne vleče" do roke.

Žal mi je za tvoje razočaranje.
Lp
Uporabniški avatar
 paprikar
Kr fajn je blo. Do 10km je šlo super, tista ravnina in tekanje z enga konca na drugi je bla pa druga zgodba.

Vidim da si bo treba nabavit TF majčko za boljšo prepoznavnost :)

Čestitke vsem za udeležbo in pretečene kilometre, sploh slepemu možakarju.

lp,n
 maj
Kristinčk, če ti bo v tolažbo, jaz sem pretekel svoj prvi LM s čipom v žepu in seveda tudi ni bilo rezultata. Kako sem bil jezen, huh..ampak sem imel to srečo da sem si zapomnil čas z displeja v cilju in sem se potem še našel na posnetkih, celo na video-klipu v cilju (!) pa sem lahko na ta način potrdil svojo udeležbo in rezultat hehe..

Tule je nekaj tokratnih posnetkov z mojega stališča http://picasaweb.google.com/maj1969/Ptuj2008#
Uporabniški avatar
 zdejan
Še čestitke Jozet-u za osvojeno tretje mesto absolutno. 8)
Uporabniški avatar
 Loni
Kakšno poročilo neki. Živa sem še, boli me ne nič, kvečjemu kaka trebušna mišica od režanja pred in po teku. Se pravi, da sem svoj prvi polmaraton dala za sabo, konec debate, pro in contra jih je bilo kar nekaj, so več ali manj enake ostalim mnenjem.
Sem bila pa potem še pol noči neznansko lačna, to pa to, tako da sem si kar prisvojila hladilnik.
O ultra preveliki majci je škoda zgubljati besed, je Razy že pogruntal, kaj bomo naredili z njo :lol:
Aja, hvala vsem dežurnim fotografom, glede na videno sem že naročena za barvanje skalpa, narastek je obupen :cry:
Uporabniški avatar
 IČA
Jaz sem se že teden pred tekmo odločil za kratko (7 km) progo, saj vremeske napovedi niso bile nabolj primerne (vročina+vlaga).
Mislim, da sem se odločil pravilno, ker je bilo že na krajši progi mučenje vzpon na most in preko mosta. Po tistem sem se počutil, kot bi mi kdo obesil dva težka kamna na noge in sem samo čakal na 6.km, da začnem zadnji km pospeševeti do "šprinterskega" tempa. Pa mi to ni bilo omogočeno, ker 7km proga ni bila kaj dosti daljša od 6km :x . Srček je bil zaradi vročine vseskozi v močno rdečem polju in sem moral nekajkrat spustiti tempo.
Pa še organizatorje bi pograjal glede teženja za vračanje čipov, madonca, še skozi cilj nisem pritekel, pa so me že skoraj slekli. Malici sem se odpovedal, pa berem, da je vseeno zmanjkalo makaronov, no ja mogoče pa drugo leto kuharji izberejo pravo število porcij.
Je pa namakanje v bazenih in nabijanje adrenalina med spuščanjem po toboganih vrnilo energijo in apetit.
Verjetno pa drugo leto spet pridem...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA