Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Čestitam, zelo lep napredek :clap: :laola
Uporabniški avatar
 Classix
Če teta statistika ne laže je za menoj šesti teden priprav na LM 08...

1. Dolgi tek 6K
2. 1.3K ogrevanje, intervali 4 x 800m/400m iztek oz. hoja, 1.3K ohlajanje
3. Dolgi tek cca. 6.2K (Ptujskih 7 po njihovo)

Teža 101.5 kg.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Classix napisal/-a:Ta zadnji današnji tek naj bi sicer opravil v povsem počasnem tempu oziroma brez časovnih limitov, vendar sem se odločil, da je bolje, da PB poizkusim popraviti sedaj, kot pa naprimer kot zadnji dolgi tek pred LM 08.

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž

pazi: moja izkušnja s "podiranjem rekordov": spomladi en teden pred :heart :heart :heart v Radencih - sem si rekla, da bi "sprobala sama sebe" in v 0:56:14 pretekla Brdo (9,8 km). ja, super_!!! ampak :bum: ......že naslednji dan me je začelo boleti na notranji strani gležnja. na dan teka v Radencih me je že pri ogrevanju spremljala ista bolečina, med tekom nekje na cca 7-8 km je bila bolečina že skoraj neznosna in se je razširila še na celo peto, do zunanje strani gležnja :cry: . če me ne bi mož spodbujal do cilja, bi odnehala. komaj sem se privlekla do cilja (kljub vsemu 58 min in še nekaj :D ). in sledil je 4-5 tedenski "prisilni dopust". to pa vsi vemo, da nam ni po godu :wink:

kakor koli: vsa čast ti :!: kar tako naprej :!: , pa pazi nase :!:
Uporabniški avatar
 lenči
Classix napisal/-a:Če teta statistika ne laže je za menoj šesti teden priprav na LM 08...

1. Dolgi tek 6K
2. 1.3K ogrevanje, intervali 4 x 800m/400m iztek oz. hoja, 1.3K ohlajanje
3. Dolgi tek cca. 6.2K (Ptujskih 7 po njihovo)

Teža 101.5 kg.

LP
Matjaž

Vedno lažje gre in vedno lepše je :clap: . Še malo pa bo treba proslavit slovo od "stotice" :clap: . Čestitke :cast: .
Uporabniški avatar
 IRA
Matjaž, ČESTITKE!!!

Prekrasno je bilo prebrat tvoje zapise.
Pred časom me je "notri potegnil" že Wega pa vendar imata tako različen stil pisanja ...

Zanimivo je kako dve, dokaj podobno zgodbi, pišeta takodrugačne scenarije!
Krasno!

Predvsem pa ti zavidam nekaj, tvojo vztrajnost in "počasen" (beri pameten) pristop h vsem skupaj.

Mislim, da se večini (govorim tudi zase!!!!) predvsem preveč MUDI ... kar vse bi radi naenkrat!

Ti pa lepo počasi mic po mic, z glavo in mislimi, ne na silo in z neučakanostjo!

To full cenim in občudujem ... si potihem želim, da bi enkrat vendarle jaz delovala na tak način :twisted: :P 8)

.... Palmanova pa prihaja :wink:
Srečno!
Uporabniški avatar
 lenči
Ta slikca mi je ful všeč :lol: .
Uporabniški avatar
 Miha65
Classix zelo lepo!

A prides na FOTROV tek na Brdo?
Uporabniški avatar
 Classix
Ohoj...dober dan vsem skupaj Slika in hvala za vse pohvale in dobre želje.

@ IRA...res je da Palmanova prihaja, vendar bo na Matjaža še malo počakala. Resno pa razmišljam, da bi se za tja predrezerviral za leto 2010. Očitno bo gneča Slika

@ lenči...previdno z hvaljenjem sotekačev, da ne bodo ''gaspud'' hudi...Slika

@ Miha 65...žal še ne vem. Vse skupaj je odvisno od službe. Glede na to, da imam po Lauferjevih besedah precej možnosti za lepo uvrstitev Slika, mi bo žal, če bo kaj preprečilo mojo udeležbo Slika

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Classix napisal/-a:@ lenči...previdno z hvaljenjem sotekačev, da ne bodo ''gaspud'' hudi...Slika

LP
Matjaž

Hja, kaj veš, mogoče pa ravno to hočem :wink: .

Super smiley :D .
Uporabniški avatar
 Miha65
Classix napisal/-a:@ Miha 65...žal še ne vem. Vse skupaj je odvisno od službe. Glede na to, da imam po Lauferjevih besedah precej možnosti za lepo uvrstitev Slika, mi bo žal, če bo kaj preprečilo mojo udeležbo Slika

LP
Matjaž

Classix, dejva skupaj tale fotrov tek odtect, sluzbo bova pa ze zrihtala... Tudi meni se nasmiha Slika, pa da vidva komu je bolj usojeno :lol: :lol:
(malo provokacije samo pomaga tempu :wink: )
Uporabniški avatar
 Classix
Sedmi teden priprav sem pohrustal. Plan tekov se je po odkritem pogovoru z kolegom spremenil, tako se sedaj med njimi najde novi izraz DPT aka ''dolgi počasni tek''.

1. Iztek 2.6K
2. DPT 10K
3. Intervalni trening, ogr. 1.3K, 2 x 1000/iztek + 2 x 800/iztek, ohl. 1.3K
4. DPT 10K

Sledi ''lažji'' teden...

Slika

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Classix
Osmi teden...predvideni so bili trije dolgi počasni teki...opravil sem štiri...mogoče jih bom pet. Teka se mi...

1. DPT 6.5K
2. DPT 6.5K
3. DPT 6K
4. DPT 10K

Vaga...100.4 kg.

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo, tile dolgi počasni teki pa tudi vagi dajejo po repu :wink: :laola .
Uporabniški avatar
 Wega
Oho! Vsak čas boš docent! Bravo!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA