prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 tungi
Ponudba Brooks tekaških copat se zelo uspešno širi tudi na tej strani Alp.
Tako bomo v sredo 10.9. ob 17 uri pripravili prvo strokovno svetovanje pri nakupu Brooks čevljev, in sicer v Tomas Sportu na Čopovi 14, Ljubljana.
vsem našim kupcem in ostalim, ki vas zanima ponudba bomo na voljo od 17-19 ure oz. do zaprtja trgovine.

Že naslednji dan pa naj bi promocijo ponovili v Celju, prav tako v TS. Prav tako bomo tam od 17-19 ure.

(v primeru sprememb spremljajte temo na TF)
hvala za obisk!
Uporabniški avatar
 RoKo
Morda kdaj tudi v Postojni?
Uporabniški avatar
 Loni
Glede na to, da sem sama z njimi zelo zadovoljna, vlečem temo iz prahu.
Uporabniški avatar
 lenči
Imam v planu, da jo jutri iz službe mahnem pogledat v Celje.
Uporabniški avatar
 Mojca99
Ne jutri, v Celju je pojutrišnjem :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca99 napisal/-a:Ne jutri, v Celju je pojutrišnjem :wink:

Hvala za opozorilo :D . Jutri tečemo :wink: .
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tudi v nedeljo 14.09.2008 se bo BROOKS predstavil še bolj obširno slovenski javnost na Teku okoli Blejskega jezera.
Tako da vsi vljudno vabljeni in ne bo vam žal.
Prireditev bo potekala že od 9.00 zjutraj dalje pa do 14.00 in mi bomo TAM!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Zajec
tomaz.zupancic napisal/-a:Tudi v nedeljo 14.09.2008 se bo BROOKS predstavil še bolj obširno slovenski javnost na Teku okoli Blejskega jezera.
Tako da vsi vljudno vabljeni in ne bo vam žal.
Prireditev bo potekala že od 9.00 zjutraj dalje pa do 14.00 in mi bomo TAM!
ČAO!

Jaz imam za gozdni tek superge BROOKS CASCADIA in lahko rečem, da v približno osmih letih mojega aktivnega teka, še nisem imel tako dobrih superg za gozdni tek.
Te superge so:
:arrow: lahke in muhke, pa še vedno dovolj odzivne pri odrivu
:arrow: superge se zelo dobro prilagodijo podplatu
:arrow: zelo dober oprijem pri vseh vrstah podlage (utjen in neutrjen makedam, gozdne poti, skale korenine, tudi v mokrem zelo dober oprijem)
:arrow: korak pri teku po gozdu je stabilen

Pri nakupu teh superg sem mislil, da jih bom imel samo za trening po gozdu. Sedaj pa vidim, da s temi supergami zelo dobro tečem po gozdu, zato jih bom imel tudi za tekme, ko se teče po gozdu.

V sredo pa grem v Tomas sport Lj. Čopova, pogledat še ostale modele superg BROOKS.

tomaz.zupancic
kakšen tek pa bo v nedeljo 14.9.08 okoli Blejskega jezera, ker nikjer ne najdem reklame za ta tek, na TF je vabilo za triatlon v soboto 13.9.08.

LP Zajec
Uporabniški avatar
 lenči
Hja, pa je služba odplaknila preizkus copat :cry: . Kaj hočemo, takle mamo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA