Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
tanprist napisal/-a:Hoj punce!

BRAVO Nataša! ČESTITAM! :D

Zdaj pa 100ka!!!

Bi šla katera na tekaški dan v Prebold - 21. ? Glejte pod www.tekaskitrener.si .

Hvala za čestitke Tanja !

100 tka v Bielu bo padla v letu ali dveh, sploh zdaj, ko so mi rekli tisti, ki so jo letos že pretekli, da je lažja kot Logarska ! :wink:

V soboto je bil v Celju pa nisem ravno utegnila, torej bo 21. ravni pravšnji datum! :lol:
 tanprist
Ja, malo tipam, če ste za, ker bi znal bit lep tekaški dan!
Uporabniški avatar
 zdejan
Lahko bi bil koristen za iztek po Žalcu.
 tanprist
Zdravo Dejan!
A Žalec je že takrat. Nič ne spremljam, ne tekmujem... in sem out.

No, bom pa navijala in tokrat ne bova tekmeca!!! :D :D :D
Uporabniški avatar
 vandrovc
Pozdravljene...celjanke...celjani...

Sem frišn na tem forumu...Veliko pa hodim in lavfam. Ta vikend sta za mano Logarska 17 km, in Ptuj 21... Dokaj redno se udeležujem maratonov...

Poznana mi je trasa Savinje...Grem večkrat do Polzele... Savinja je moj pohodniški navdih... Če lahko, bi se vam pridružil?

No... mimogrede...zanimiva pot je iz Celja na Šmartinsko jezero in naprej po cesti v Šmartno v Rožni dolini, od tam pa na Goro, kot ji pravimo... Kunigundo, Šentjungert.

Srečno... ;)
Uporabniški avatar
 Jančika
Vandrovc, pozdravljen! Sem te videla na Ptuju, videvam te pa tudi tule okoli (doma sem na Dolgem polju). Naslednjič te bom pocukala za rokav :) .

Moram vam pokazat moj včerajšnji iztek - mulčki so me pričakali celi naspidirani in so hoteli teč. Levi je bratov, blontna sta pa moja. Running barefoot, hehehe.

Slika
Uporabniški avatar
 Mojca99
Vandrovc,

Pozdravljen med nami :D :D . Zelo te bomo veseli, če se nam pridružiš. Upam, da se vidimo v sredo. :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Vandrovc veseli te bomo.

Jaz v sredo sicer pridem, ampak se bom za dolžino odločila med tekom, odvisno od nog. Muskifibra skoraj ni več , ampak noge še niso taprave.

:wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Moj mož sporoča, da jutri pride, ker mu je službena pot odpadla :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri po teku analiza :lol: . Vzemite si malo časa, da nisem sedajle zastonj čepela za štedilnikom :wink: .
 katrca
jaz imam že Srebrno penino na hladnem, da nazdravimo našim uspehom.
Tako da jutri moramo biti v polnem številu.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:jaz imam že Srebrno penino na hladnem, da nazdravimo našim uspehom.
Tako da jutri moramo biti v polnem številu.

Hi, hi, pa ti veš, da jutri pridem z motorčkom?
Uporabniški avatar
 Mojca99
Kdaj torej danes? Ob 19h? Ali pa mogoče, če mislimo fejst analizirat :D :D , že ob 18.30? Meni bi šlo. Kaj pravite?
Uporabniški avatar
 lenči
Danes štartamo ob 18.30. Me veseli, da bo zbrana vsa ekipa :lol: .
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA