Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Vinci
Jaz sem nov tekač. Ne poznam tekaške kulture. Nikoli nisem bil ljubitelj teka. Pred kakšnimi tremi tedni sem se odločil, da bom začel s tekom, čeprav sem bil skoz prepričan, da nisem narejen za tek.

No, in že od prvega dne pogledam skoraj za vsako. Kakšna mi uide, ker mi misli odtavajo. No, včasih pa tudi razmišljam o kakšni, ki sem jo srečal par minut prej, pa spet pozabim na svet okrog sebe. Prav občudujem nekatere, kako so hitre in s kakšno lahkoto tečejo. Jaz sem se na začetku res mučil. Niti enega kilometra nisem uspel spraviti skup brez pavze. Vsi so me prehitevali. Še vedno si vsakokrat, ko me kakšna prehiti, mislim: "Lej jo, hudiča, mi motivacijo jemlje!" S pogledi seveda nočem pretiravati, da slučajno ne pogledam "napačnega" dela telesa.

Po kakšnem tednu sem že bil v malo boljši formi in sem postal še bolj pozoren. In praktično vsak dan sem srečal blondinko, ki mi je zmeraj polepšala naslednjih par minut. Je bila precej hitra in sem že zavoljo nje stisnil zobe še za par sto metrov. Enkrat se mi je celo nasmehnila (vsaj zdelo se mi je tako). Sem probal vrniti nasmeh. Ne vem, če mi je uspelo. V mislih sem ga zagotovo. Zdaj je več ni. Zdaj iščem drugo muzo.

Sicer pa si z večino izmenjam pogled. Včasih fašem kakšen čuden pogled. Nič čudnega, ker sem čist moker. Ko da bi naravnost iz Bajerja prilezel.

Po dobrih treh tednih sem na šestih kilometrih, tečem pa 6xtedensko. Z bolj počasnim tempom. Kakšnih 35 minut porabim za to razdaljo. To se mi zdi v redu. Ampak verjetno bom moral podaljšati, ker počasneje skorajda ne morem tečti, da povečam možnosti za nastanek kakšne tekaške romance. Dlje si tam zunaj, večja je možnost.
Uporabniški avatar
 niki
Vinci napisal/-a:Po dobrih treh tednih sem na šestih kilometrih, tečem pa 6xtedensko. Z bolj počasnim tempom. Kakšnih 35 minut porabim za to razdaljo. To se mi zdi v redu. Ampak verjetno bom moral podaljšati, ker počasneje skorajda ne morem tečti, da povečam možnosti za nastanek kakšne tekaške romance. Dlje si tam zunaj, večja je možnost.

To se pa meni sploh ne zdi tako počasi, jaz bi bila čist zadovoljna če bi v 3 tednih tako hitro napredovala :oops:
Tako, da ti gre res dobro :D
 MKC
včeraj in danes sem skoraj na istem mestu(pri glavni pošti na Viču - PST) srečal eno in isto tekačico, pa še najbolj "normalno" od vseh ki sem jih srečal me je gledala :D hehe
kot kaže ob skoraj isti uri teka gor in dol. sam kokr me nekateri sprehajalci/tekači/kolesarji gledajo (nonstop) je pa že mal 2much. bi si morda moral pustiti dolge lase da bi bilo bolje. sicer me pa itak ne moti. samo zanima me če tudi ostale tako začudeno.
 darjan
MKC napisal/-a: sam kokr me nekateri sprehajalci/tekači/kolesarji gledajo (nonstop) je pa že mal 2much. bi si morda moral pustiti dolge lase da bi bilo bolje. .

To sem jaz naredl (sicer ne zarad tega, da me ne bi prepoznali ampak iz drugih razlogov), samo problem je da te tak vidijo vsak dan, ko laufam tak da to ni resitev...
 kristinčk
kaj zaj to pomeni, da se bom mogla začet rihtat za laufanje, da me bo kakšen fejst dečko pogledo in bom mogoče kakega ulovla (ker tam ko jaz tečem so res sami za dol past :lol: no vsaj 90% :roll:
 comet
comet napisal/-a:Moja se je pravkar začela...

In tudi končala. :cry:
Uporabniški avatar
 niki
comet napisal/-a:

ojoj, škoda :(

Mogoče se ti pa začne že kmalu kakšna nova :)
Uporabniški avatar
 Loni
comet napisal/-a:

Ojoj, kaj je pa bilo, če smem bit firbčna?
Uporabniški avatar
 ninchi
hehe ful dobra tema.. :D prav fino je brat vaše prigode..no jaz kakšne posebne nimam,..edino kar zelo pogosto srečam enga fanta, ki se mi zmeraj tako prijazno nasmeje :)

ninch
 Vinci
kristinčk napisal/-a: ... tam ko jaz tečem so res sami za dol past :lol: no vsaj 90% :roll:

Ful škoda za tistih 10% fantov.
 a nje ni
ja, res je lepo prebirat takšne in drugačne zgodbice :) jaz po tem svetu "že" 23 let tacam sama, zadnji 2 leti pa tudi tečem ... še vedno sama :( ampak tečem z nasmehom na obrazu in široko odprtimi očmi ... pa nič. tekači so, tekači, ampak tečejo mimo, v obratno smer ali v družbi :roll:
ampak jaz bom še kar naprej tekla ... mogoče ga pa kdaj ulovim :)
 TinKa.
jaz pa vedno ko sibam na smarno si oci spocijem na enem mladenicu, ki se prijazno nasmeje in pozdravi, vedno je sam, s slusalkami v usesih in siba gor.. :) je prav zanimivo, kako me vlece na smarno :)
 kovit
a nje ni napisal/-a:ja, res je lepo prebirat takšne in drugačne zgodbice :) jaz po tem svetu "že" 23 let tacam sama, zadnji 2 leti pa tudi tečem ... še vedno sama :( ampak tečem z nasmehom na obrazu in široko odprtimi očmi ... pa nič. tekači so, tekači, ampak tečejo mimo, v obratno smer ali v družbi :roll:
ampak jaz bom še kar naprej tekla ... mogoče ga pa kdaj ulovim :)

Jah, mogoče kakšno slikca tukaj gor... mal za reklamo...tako kot LoniM ali pa ninchi...prav fejst punce...no ta da je niki5 najbolša mačka tuki gor ni dvoma :)
Uporabniški avatar
 Loni
kovit napisal/-a:Jah, mogoče kakšno slikca tukaj gor... mal za reklamo...tako kot LoniM ali pa ninchi...prav fejst punce...no ta da je niki5 najbolša mačka tuki gor ni dvoma :)

Da smo si na jasnem, moja slikca ni tle gor za nobeno reklamo.
 kovit
LoniM napisal/-a:
kovit napisal/-a:Jah, mogoče kakšno slikca tukaj gor... mal za reklamo...tako kot LoniM ali pa ninchi...prav fejst punce...no ta da je niki5 najbolša mačka tuki gor ni dvoma :)

Da smo si na jasnem, moja slikca ni tle gor za nobeno reklamo.
Jasno :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA