Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 100jan
Žiujo,
Dan se krajša in se bo treba privaditi na nočne. Recimo na Limbarsko je blo včeri, v soju čelke, čist fino. Na Vinjah samo en rumen cucek ohranja tradicijo zaganjanja v mimoidoče pa malo bo treba obnoviti nočne oznake.
Ajd, laufite.
 fanči
Haloo
še vedno je dovolj dolg dan...100jan pa ne kar takoj na nočne :lol:
se pa strinjam, da se oznake obnovijo.

analop jaz vode še nisem pila iz tistega studenčka jo imam vedno s sabo...zihr je zihr :wink:

Ajd, laufite :lol:
Uporabniški avatar
 100jan
Kar nekaj gradiščarjev je bilo opaziti na današnjem Jurišu na Vršič. Seveda so jurišali s kolesi in uspešno.
Katja: 7. aps, 3. v klasi (pokal) :D
Milan: 8. aps, 3. v klasi (36min:51s) :shock:
Forest: 31. aps, 14. v klasi :shock:
Aine: ni podatka
100...: :oops:
Zihr je bil še kkšn pa ga žal ne puznam, jih je pa neki manjkal, ki jih dobr puznam.
Ajd, kr laufite
 AinE
100jan, čestitke za super uvrstitev in zelo dober čas.

Imam kar slabo vest, ko me omenjaš med gradiščarji, saj že več kot pol leta nisem bila v vašem koncu.
Da dopolnim tvoj pregled z mojimi podatki: v ženski konkurenci sem se uvrstila približno tako kot Forest v moški :shock: , le da nas je bilo žensk več kot 10x manj :wink: . Ker sem startala med zadnjimi, sem z mojim trekom in v navadnih supergah prehitela več kot 300 kolesarjev. Se mi kr dobr zdi :oops: .

Čestitam vsem G. udeležencem juriša :arrow: DOBRI STE.

Kmalu pridem spet okol jezera laufat in naprej na Limbarsko. LM se bliža :D .

Lp E.
 fanči
jutro 8)
čestitke vsem, ki ste šli na Juriš na Vršič :clap:

jaz pa še ne znam tako hitro v klanc z mojim kolesom :oops: ampak treniram :lol:
včeraj kolo, danes zjutraj sem pa že opravila tek okoli jezera, dva kroga...kje ste bili :?: saj sem začela šele ob pol osmih :wink:

ja maraton se res bliža...no ja zame bo 21km kar dovolj in če bo rezultat boljši kot lansko leto bom zelo vesela :lol:

čavke
Uporabniški avatar
 100jan
Bravo tudi tebi, AinE, bi se pa spodobilo, da si omisliš en normalen bicikl. Katja ga ima 10 dni in očitno deluje :wink: . Forest je itak fenomen, je šel pod 40 min. brez osnovnega kolesarskega znanja in treninga, s kolesom za 200€. (človek teče, pleza, kolesari….in vse super) :roll: Jaz pa z 48 min še v kategoriji nad 60 l. nimam kaj iskati. A se vidmo na SAMu? :P

Dopolnjeno:

Katja: 7. aps. ženske 3. v klasi (pokal)
Milan: 8. aps, 5. v klasi (36min:51s)
Forest: 31. aps, 14. v klasi
Aine: 39 aps. ženske, 14 v klasi
100jan: 278 aps, 10 v klasi (48:33)

Seveda smo zlasti Katja, AinE in jaz podarili sotekmovalcem debele minute in s tem kar nekaj mest že na štartu. Če organizator ne more zagotoviti enakopravnega štarta vsem udeležencem in ker smo opremljeni s čipi, ki merijo tudi netto čas, ni razloga, da ta ne bi veljal. Ker je to dirka kjer se udeleženci borijo za vsako sekundo, je prav butasto, da so počasnejši kolesarji bolje uvrščeni. Zadnji na štartu so itak hendikepirani zaradi gneče in slabe navleke pa tudi taprvi bi se do konca tresli za uvrstitev kot npr. pri kronometrih ali tekačih na smučeh. Organizator tega noče razumeti, ker mu je prioriteta pobrati visoko štartnino in nas obdariti z reklamno kramo, ki je nihče ne rabi. (Z izjemo odličnega termobidona, ki pa je žal stal 25€) Ker je na LM podobna scena, svetujem, da se vseh 4000 postavi na 15metrsko štartno črto. :idea: Sicer gre za zabavo in dogajanje in noben rezultat rekreativca nima za nikogar razen njega samega, nobene vrednosti, vendar, če je tekma- naj bo poštena in vsakomur dostopna.
Ajd, laufite.
Uporabniški avatar
 100jan
V ponedeljek mi je Milan med kolesarjenjem omenil, da še vedno nima slo državljanstva. Ja jutr bo vreme pa ga lohk dvigneva. Od naklepa do izvedbe se je pa kar dogajalo. Ponoči me je zbudila žgoča bolečina v predelu srca, na netu je pisalo: ata, takoj na urgenco al pa na Žale pa adijo hribi, bicikl, superge, jadra itd. Ob 3h sem bil že priklopljen na utripajočo in piskajočo elektroniko, med tistimi belimi in tistimi plavimi, ob 9h, ko izvidi niso potrdili alarmantnega stanja pa me je Milan dvignil v Lj. in dostavil v Mojstrano, natančneje v Vrata. Glede na njegove mišice in nohte, sem izbral eno zanimivejših poti do slovenstva: šla sva seveda po slovenski, čez Kugyjevo polico, na vrh po potki z Doliča in čez Kredarico po Tominškovi v dolino. Žal bo treba vajo ponoviti, ker je pozabil potrdilo poštempljati, to pa zato, ker sem zgoraj slekel majico, po prsih pa sem imel še pozabljene prilepke od EKGja in so me čehi gledali kot robokopa in sva jo jadrno ubrala dol. Potrdilo na povezavi:http://picasaweb.google.si/100jan47/MilanTriglav#
:lol: :lol: :lol:
Ajd, laufite.
Uporabniški avatar
 muc
100jan napisal/-a:V ponedeljek mi je Milan med kolesarjenjem omenil, da še vedno nima slo državljanstva. Ja jutr bo vreme pa ga lohk dvigneva. Od naklepa do izvedbe se je pa kar dogajalo. Ponoči me je zbudila žgoča bolečina v predelu srca, na netu je pisalo: ata, takoj na urgenco al pa na Žale pa adijo hribi, bicikl, superge, jadra itd. Ob 3h sem bil že priklopljen na utripajočo in piskajočo elektroniko, med tistimi belimi in tistimi plavimi, ob 9h, ko izvidi niso potrdili alarmantnega stanja pa me je Milan dvignil v Lj. in dostavil v Mojstrano, natančneje v Vrata. Glede na njegove mišice in nohte, sem izbral eno zanimivejših poti do slovenstva: šla sva seveda po slovenski, čez Kugyjevo polico, na vrh po potki z Doliča in čez Kredarico po Tominškovi v dolino. Žal bo treba vajo ponoviti, ker je pozabil potrdilo poštempljati, to pa zato, ker sem zgoraj slekel majico, po prsih pa sem imel še pozabljene prilepke od EKGja in so me čehi gledali kot robokopa in sva jo jadrno ubrala dol. Potrdilo na povezavi:http://picasaweb.google.si/100jan47/MilanTriglav#
:lol: :lol: :lol:
Ajd, laufite.

:D :D :D ...zdej si me pa orng nasmejal hahaha...ti pa si faca :clap:

no samo, da vama "je ratal"...štempiljko bo pa že še dobil...

kaj pa kej ostali?!...a so priprave v polnem teku na Lj.?
nobenga ni za srečat al pa ste vsi prehitri zame :wink:
pa kakšno dolžino boste usekal letos?!...

dobr migejte še naprej...se vidmo...lp 8)
 pija
pozdravljeni,

včasih tudi jaz tečem okoli jezera, moram reči da je prijetna proga.

:wink:

Fanči, se lahko kdaj zmeniva skupaj za tek :?: :?: :?:
 fanči
Hej, pija ...seveda z veseljem :clap:
če bo vreme bom jaz v nedeljo zjutraj tam...če me ne bodo preveč noge bolele od šprinta na triatlonu :? ...da ne bo pomote sem v štafeti in samo tečem 3,3 km .... plavanje mi ne gre :oops: drugače bi šla kar cel "triatlon za vsakogar"

100jan mal si nas pa prestrašil....ampak vidim, da ni hudega :lol:

muc pa saj treniramo samo tebe ni :wink:
Uporabniški avatar
 100jan
Dons je bil en zaspan dan, razen če se nisi udeležil SAMa- 35 km, s 18oo m vzpona in 1600 spusta (tako nekako). Tam je deževalo, tam je bilo obilo blata(do kolen), bila so močvirja, mokre trave,spolzke skale in korenine, bil je šoder, zemlja, bilo pa je tudi ene 200 ludi in ene 40 žensk. Letos nisem nič tekel, a sem naivno smatral, da sta sobotni Vršič in torkov Triglav dovoljšna priprava za takle SAMček. Sicer sem zmagal v klasi, a naslednjih nekaj dni se bom držal bolj doma :P Boli me že, če napišem veliko črko in to vse razen uhljev. Od gradiščarjev je nastopila tudi Katja, osvojila 5. aps. in 4 mesto v klasi in me nabila za 7 min.
Organizacija? ne moršverjamt, ni da ni, okrepčila in vspodbuda za vsakim grmovjem, masaža, prijateljsko vzdušje in sploh fino. Lepo število deležencev si je izbralo 50 km.progo, to pa so čist drugi modeli, eni tut 10 km.
Ajd, laufite
Uporabniški avatar
 100jan
Čestitke AinE in Fanči junaški nastop in dobro uvrstitev na Blejskem triatlonu. Najbrž pa ne vesta, da je moška ekipa gradiščarjev lani zmagala in njenega časa tudi eminentna imena slo športa letos niso izboljšali.
# St. Klub Plavalec Kolesar Tekač Plav. Tran1 Kolo Tran2 Tek Rezultat
1. Skill Informatika: Noč Gašper, Hribar Milan, Kotnik Robert, 0:05:04 0:00:34 0:20:52 0:00:23 0:10:18 0:37:13
 fanči
ooo hvala 100jan...drugače pa sva vedeli, da je lansko leto zmagala moška ekipa gradiščanov...AinE mi je celo dala nasvet, da se naj držim Foresta, če bo letos spet tekel :lol: :wink: ...pa ga žal ni bilo 8)

včeraj sem tekla okoli jezera, en krog za sprostitev pa ni bilo nikogar :cry: ...res ne vem kje ste :?:

čavke
Uporabniški avatar
 100jan
Ujel sem še nekaj vspodbudnih dosežkov povezancev z G.j.
Milan je bil 2. na kolesarski dirki v It., Darja pa zmagala v klasi okoli Blejskega jezera. Na povezavi je pa nekaj slikc s kolesarske dirke po mejah občine Domžale. http://picasaweb.google.si/100jan47/Kol ... aDomAle08#

Ajd, laufite.
 AinE
Včeraj popoldne med 17. in 18. uro je bilo ob Gradiškem jezeru kar živahno. Parkirišče je bilo polno zasedeno.
Opazili smo 4 mlajše »obiskovalce« , ki so se pripeljali z avtomobilom novomeške registracije in ga parkirali pri rampi na nasipu. Tek ali kakšna druga oblika rekreacije jih ni zanimala. Trije so se sukali okoli avtomobilov, eden pa je dogajanje spremljal na nasipu. Ko so opazili, da tudi mi nadziramo njihovo premikanje, so se prav počasi odpeljali. Izvedeli smo, da so že stari znanci policajev in da jih običajno spremlja še eno dekle. Mislim, da previdnost naslednjič ne bo odveč.

Lp E.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA