še vedno je dovolj dolg dan...100jan pa ne kar takoj na nočne

se pa strinjam, da se oznake obnovijo.
analop jaz vode še nisem pila iz tistega studenčka jo imam vedno s sabo...zihr je zihr

Ajd, laufite

100jan napisal/-a:V ponedeljek mi je Milan med kolesarjenjem omenil, da še vedno nima slo državljanstva. Ja jutr bo vreme pa ga lohk dvigneva. Od naklepa do izvedbe se je pa kar dogajalo. Ponoči me je zbudila žgoča bolečina v predelu srca, na netu je pisalo: ata, takoj na urgenco al pa na Žale pa adijo hribi, bicikl, superge, jadra itd. Ob 3h sem bil že priklopljen na utripajočo in piskajočo elektroniko, med tistimi belimi in tistimi plavimi, ob 9h, ko izvidi niso potrdili alarmantnega stanja pa me je Milan dvignil v Lj. in dostavil v Mojstrano, natančneje v Vrata. Glede na njegove mišice in nohte, sem izbral eno zanimivejših poti do slovenstva: šla sva seveda po slovenski, čez Kugyjevo polico, na vrh po potki z Doliča in čez Kredarico po Tominškovi v dolino. Žal bo treba vajo ponoviti, ker je pozabil potrdilo poštempljati, to pa zato, ker sem zgoraj slekel majico, po prsih pa sem imel še pozabljene prilepke od EKGja in so me čehi gledali kot robokopa in sva jo jadrno ubrala dol. Potrdilo na povezavi:http://picasaweb.google.si/100jan47/MilanTriglav#
![]()
![]()
![]()
Ajd, laufite.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA