prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
 robertos
Pomotoma sem napisal SKYLON čeprav se mi dobro obnesejo na fitnessu na tekaškem traku. Mislil sem na NIKE AIR ELITE.
Uporabniški avatar
 NaceM
Imam kar nekaj različnih firm (in še več modelov) tekaških copat (Reebok, Asics, Adidas, Puma in Nike), pa me je najbolj prepričal (odkar sem ponosil prve Air Pegasus leta 1993 - Nike. (Predtem seveda je bil po večini samo dosegljiv Adidas iz Planike - od koder sta tudi prišla dva solidna modela - Adidas Torsion in Adidas SilverStar - huh, kje so že tisti časi.) Ne trdim, da je najboljši (zato imam tudi ostale seveda, ki jih tudi uprabljam), vendar mi očitno najbolj paše. Aja.. Šprintarice sem imel pa do zdaj samo Adidas in Nike. Pri 3000 m zapreke se je Adidas obnesel bolje kot Nike (nekako občutek, da je voda hitreje stekla iz njih), drugače pa predvsem za distance uporabljam Nike.
Uporabniški avatar
 Radolca
Pozdravljeni,
Naj napišem par besed oz. moje izkušnje s copati SAUCONY.
V zanjih mesecih sem kar pridno tekal na večjih razdaljah. Recimo 4 kroge okoli Blejskega jezera, pa potem 35 km "v eni rundi", pol pa še Bled Ljubljana. Tekel sem v copatih MIZUNO Wavw rider 10. Problemov po tekih ni bilo.
Včeraj pa sem šel pretečt "nedolžnih" 17 km. Domov sem prišel ob petih, boljša polovica je pripravila kosilo, potem pa sva malčka peljala na sprehod v bližnji okoliš. Hodil sem težko kot bi ravno "s konja stopil". Draga mi reče da se vidi da sem tak kot bi bil "halid-pola invalid"Slika
Gremo na pijačo in zapojemo "Gostilna je moj dom", usedem se in ugotovim, da mi trtica ne funcionira dobro oz. da je ni vse tako, kot je bilo po ostalih pretečenih daljših razdaljah. Potreboval bi nekaj takegaSlika
Pa tudi mišice me po nobenem teku še niso bolele na tak način :shock:
Skratka, mislim da ti copati niso ravno za mojo nogo.
V glavnem to ni nikakršna kritika copat, to je samo primer, ki se je zgodil meni.
Za uporabo na krajših razdaljah pa so super, so malo ožje kot Mizuno se mi zdi.

V soboto sem v trstu pretekel 13 km, pa sem se po teku normalno počutil :!:
Uporabniški avatar
 Strelc
Puma Complete Prevail III

Slika

Sicer so letnik 2003 in jih ne dobiš več ... Sem pa že prej imel copate Puma in sem bil vedno zelo zadovoljen.
Uporabniški avatar
 mitjas
Radolca napisal/-a:Pozdravljeni,

Napiši še kater model imaš :!:
Uporabniški avatar
 Radolca
mitjas napisal/-a:

OMNI, tebi pa dobr služjo, kot sem slišal
Uporabniški avatar
 mitjas
Radolca napisal/-a:
mitjas napisal/-a:

OMNI, tebi pa dobr služjo, kot sem slišal

Jest mam Sinister-ke. Po prvih tekih so me precej bolela meča, pač nenavajenost na copat. So pa res za hitre teke tja do 21km, na maraton z njimi ne upam.
 ton
Radolca napisal/-a:Hodil sem težko kot bi ravno "s konja stopil".

Radolca, bogovska metafora! Že pol ure se krohotam.
Uporabniški avatar
 niki
Jaz imam pa Adidas Adistar Control 4. Zakaj? Od vseh kar sem jih imela na nogi, ko sem kupovala, so bile edine dovolj stabilne, dovolj široke (zaradi občutljivosti nog mi ne smejo biti pri prstih preozke, ker mi občasno otekajo kosti). So pa moje prve ''resne'' superge. Prejšnje (Nike, Asics) bi težko ocenila, ker nikoli nisem tekla v njih.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Dva tedna nazaj sem reklamiral Adistar Control 5 - dvakrat se mi je na levem odlimal podplat, drugače pa super copat. Zdej sem vzel pa Kayano 14 in zaenkrat zelo zadovoljen z njimi.
Uporabniški avatar
 ninchi
Jaz mam tut Asics Kayano 14, ni ga čez copat! zelo zadovoljna :) sm že nove naročila :wink:
 klarč
Jst sem si pa par dni nazaj nabavla Mizuno wave inspire 4 in sem zelo, zelo zadovoljna!
Uporabniški avatar
 športnik
A mogoče kdo ve, kje bi (še) dobil Salomon Invert gtx, kakšne večje številke...?
Uporabniški avatar
 wxy
sončnica napisal/-a:Nike

hehe kratko in jedernato!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA