Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 bobr
A imamo kakega junaka da nas prijavi skupinsko?
Uporabniški avatar
 Bor
bobr napisal/-a:A imamo kakega junaka da nas prijavi skupinsko?

kdo je že lani to tako dobro opravil :lol: ? :cast1:
Uporabniški avatar
 Tasko
Upam, da bo tudi letos organiziran prevoz z avtobusom. 8)
Uporabniški avatar
 Sončka
vencelj napisal/-a:Zaenkrat tole: http://www.marciatoripalmanova.it/21097 ... 972008.asp , napisano v vsem razumljivem jeziku... :roll:
Prevod prosim :!:

lp, vencelj

Evo nekaj za začetek. Še kakšen prevod sledi. Tako da nam ne bo kaj ušlo. :wink:

Postala je pomembno športno srečanje friulanskih atletov in ne samo to. Potek proge, ki je v celoti ravna in označena na vsak kilometer, se vije po podeželju v okolici Palmanove, po cestah, ki so zaprte za promet, in se dotakne občin Santa Maria La Longa in Trivigiano Udinese. Na zadnjih dveh prireditvah se je prijavilo več kot 1500 tekmovalcev, ki izhajajo iz različnih italijanskih regij, poleg njih so se prijavili tudi tekmovalci iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Nemčije. V preteklih letih je veliko tekmovalcev izboljšalo svoj osebni rekord. Časovni limit je 2h in 30 min.

V nadaljevanju nekaj informacij iz razpisa prireditve, ki ga lahko v celoti snamete na tej strani:
- tekma bo v nedeljo, 23. novembra 2008, ob 10.00. Start bo znotraj obzidja Palmanove (Porta Cividale), nedaleč stran od Polisportivo Comunale (kraj zbirališča, oddaje športnih številk, prihoda in podelitve nagrad);
- tekma velja kot ITALIJANSKO PRVENSTVO GASILCEV in REGIONALNO PRVENSTVO CSI;
- da lahko sodelujete, morate tekmovalci imeti 18 let, člansko izkaznico FIDAL, CSI ali druge ustanove, ki promovira šport ali morate imeti veljavno potrdilo športnega zdravnika;
- štartnina je 10 Eurov do 5. novembra 2008 in 15 Eurov do 19. novembra. Prijavnice, poslane po tem datumu, se ne bodo upoštevale;
- dvig štartnih številk je možen v soboto, 22. novembra 2008, od 15.00 do 18.00 na Piazzi Grande (Velikem Trgu) v Palmanovi in v nedeljo, 23. novembra 2008, v okolici Polisportiva Comunale (kraj zbirališča in prihoda) od 7.30 do 9.00;
- s prijavnico pridobite vse pravice do vseh storitev, ki so povezane s tekmovanjem (dvig številk, meritev časa TDS, masaža, tuš, okrepčila, testeninka);
- potrdilo o prihodnji prijavi lahko najdete na tej strani;
- za informacije kontaktirajte: email 21097@marciatoripalmanova.it, gsm 00 39 338 342111 ali fax 00 39 0432 927956.

TEKMOVALCI IZ TUJINE
Tekmovalci iz tujine, ki so se po pravilih prijavili v zgoraj navedenem roku, lahko dvignejo štartne številke in plačajo startnino na dan tekmovanja.

Pa ne me sekirat zaradi kakšne besedice ali slovnične napakice...
8)

Lp, Sončka
Nazadnje spremenil Sončka, dne 10 Sep 2008, 22:13, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
Juj, a je to potrdilo športnega zdravnika obvezno?
Uporabniški avatar
 lonely
lenči napisal/-a:Juj, a je to potrdilo športnega zdravnika obvezno?

Ni potreben.Pri dvigu štartnih številk podpišeš avtocertifikat,da tečeš na
lastno odgovornost in da si zdrava. Imaš ga tudi na pdf.

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:
lenči napisal/-a:Juj, a je to potrdilo športnega zdravnika obvezno?

Ni potreben.Pri dvigu štartnih številk podpišeš avtocertifikat,da tečeš na
lastno odgovornost in da si zdrava. Imaš ga tudi na pdf.

Lp

Hvala, bi res rada zaključila letošnje polmaratone s Palmanovo. Kar se zdravlja tiče, če sem Ptuj preživela, ni vrag da ne bi Palmanovo, tisti kolšček, ki je v glavi premaknjen :wink: , pa menda ne šteje :lol: .
Nazadnje spremenil lenči, dne 10 Sep 2008, 22:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sončka
Piše, da tisti, ki nimajo članske izkaznice FIDA, CSI ali kakšne druge ustanove, morajo imeti zdravniško potrdilo. Samo kolkr jaz vem, je šlo vsako leto tudi brez tega...
Lp, Sončka
Uporabniški avatar
 RoKo
LoniM napisal/-a:Mislim, da pride za tujce v poštev tole:
http://www.marciatoripalmanova.it/21097 ... ri2008.pdf
Seveda v prelepi slovenščini, smo se pošteno nasmejali, skoraj kot da bi poslušala mojo žlahto z druge strani meje.

Ta prevod je tam od zmeraj, tako da se lahko smeješ vsako leto znova. :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaz sem ga leta 2006 popravil in oddal v pravilni slovenščini.

Mismim da žlahta govori malo boljše. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA