Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 cyc
Zmagala? Zelo verjetno, edino če bi se zmotila pri štetju do 80 in bi prej nehala tečt :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
 cyc
Pri temle uscanem vremenu zunaj je dobro samo to, da nimam dopusta slučajno ... :evil:
Uporabniški avatar
 vidkul
Tako, jutri pa na tabor. Letos taborimo v Čezsoči pri Bovcu. Tako da bom imel nekaj časa mir pred racunalnikom in vi pred mano :D
Lepo se imejte. Če pa boste kje v bljižini pa kar pridite pogledat.

lp Vid
Uporabniški avatar
 Fotr
Danes sem prejel kartico iz Novalje iz otoka Paga, :D ki mi jo je poslal LojzeP z družinico. :D Fotru in Mami pošiljajo prijetne sončno mokre pozdrave iz dopusta. :D Hvala Lojze in lepo se še imejte do konca dopusta, :D res te pa kar pogrešamo na forumu, :? verjetno pa te še bolj pogrešajo tekači in tekačice okoli Brda, še posebno na analizi v brunarici! :( :cry: :D
Uporabniški avatar
 Filipid
Tudi jaz sem danes prejel kartico iz Novalje iz otoka Paga od LojzetaP :D in bi se pridružil tvojemu mnenju Fotr. Res lepa poteza od LojzetaP :cast: , da tudi ko je na dopustu misli na nas :D . LojzeP hvala ti za dobre želje.

No, tudi jaz sem danes dobil kartico iz Novalje. Lojze TNX. :)
Drugace pa - Brdo caka :) !

Lp,
Tini
Uporabniški avatar
 simi
Tudi mene je kartica s podpisanim Lojzetom razveselila kot že dolgo nobena, prijetno presenečenje :lol:
Hvala Lojze!!!
Uporabniški avatar
 Staša
Merhaba!
Ja upam, da bom imela danes vec srece - sem vceraj napisala ze cel roman, pa je padla linija, ko sem hotela poslati post na TF:)

Mi je bilo tako hecno, ko me je vceraj zjutraj cakal sms z vprasanjem, ali se PST steje za statistiko, da sem komaj cakala, da se oglasim :D :D

Ja, najprej en lep pozdravcek iz Kapadokije. Mal skaceva med vulkanskimi stozci, tako hecno pokrajino, kjer ljudje bivajo kar v skalah...Pa pridno se rediva ob turskih specialitetah in praziva na vrocini - je reeeees vroce. Ampak raje kaksna stopinja vec 8) (v Marmarisu je bilo 43, ampak morje pa 21), kot pa slabo poletje :wink:

Jutri odhajava proti Anasyi, pa potem ob crno morje v Trabzun, nato pod Ararat in v Van pogledat vansko macko. Pa eno sirijsko mesto sanurfa, mt. Nemrut, potem pa se mal sredozemske obale in spet reality. No, do sedaj je bilo kar ok, v naprej bo verjetno tezje, ker je manj obljudeno. Pa kurdi so menda preklicali premirje :?

Aja, pa tect sem sla dvakrat, samo me malo koleno spet daje. Kriza, mal se bojim, da je ... eh, saj bo Sem si kupila nakolencnik in sem sedaj kot ena stara mama - vsi me bulijo v koleno, pa eni celo upajo vprasat, kaj je. Jaz pa se takoj pohvalim Eh, too much running. 52 km of asfalt. :)

Vceraj sva spoznala enega parizana, ki tudi tece in je povabil na maraton. :) Ni za stran vrect naslov! Pa se simpaticen je bil:) (prvi simpaticni Francoz ever)

Tko no, jest se imam kar lepo, vi pa vidim, da tudi uzivate. sem na hitro precekirala, da debate kar ne zmanjka, ampak natancneje pa ob vrnitvi.

Lep pozdravcek,
Stasa in Simon 8) 8)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA