Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 IRA
Ksenja ...

Takolele je ...
Včeraj sem na hitro probala (se mi je mudilo it tečt, tako, da sem samo na hitro namontirala in šla) in mam za enkrat še zmedene občutke.

Pas za zategovanje se meni zdi prevelik, tudi če zategnem do konca imam še vedno "luft" ...
Posledično sem si pas navlekla nizko na boke, tako, da je vsaj za silo stalo ... ampak ... al leze gor al pa dol.

Moram tole še malo bolj resno naštudirat in ti bom potem lažje kaj konkretnega napisala.

Med tekom samim je bilo tudi tako "mešano" ... na momente mi je vse skupaj skakalo, na momente pa se je nekako uneslo in blo super :wink:

Ti bom sporočila še po parih preizkusih, ko bom "namudrila" kako vse skupaj dobro fiksirat!

Lp
 GOLOVŠKI TEKAČ
Mene tudi osebno moti vsak pas med tekom, oz . ga vzamem če ga le morem, sem pa že prakticiral, da sem si nakupil pol literske plastenke in si jih par odnesel npr. na pol poti in jih vsako posebej shranil v vrečko.
Skrivališče pa označiš oz. se zapomniš. Tako zalogo si narediš tudi za cel teden ali več saj je zakopana voda dosti hladna in dobra, SEVEDA pa smeti vedno pospravim za sabo. :lol:
 Jru
Meni je pa babica (drug teden stara 82 let) na tekaške hlače prišila dodatne žepe. Črne kot original tako da se nič ne vidi.

Včeraj sem jih ji prinesel skupaj s tremi geli za muštr. Danes pa že imam dva dodatna stranska žepa, ki držita vsak po 4 gele. Sem že probal potečt par metrov nabasan z geli in lepo stojijo pri miru (hlače in geli :lol: )

Kar zadeva vode; na treningih ne pijem, (najmanj) litrski bidon me vedno čaka na cilju. S tem mi je na tekmah nekoliko lažje, ker me na postojankah čaka voda.

Tako; materialno sem pripravljen na svoj prvi maraton, treba je natrenirati še psiho in telo.

Pozdrave,

Jru
 saška
Js sem tudi poskušala z nekim pasom, pa se ni obneslo. Ali se pas ni usedel fajn, ali je voda čudno poskakovala, mi je bilo vroče pod pasom.. v glavnem, obupala sem. Zdaj imam novo taktiko. Vodo imam v roki, najprej se mi je zdelo to nemogoče, ampak enkrat me je v pasu tako zeloo motila, da je bilo v roki manj moteče. In sem se navadila. Mobitel imam v žepku na hlačah, labello pa v modrcu. Drugega pa (na srečo) ne nosim zraven.
Kadar grem pa daljši tek, sem pa še vseeno odvisna od pasa (za prenašanje kakšne frutabele ipd, ker mi po cca. 70 min sladkor pade), ampak voda je pa v rokah.
 *Dejan*
Jaz uproabljam pas x-fact, kupljen v Hervisu. Zadeva se mi zdi še dokaj dobra.
Notri vedno dam ključe, bidon, mobitel in še kak prigrizek. Tudi skače ne.
Moti me edino, da mi zaradi grobega pasa, drgne po tekaških majicah in jih uničuje.
 Maxy
Tudi jaz imam x-fact, kupljen prav tako v Hervisu. Meni se obnese, sem se ga morala pa tudi malo navadit. Je pa prostor za mobitel, bidon in dva žepka na zadrgo. Ker sem še bolj začetnik, ga vzamem samo takrat, ko tečem med 40 in 60 minut s psičko in še to bolj zaradi vode za psičko kot zame.

Ključe dam v žep (jih bom od danes naprej tudi zavijala, ker mi drugače prav tako malo cingljajo), osebnega dokumenta nimam s sabo, še najbolj me moti mobitel v žepu hlač. Ampak saj gre.

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA