Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Mojca99
natasa napisal/-a:Ko ste tahitri uprizorili finiš me je zagrabl, da bi še jst zašprintala.

Ja danes nas je "u završnom činu" nekaj popadlo, pa smo res šprint zganjali :D . Hvala MojciZ in gospodu 5:00 (jaz sem ga sedaj kar samoiniciativno preimenovala :wink: ) za prijetno tekaško družbo.

Lenči, palačinke so bile fenomenalne, že dolgo nisem tako finih jedla :cast1: . Sploh ne iz prtljažnika :wink: .

Skratka, prav super mi je bilo danes v vaši družbi, in mi je žal, da nisem imela časa še na šampanjcu ostati. Pa drugič...
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Super je blo. Tko kot vedno! :D Pridem še! :lol:

Lenči, hvala za palačinke. Super so ble, pa še fejst okusne. :clap: So mi doma rekli, če se zdej pa že "dopingiramo" na rekreativnih treningih. :lol: :rol:

Mojca, matr maš pa tempo. Jaz bom pa mogla še mal trenirat na pospeševanjih in šprintih. :oops: Sem vedla, da mi manjka hitrosti.
Kot zgleda bom mogla uvesti v svoj trening tudi malo intervalov in fartlekov.

Nataša, fajne otročke maš.

Drugače pa hvala vsem za družbo. Res ste fajni. :TF)

Se vidimo (mogoče že v soboto zjutri, če ne bo preveč mrzlo)

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala lepa za pohvale :lol: , sem že tolk doglo obljubljala, da je blo treba malo realizirat obljubo. Pa kakšen doping neki :wink: :shock: . če bi bilo to res, bi bla jest že tolk hitra kot ve :rol:

Me s Katjo smo dogovorjene za nedeljo ob 7h za en daljši tek ob Savinji (v vsakem vremenu :wink: ).
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Me s Katjo smo dogovorjene za nedeljo ob 7h za en daljši tek ob Savinji (v vsakem vremenu :wink: ).

Ups, zamenjala soboto za nedeljo. :oops:

Lenči, za mene si hitri polžek. Te občudujem! :cast1: :clap:
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Pozdravljene in pozdravljeni tekačice in tekači :wink: . Priključujem se prijetni druščini in upam da bo dolgo, dolgoooooo... druženje :lol: . Uporabil sem ime, ki mi ga je dodelila in kasneje korigirala Mojca 99. Za moje prvo oglašanje naj bo to dovolj. Lep pozdrav vsem, ki tečete in ste dobre volje.
Uporabniški avatar
 lenči
Gospod 5:00 napisal/-a:Pozdravljene in pozdravljeni tekačice in tekači :wink: . Priključujem se prijetni druščini in upam da bo dolgo, dolgoooooo... druženje :lol: . Uporabil sem ime, ki mi ga je dodelila in kasneje korigirala Mojca 99. Za moje prvo oglašanje naj bo to dovolj. Lep pozdrav vsem, ki tečete in ste dobre volje.

Pa mi je uspelo :lol: :juhuhu: . Gospod 5:00 je stopil iz ilegale :clap:
Uporabniški avatar
 Jančika
O, Gospod 5:00, lepo pozdravljen! Lenči, palačinke so bile super 8) .

Za nedeljo še ne vem, se bom pa potrudila, da pridem. Ker če grem laufat zvečer, ne bom mogla iti ob Savinji, ker je takrat že pretemno. In odkar tečemo tam, mi je po cesti kar malo brezveze :? .
Uporabniški avatar
 Mojca99
Gospod 5:00 napisal/-a:Pozdravljene in pozdravljeni tekačice in tekači :wink: . Priključujem se prijetni druščini in upam da bo dolgo, dolgoooooo... druženje :lol: . Uporabil sem ime, ki mi ga je dodelila in kasneje korigirala Mojca 99. Za moje prvo oglašanje naj bo to dovolj. Lep pozdrav vsem, ki tečete in ste dobre volje.

Very welcome, gospod 5:00. Lepo, da si stopil iz ilegale in se nam tudi tu na TF pridružil in ne samo v živo! Jaz kot botra tvojega imena te prav prisrčno pozdravljam in se ti zahvaljujem za včerajšnji tempo, ki pa je bil, resnici na ljubo, v zadnjih kilometrih krepko pod 5:00. Ko bomo pa celih 12 km tako odtekli.... :D :D

V glavnem, vidva z Lenči sta zakon. Se vidi, da sta v zakonu :wink:
 katrca
WILKOMMEN, BIEN VENU, WELCOME... gluecklich zu sehen, je suis en chante, happy to see you... bleibe, reste, stay. ( al tko nekak gre pesmica iz Cabareja - drugič vam jo lahko zapojem :D ) g. 5.00. Zelo dobro, da si a) obdržal to ime, ki ti ga je nadela Mojca 99 ( s tem da je "5.00" seveda spremeljivka ), ker ti izredno lepo pristoji b ) da si se priključil na ta forum, kjer boš neposredno seznanjen z vsemi novostmi in ne samo posredno preko svoje družice in c ) da pustiš Lenči v nedeljo z mano na tek vzdržljivosti, kjer me bo prijazno pripravljala na vse pasti moje prve 21-tke, ki jo bom pretekla ali pa tudi prehodila oz. preplazila, če bo treba. Mimogrede, Lenči, si dobila moj SMS in s tem tudi mojo telefonsko številko ? saj načeloma ne bo prišlo nič vmes ( my word is my bond ), ampak vseeno...
 katrca
"Jaz kot botra tvojega imena te prav prisrčno pozdravljam...."
ha-ha. Tale krst bo treba zaliti, gospod 5.00 in Mojca 99 - torej naslednjo penino na led. :D
Uporabniški avatar
 natasa

Pozdravljen Gospod 5:00 :wink: !
Me veseli, da si se nam pridružil tudi na forumu! Upam, da se bomo v sredo družili ob tempu 5:00 ali pa še hitreje :ignore: ! Tokrat se pridružim tahitri skupini. Komaj čakam!

:wink:
 katrca
Jančika napisal/-a:O, Gospod 5:00, lepo pozdravljen! Lenči, palačinke so bile super 8) .

Za nedeljo še ne vem, se bom pa potrudila, da pridem. Ker če grem laufat zvečer, ne bom mogla iti ob Savinji, ker je takrat že pretemno. In odkar tečemo tam, mi je po cesti kar malo brezveze :? .

Jančika, v nedeljo ob 7h na zbornem mestu. Pazi se Lenči. Me je včeraj ob 21.30 zaznala na nekem drugem forumu in me spat poslala, da si spočijem do nedelje. To niso heci. :D :D :D
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, niso heci, čeprav se bomo zabavale ob prijetnem teku v dežju :wink: :lol: . Če boste lepo počasi pridno tekle, gremo do Šešč in nazaj, bo prav super :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 Jančika
U, Lenči, jaz bi tebe rabla vsak večer, da me naženeš spat. Pred polnočjo mi redko rata :oops: . Pa bi rabila več spanja; mala dva sta neusmiljena zgodnja vstajača, midva z možem pa izrazita nočna ptiča - zelo neugodna kombinacija, o ja!

Samo kaj naj - recimo nocoj: otroke sva dala spat ob pol osmih, do osmih sem iskala odsevni trak (našla!), potem sem šla laufat in cel lauf z raztegovanjem in vajami je trajal do devetih, zdajle sem pa šele pošteno povečerjala. Naspidirana sem do amena in vsaj še uro in pol ni za mislit, da bi se zvrnila v posteljo, ker itak ni haska, pol kr neki v smrkce buljim :evil: .

Upam, da v nedeljo pridem. Če slučajno ne bom, pošljem sms pravočasno. Namreč če bo zelo deževalo, potem bom lauf prestavila; z lečami je namreč obup teči v močnem dežju :cry: - čisto nič ne vidim in skoz imam občutek, da mi jih bo splaknilo ven.
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem se pošteno naspančkala in spočila :lol: . Kot je videti, dežja ne bo pretirano, jaz bom dala kapico s šiltom gor (polžek mora bit). Jančika, ti pa ne preveč naspidirano, drugače boš spredaj sama tekla :wink: , ker me gremo lepo počasi.

Hja, no, jaz tudi sebe naganjam spat :lol: , tko da sem se že strenirala. Je pa res, da če tečem zvečer , potem je res težko it zgodaj spat :lol: , ker si poln energije. Bo zato jutri zjutraj prav super, ker bomo cel dan naspidirane :wink: .
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA