prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
OBVESTILO ZA VSE KI DELAJO V DRŽAVNI UPRAVI (POHITITE, DALI SO ZELO KRATEK ROK)

Pozdravljeni, na Uradu Vlade RS za komuniciranje so se odločili, da organizirajo izdelavo tekaških dresov z znakom I Feel Slovenia za vse tekače v državni upravi za Ljubljanski maraton, ki bo konec oktobra. Hkrati bodo drese ponudili tudi ambasadam, če bi se tam zaposleni želeli udeležiti podobnih dogodkov v tujini.

V ta namen na UKOM-u prosijo, da jim sporočimo čim bolj točno število udeležencev maratona in tudi število želenih dresov, razdeljenih po spolu in velikosti (S, M, L in XL.). Seznam naj bo poimenski.

POGOJ ZA PRIDOBITEV DRESA JE UDELEŽBA NA LJUBLJANSKEM MARATONU (10, 21 ALI 42 KM).

- dresi so namenjeni SAMO uslužbencem državne uprave, z izjemo študentov, ki redno delajo v državni upravi.
- dresi niso namenjeni družinskim članom
- dresi niso namenjeni javnim zavodom in drugim institucijam
- drese dobijo le tisti, ki bodo s primernim dokumentom ali kopijo tega dokazali, da so se na maraton prijavili
- drese bodo udeleženci dobili nekaj dni pred maratonom
- dresi še niso izdelani, zato predogled ni možen
- kombiniranje različnih velikosti hlačk in majic ne bo mogoče

Rok oddaje naročil je 15. 9. 2008

Vse, ki bi radi naročili tekaški dres in se udeležili Ljubljanskega maratona, zato prosijo , da prijave (poimenske, z navedbo spola in želene velikosti dresa) do nedelje, 14. 9. 2008, pošljete na naslov: ssj.mnz@gov.si

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 Zajec
RoKo
Tekaški dres z znakom I Feel Slovenia sem že naročil :!:
Hvala lepa za obvestilo :!:

LP Zajec
Uporabniški avatar
 ero
oprostita, ker vem, da nista nič 'kriva' ampak tule se pa moram oglasiti.

zakaj zastonj dresi uslužbencem v državni upravi?

s katerim denarjem je to plačano? hm, davkoplačevalskim, ne? torej od vseh nas.

zakaj potem vsi nismo upravičeni prejeti to darilo?

nočem provocirati a na to potezo imam le eno asociacijo - volitve!
Uporabniški avatar
 pajo
Če smo ga kot kaže res vsi plačali te drese se ga res ne bi branil sploh če bo 1. klasa. Bom čisto tiho če ga dobim. Pa še dostikrat bo v uporabi obljubim!
Uporabniški avatar
 RoKo
Da ne bom jaz kaj kriv, ker se dal obvestilo sem gor. :shock: Dal sem pa ga zaradi tega, ker ga marsikdo ki bi bil glede na obvestilo upravičen do dresa, čez vikend ne-bi videl in bi zamudil s prijavo. (kar je bil morda namen)
Če ima morda kdo kaj proti, mu ga rade volje odstopim-če ga sploh dobim.
Uporabniški avatar
 RoKo
ero napisal/-a:
zakaj zastonj dresi uslužbencem v državni upravi?

Če so nas "nategnili " pr plačnem sistemi, nas bojo pa vsaj oblekli. :lol: :lol: :lol:
Bo pa Jelinčič zadovoljen če grem s tem dresom tečt na drugo stran
Kolpe.
Po 21. pa itak vprašanje kdo? kdaj? komu??
odprimo drugo temo :idea: - volitve. Na čigavi strani smo - mi s TF?
Uporabniški avatar
 Arif
en si spet nabira točke, ampak s tujim denarjem!

SRAMOTA!
Uporabniški avatar
 ero
:) eh, tukaj ne želim politike. čeprav se ji 100% izogniti ne moremo.

majčken razlog, da sem se oglasil, je tudi tale:

spomladi, ko smo se odločali za novo serijo TF dresov, sem razmišljal o tem, da bi na njih namesto starih dobrih rožic dali novi logotip. vprašal sem na uradno mesto in dobil odgovor, da je to dovoljeno in celo zaželeno, da pa žal nimajo sredstev, da bi tako uporabo sofinancirali.

kaže, da so se zdaj sredstva našla :twisted:

nič zato - priborite si čim več dresov :!:
 Jru
... jst pa že imam dres na katerem piše I feel Slovenija; gre pa samo za naše klubske drese, za njih pač ni šlo nič davkoplačevalskega denarja.

Glede na izkušnje, ki jih imam z državno upravo (pa tud delav sem noter), bodo zastonj dresi prišli na maratona dan; zvečer. :-)

Kakorkoli, če uslužbencem uprava deli zastonj drese se s tem strinjam, saj gre za "pametno stvar", ki pripomore k zdravju in boljšemu počutju zaposlenih :arrow: boljšemu delu. Tako mi ni žal mojega davkoplačevalskega centa, ki gre zato.

Bi se pa bunil, če bi npr. zastonj talal cigarete al pa kupil kako bedarijo ((in tuki se bom ustavil)).

Pozdrave,

Jru
Uporabniški avatar
 Loni
Služba za odnose z javnostmi na Ministrstvu za notranje zadeve naj bi bila tale ssj.mnz.
Me rpav zanima, kaj se bo izcimilo iz tega. Nam še svinčnikov ne dajo, kamoli kaj drugega.
Do prvega aprila je še daleč. :wink:
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Tale je pa dobra :shock: Fina tale naša javna uprava. Jest bi tud tam delala, če so res tako radodarni do zaposlenih. Zadovoljen delavec je najboljši delavec. Gre pa seveda vse tudi iz mojega žepa in seveda ni pošteno. Mogoče pa le niso tako zagreti tekači in bo kakšna drobtnica ostala za nas navadne smrtnike. Moram mal naokrog pošnofat. Al se Roko takole malo norca iz nas delaš :?: Sej veš, foušija je huda reč, pa nas takole malo sprobavaš :?:
Uporabniški avatar
 Loni
Bjkulinka napisal/-a:Tale je pa dobra :shock: Fina tale naša javna uprava. Jest bi tud tam delala, če so res tako radodarni do zaposlenih. Zadovoljen delavec je najboljši delavec. Gre pa seveda vse tudi iz mojega žepa in seveda ni pošteno. Mogoče pa le niso tako zagreti tekači in bo kakšna drobtnica ostala za nas navadne smrtnike. Moram mal naokrog pošnofat. Al se Roko takole malo norca iz nas delaš :?: Sej veš, foušija je huda reč, pa nas takole malo sprobavaš :?:

Saj jaz sem v državni upravi, zato jim prav nič ne verjamem, dokler ne bom imela zadeve v rokah.
Uporabniški avatar
 pajo
Kaj bo eden pi pi v novem dresu!
Uporabniški avatar
 Classix
ero napisal/-a::) eh, tukaj ne želim politike....

Naj se oglasim in naj ne bo zamere...še pred leti, ko sem sodeloval na raznih ''stavnih'' forumih na področju ex yuge je bilo prvo pravilo...''neču politiku u moju butigu''...in pozdrav temu Ero !!!

Kar se dresa tiče...nočem ga...niti zastonj, niti gešenk, niti sconto, niti saldi...nočem ga! Naj si ga na pleča navijejo tisti, katerim ji ga bom jaz plačal...iz mojega davkoplačevalskega denarja.

Moje pajkice, moj dres in TF kapica plačana z mojim denarjem...to bo moj dres na LM 08!!!

Brez zamere in LP!
Matjaž
Uporabniški avatar
 Loni
Classix napisal/-a:
ero napisal/-a::) eh, tukaj ne želim politike....

Naj se oglasim in naj ne bo zamere...še pred leti, ko sem sodeloval na raznih ''stavnih'' forumih na področju ex yuge je bilo prvo pravilo...''neču politiku u moju butigu''...in pozdrav temu Ero !!!

Kar se dresa tiče...nočem ga...niti zastonj, niti gešenk, niti sconto, niti saldi...nočem ga! Naj si ga na pleča navijejo tisti, katerim ji ga bom jaz plačal...iz mojega davkoplačevalskega denarja.

Moje pajkice, moj dres in TF kapica plačana z mojim denarjem...to bo moj dres na LM 08!!!

Brez zamere in LP!
Matjaž

Ero, a je še kaj TF majic kej za staknit, tekaških, ne navadnih.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA