Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Miha65
klarč napisal/-a:Po moje se bomo v tem času do Ljubljanskega maratona bolj težko spoznavali (vsaj na PSTju), ker opažam, da so tekači vsak dan bolj ,,našponani,, in vsi trenirajo za tistih par minut manj, ki jih še lahko pridobijo do 26.10! Na mojo žalost :cry:
No, sej po maratonu bo pa ob šestih že itak tema, tak da en drugega sploh vidli ne bomo (lahko se bomo samo zavohali). Očitno bo primeren čas spet tam enkrat aprila :?

A veš klarč, da sem po branju tehle luskanih romanc sel tect eno ta dolga, cca 16 km po Mostecu in PST. In to ob 7ih popoldne. Tecem dva kroga, od ZOOja do Mosteca pa po PST nazaj.

Prvi krog: ce bi cist vsakmu pomahal, pokimal, rekel ziv,.... je blo tolk folka k je laufal, da si bom kar na majco natisnil nekaj v stilu: tale pocasne tko tezko diha, da vas zato pozdravlja kar direkt z majice, he, he...

Drugi krog: je bla ze luna, ampak tko zamegljena, moje oci od svica pa tud, da vidu itak nisem nic vec, tekacic/tekacev je blo pa samo se ene 5 posto od tistih iz 1. kroga.. in bi se zavohu koga tezko, razen, ce si ze ene 10 dni ni majce splaknu, pol pa res seka, he, he...

Noja, bomo ze nekak, ampak je velik bolj romanticno koga pozdravit (tko so sanjal moji mozgancki, noge pa brcale med tekom naprej), ko ga srecas na enem dolgom teku kje u samoti al pa v bolj neaktivnem casu, pol pa tud romanca lazi ven pade (samo jaz svojo ze mam, pa (zal!) ne s teka)....
 klarč
Te čist zastopim Miha. Res nas je veliko tekačev na PSTju in v Mostecu zato verjamem, da je nadležno pozdravljat na vsakih 10sek.
Kakšna romanca bi se lahko razvila takrat, če videvaš nekoga skoraj vsak dan, ker tečeta ravno isto traso. Tko si jaz maham z enimi 6imi, sam na žalost so vsi zadnje čase zelo ambiciozni in kr švignejo mimo mene.

cau bau
Uporabniški avatar
 Miha65
Dones sem tekel s hcerko, 10letnico.. bolj ucil sem jo teka... in sem za stos vsakega pozdavil (ker sem lazje dihal), namignil z ocmi, se nasmehnil...

....ko bi vi vedeli kako so me debelo gledal... pa saj ni nic narobe z mano... vsaj men se zdi :?: :?:
Uporabniški avatar
 Loni
Miha65 napisal/-a:Dones sem tekel s hcerko, 10letnico.. bolj ucil sem jo teka... in sem za stos vsakega pozdavil (ker sem lazje dihal), namignil z ocmi, se nasmehnil...

....ko bi vi vedeli kako so me debelo gledal... pa saj ni nic narobe z mano... vsaj men se zdi :?: :?:

WELCOME TO THE CLUB
 Vinci
Miha65 napisal/-a:Dones sem tekel s hcerko, 10letnico.. bolj ucil sem jo teka... in sem za stos vsakega pozdavil (ker sem lazje dihal), namignil z ocmi, se nasmehnil...

Mene nisi. Pa sem skoraj prepričan, da sem te srečal. Mogoče pa nisi bil ti. Ampak se spomnim enega ubogega otroka, ki je sopihal za malih kolesarjem in še enim spremljevalcem. :P

EDIT: Od napada na PST (glej: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9923 ), smo zgleda malo pozabili na romance.
 a nje ni
kovit napisal/-a:
a nje ni napisal/-a:ja, res je lepo prebirat takšne in drugačne zgodbice :) jaz po tem svetu "že" 23 let tacam sama, zadnji 2 leti pa tudi tečem ... še vedno sama :( ampak tečem z nasmehom na obrazu in široko odprtimi očmi ... pa nič. tekači so, tekači, ampak tečejo mimo, v obratno smer ali v družbi :roll:
ampak jaz bom še kar naprej tekla ... mogoče ga pa kdaj ulovim :)

Jah, mogoče kakšno slikca tukaj gor... mal za reklamo...tako kot LoniM ali pa ninchi...prav fejst punce...no ta da je niki5 najbolša mačka tuki gor ni dvoma :)

slikco ja, tako k fejst zgledam ne? 8) pol me boš pa srečal ko bom laufala me pa ne boš prepoznal ker bom usa zaripla v obraz ... zato ker bom tko hitr laufala, al pa ker mi bo nerodno :oops: :D
 kovit
a nje ni napisal/-a:
kovit napisal/-a:
a nje ni napisal/-a:ja, res je lepo prebirat takšne in drugačne zgodbice :) jaz po tem svetu "že" 23 let tacam sama, zadnji 2 leti pa tudi tečem ... še vedno sama :( ampak tečem z nasmehom na obrazu in široko odprtimi očmi ... pa nič. tekači so, tekači, ampak tečejo mimo, v obratno smer ali v družbi :roll:
ampak jaz bom še kar naprej tekla ... mogoče ga pa kdaj ulovim :)

Jah, mogoče kakšno slikca tukaj gor... mal za reklamo...tako kot LoniM ali pa ninchi...prav fejst punce...no ta da je niki5 najbolša mačka tuki gor ni dvoma :)

slikco ja, tako k fejst zgledam ne? 8) pol me boš pa srečal ko bom laufala me pa ne boš prepoznal ker bom usa zaripla v obraz ... zato ker bom tko hitr laufala, al pa ker mi bo nerodno :oops: :D

Ja pol moraš pa bolj počas laufat, da ne zardiš v obraz...te bomo tudi lažje dohiteval in ogovarjal :)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA