Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Vreme
Še ena pripombica pri " pregledu tekmovanj" manjka tempo teka!
Uporabniški avatar
 IČA
Izidor,

po zadnji spremembi je izginilo barvno uokvirjenje pri tedenskih in mesečnih pogledih :shock: .
Nazadnje spremenil IČA, dne 14 Apr 2008, 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 izidor
Ravno sem dodal tempo pri pregledu tekmovanj - res je uporabno.

Barvno uokviorjanje bi se pa morala ponovno pojavit po refreshu (ko se ponovno naloži CSS).
Uporabniški avatar
 Vreme
Izi se še kar naprej trudi, super!!! :D

Predlagal bi ti, da še pri izvozni excelovi datoteki dodaš tempo teka tako za tekmovanja kot treninge!
 nana
@Izidor: Pri Dunajskem maratonu sem pogrešala 21 km; se mi zdi, da je bila varianta samo 42 km. Ali pa sem spregledala? Ampak to niti ni tako pomembno; bolj problem se imam odločit kakšno je vreme takrat, ko sije sonce :D
Sicer je pa super :D
 primzi2k
Tudi meni je tale dnevnik zelo v redu in vse pohvale za izdelavo.
Uporabniški avatar
 Vreme
Izidor se še kar naprej trudi :clap: . Po novem je možno dodajati tudi trenige iz Sports Trackera, kar se mi zdi zelo uporabno.

A mi lahko kdo pomaga kako naj iz Sports Trackera dobim XML datoteko :?:
Uporabniški avatar
 Tekač 215
Tudi jaz sem uporabnik tekaškega dnevnika,ki sem ga odkril pred kratkim in se mi zdi zelo v redu!!! :clap: Zahvaljujem se Izidorju,da je nekaj takega izdelal in mi je v veselje upisovati svoje teke,kolesarjenje...Prej sem treninge vpisoval v zvezek.Hvala :!: Lep deževni dan vsem!Tekač 215.
Uporabniški avatar
 pelvis
Vreme napisal/-a:A mi lahko kdo pomaga kako naj iz Sports Trackera dobim XML datoteko :?:

Izvozi v .gpx in samo preimenuj datoteko v .xml. Če slučajno ne boš mogel uvoziti kamor želiš jo odpri v kakšnem urejevalniku in pobriši prvo vrstico oz. kot potrebno.

lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Hvala, super nisem niti pomislil. Mi pa v resnici ni uspelo:
Datoteka je prevelika za uvoz. (max 100Kb)

Torej bi moral zmanjšati podatke, kar pa bi lahko bilo zamudno dalo, ali pač???
 wind
Vreme napisal/-a:Torej bi moral zmanjšati podatke, kar pa bi lahko bilo zamudno dalo, ali pač???

Z <a href="http://www.gpsbabel.org/">gpsbabel</a> lahko hitro zmanjšaš št. točk v datoteki (filter - simplify).

Je pa najbrž zamudno vsak track uvažat v nek spletni dnevnik, to pa. Jaz imam raje svoj dnevnik v excelu, kamor vtipkam nekaj številk, SportTracks pa uporabljam le za zbirko gps sledi.
Uporabniški avatar
 izidor
Vreme napisal/-a:A mi lahko kdo pomaga kako naj iz Sports Trackera dobim XML datoteko :?:

Ker sam nimam te Nokiine zadevščine lahko le po pregledu njihovega pdf-ja (stran 10) predvidevam, da se da v XML izvozit po postopku:
Training diary > Options > List view > izberi trening > options > save workout > Export as XML.

Uvoz iz tega XML-a v tekača je namenjen, da iz njega pobere osnovne podatke o teku (datum, ura, čas, viš.m,..), katere se da verjetno hitreje prepisat na roko.

LPi
Uporabniški avatar
 Vreme
Ha, očitno ne govorimo o isti zadevščini, večina nas uporablja : http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/ :D

Vsekakor je lažje kar peš prepisati zadeve, me pa moti, da ne morem napisati proge proge kar direktno, ampak jo moram vedno dodajati. Sedaj ko imam Garmina si namreč lahko privoščim tak tek ki ni nujno povezan na točno določeno progo, ampak jo lahko po mili volji spreminjam, pri vpisu v tekaški dnevnik pa bi vsekakor rad navedel kje sem tekel!!
Uporabniški avatar
 matej712
Iztok, ali lahko pri kolesarskih treningih dodaš še en podatek - kadenco?

Hvala
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA