prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 miko 55
Upam, da nisem zgrešil odddelka, če sem ga prosim administratorja za premik v ustrezen oddelek.

Ker se bližajo hladnejši dnevi, kateri bodo tudi mokri, smo se v trgovini www.brakepoint.si , odločili v prodajo dati izdelke priznanega nemškega proizvajallca GORE. Da tisti GORE, kateri ima patent za material GORE-TEX ter WINDSTOPPER.

VEč na:
http://www.gorerunningwear.co.uk/remote ... e/HomePage

Vse uporabnike in uporabnice naprošam, da pregledajo zgornjo stran. Prosim tudi da poveste, ta izdelek bi imel, tega ne. Večina izdelkov bo do meseca Oktobra že v prodaji. Do Oktobra bo tudi na spletni strani možno videti katera oblačila so na zalogi.

Cene se nahajajo v oddelku ceniki, pododdelek gore in razred tek in tek na smučeh.Možna je uresničitev še tako eksotične želje iz njihovega prodajnega programa.

Naslov:
Trgovina in servis Brakepoint
Celovška 59
1000 LJUBLJANA
tel : 01/430-42-81
fax : 01/430-42-81
E-mail : brakepoint@amis.net
Odprto: 9h - 19h
Sobota: 9h - 12h
Nazadnje spremenil miko 55, dne 17 Sep 2008, 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IRA
Izdelki sicer izgledajo super, ampak ...
Meni se zdijo cene :shock: :roll: :oops:

Žal niso za moj žep :oops:
 miko 55
Samo v vednost. Cen se ne vstrašit, ker cene niso zadnje. Dogovor velja, ker beseda ni konj.
Za popuste se da dogovorit. Izdelki do 200€ so na zalogi. Ostali so pa kar po naročilu.

lp
 bojanre
Jaz ne bi imel niè proti tekaški kapi iz Gore-texa in sicer model "AXIS Running Cap"

Lp Bojan
 miko 55
Kar se kap tiče, so čisto po naročilu. Do začetka Oktobra bomo vedeli kaj bomo imeli in bo tudi na spletni strani predstavljeno. Zelo dobro bi bilo, če bi sestavili en seznam kaj bi kdo imel, in da se potem vse skupaj naroči. Določeno vsoto je potrebno doseči, da se naroči. Je pa potrebno vedeti, da se za stvari katere so naročene po naročilu potrebuje predujem oz avans.
 miko 55
Zaradi spremembe vremena na slabše smo se odločili, da bomo v ponudbo dali opremo za hladnejše dni. Nekaj modelov je že na voljo. Več pa na naši spetni strani www.brakepoint.si, kjer je predstavljeno nekaj izdelkov.

lp
 miko 55
Danes je šlo prvo naročilo za oblačila Gore k uvozniku. Želje je možno še izraziti.
Uporabniški avatar
 Tasko
Živjo.

Ne morem kar naročiti nekaj kar vidim na slikci. Prvo moram stvar probat, šele potem se lahko odločim za nakup. :roll:

Imate kje trgovino, kjer lahko stvari probaš?

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 Tasko
@luzr: hvala :wink:

Jp, jp..sem na strani našel kje se nahajajo. Bom šel pogledat kaj imajo na zalogi.
lp
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo

Malo sem si pogledal, vendar slikce ne zadoščajo, bo treba malo probat , je pa res tako kot je zapisala IRA cene so kar hude, pa sprašujem ali se pri nakupu priznava kakšen (20%) popust :?: :oops:

LP Bojan
 miko 55
Pozdravljeni!

Za popust smo se dogovorili, da znaša 15% na gotovino.
1. kupec je to opcijo danes že izkoristil in bil prijetno presenečen.
Pri plačilu Vas vljudno naprošamo, da poveste da ste za nas izvedeli na Tekaškem forumu, saj boste le tako deležni popusta.
Za stvari po naročilu je še vedno opcija, saj nismo dosegli kvote.
Če pridete in pomerite oblačila in bi radi da Vas počakajo, jih je možno rezervirati.

Hvala za vse drobne namige, zaradi katerih je sodelovanje lažje.
 miko 55
Seveda. V principu je kolesarska trgovina, pozimi pa tekaška. :oops:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Leta 2006 jeseni sva bila z NAtašo v Londonu in med prostim časom sva poiskala eno štacuno za tekače, kjer so imeli celo goro Gore opreme.
Tam sem si nabavil pajkice Mythos, ki imajo še zdaj isto zasoljeno ceno 75 funtov, ampak mi ni žal niti enega funta, ker so resnično odlične. Res je, da ti je pri temperaturi +5 v njih vroče, ampak ko pri -5 zapiha, sploh ne veš, da je mraz. Tako da samo pohvale.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA