- 15 Sep 2008, 08:34
Človek mora res v službo, da ima končno čas napisati besedo ali dve. Glumac, najlepša hvala za čestitke, se jim bom kar pridružila in jih namenila prav vsem udeležencem SAM-a, tudi tistim na 10km (Janja, bravo za rezultat
) pa seveda vsem prostovoljcem. Še prav posebej pa moram čestitati možu
, ki me je s svojim rezultatom pošteno presenetil
, saj sem se ravno odpravljala s fotoaparatom na teren, ko jo je on že primahal v cilj
. Še čisto dober, komot bi bi ga še en krogec nagnala.
Še nekaj besed o tekmi. To, da smo rili po blatu verjetno že vsi veste, celo v usta mi je zašlo (ne vem, če ni bilo to takrat, ko me je prehitel 1. na 50km). Potrebovala bom celo večnost, da bom spravila člobodro izza dvignjenih nohtov na palcih. Hm, mogoče bi lahko poskusila z vapom. Vsekakor pa sem zeloooooooooo pogrešala topel tuš v cilju, to pa je tudi več ali manj vse, kar se šimfarjenja tiče.
In, ja, Sašo, hvala za družbo, upam, da se drugo leto spet vidimo (če ne prej), km so precej krajši, če lahko spotoma kakšno pametno razdreš. Edino zadnja 2 km ostajata enako dolga
, tam te razen cilja nič ne reši.
Skratka, čisti užitek!

Še nekaj besed o tekmi. To, da smo rili po blatu verjetno že vsi veste, celo v usta mi je zašlo (ne vem, če ni bilo to takrat, ko me je prehitel 1. na 50km). Potrebovala bom celo večnost, da bom spravila člobodro izza dvignjenih nohtov na palcih. Hm, mogoče bi lahko poskusila z vapom. Vsekakor pa sem zeloooooooooo pogrešala topel tuš v cilju, to pa je tudi več ali manj vse, kar se šimfarjenja tiče.
In, ja, Sašo, hvala za družbo, upam, da se drugo leto spet vidimo (če ne prej), km so precej krajši, če lahko spotoma kakšno pametno razdreš. Edino zadnja 2 km ostajata enako dolga

Skratka, čisti užitek!