Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 T1
•erc• napisal/-a:če je kdo za kakšen sprehod po PST ki pozna tega blondija, se priporočam...

V tem primeru, nasilje reši vse... :twisted:

ps: Živjo vsem na forumu, pod svežim imenom...;)

Živjo,

mislim, da je nasilje čisto nepotrebno. Zadostuje če mu razbiješ gofljo, morda še zlomiš obe nogi in eno roko.

LPT1
Uporabniški avatar
 NaceM
Atletika je najboljša borilna veščina.. Eno na napajalnik in črta...
Lahko je mojster ne vem česa in ima črne zokne 15 dan, pa mu ne bo pomagalo, če te ne dobi,.
Uporabniški avatar
 •erc•
T1 napisal/-a:
•erc• napisal/-a:če je kdo za kakšen sprehod po PST ki pozna tega blondija, se priporočam...

V tem primeru, nasilje reši vse... :twisted:

ps: Živjo vsem na forumu, pod svežim imenom...;)

Živjo,

mislim, da je nasilje čisto nepotrebno. Zadostuje če mu razbiješ gofljo, morda še zlomiš obe nogi in eno roko.

LPT1

smeh...:D mi2 ga samo drživa, ženske pa opravijo svoje.... :D
Uporabniški avatar
 pajo
Sem še enkrat bral vse skupaj - točno takrat minuta gor dol sva se z ženo peljala z kolesom mimo tistega gozdička. Res pa je, da niti slučajno nisva bila na kaj pozorna. Sva pa v dilemi ker hči teče ravno na tem odseku PST-ja in slušalke v ušesa pa gremo. Postava kot da snema film od taboriščnikov tako, da ne vem kaj naj ji priporočiva glede teka za v naprej.
 Igi69
pajo, najboljš, da jo za naslednjih 10 let zapreta v bajto, pa bo. Zihr je zihr :wink:

Ne se hecat no, ravno ta del PST-ja od Kosez do Glince in naprej do Grbe se mi zdi precej varen. Je precej odprta in prometna. Za razliko od npr. kolesarske mimo ZOO-ja, ki pa res teče več km skozi gozd. Tako da ne delat panike.
Uporabniški avatar
 pajo
Res je ta del precej prometen ali z tekači,sprehajalci,kolesarji... Strah ima pa velike oči ali ne? No če bi mojo hči nekdo samo prestrašil ne gre več na PST sem ziher!
Uporabniški avatar
 Loni
Ko sem začela teči, sem bila "presrana" kot zajec, pa je samo listič z drevesa padel. Po nasvetu kolege policaja sem nosila s seboj piščalko. Uporabila je nisem nikoli. Sem človek, ki je rad sam, tudi v hribe in z gorcemg rem rada v solo varianti, ker sem potme odvisna samo od sebe in se nikomur ni treba prilagajati (ne meni ne drugi osebi), pač pa vedno povem, kam grem in kdaj približno se imam namen vrniti. Sem očeta izgubila na tak način, ni nikomur povedal, kam gre in je bil kar nekaj časa pogrešana oseba.
Zdaj mi je pa vseeno, kdaj grem tečt, kam grem tečt, ali grem sama ali v družbi. Ker če človek začne razmišljati o vsemu, kar se mu lahko zgodi, lahko samo še doma ostane. Ni govora. Sem tekla po asfaltu in osvetljenih ulicah, za vsak slučaj.
Ko grem tečt sredi noči, ne srečam nikogar, zdaj tudi ob petih zjutraj praktično ni nikogar opaziti. Proti večeru je pa tako in tako kot na promenadi, tudi potem ko je že tema.
Kar se pa montl tipov tiče, prav zaradi njih sem še v študentski dobi začela laufat po Rožniku, ker so ga vse kolegice srečevale, jaz pa ne. Naši pravijo, da že oddajam tako avro, da še norci pred mano bežijo. Tudi ok, imam vsaj svoj mir. In svojo muziko, brez MP3 ne grem nikamor.
Slišim pa vseeno, kaj se dogaja okoli mene.
Nazadnje spremenil Loni, dne 14 Sep 2008, 21:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
LoniM napisal/-a:...In svojo muziko, brez MP3 ne grem nikamor.

To dvoje bi rade volje videl v živo :)
 anolop
LoniM napisal/-a:Kar se pa montl tipov tiče

Ahahaa taj dobra.

No jst upam za vse tekačice, ki laufate po PST-ju da se vam kej tazga ne nardi, pa da vas kak psiho ne zasleduje/napade.
Uporabniški avatar
 Loni
bobr napisal/-a:
LoniM napisal/-a:...In svojo muziko, brez MP3 ne grem nikamor.

To dvoje bi rade volje videl v živo :)

Bobr, deluje, ker imam muzko full potiho, potem pa še zelo dobro slišim, kar mi gre pošteno na živce, zaspim samo s čepki v ušesih. Katastrofa od katastrofe.
Uporabniški avatar
 mazi
NaceM napisal/-a:Atletika je najboljša borilna veščina.. Eno na napajalnik in črta...
Lahko je mojster ne vem česa in ima črne zokne 15 dan, pa mu ne bo pomagalo, če te ne dobi,.
Tudi jaz sem mnenja, da je najboljše orožje dober glas in hitre noge... :wink:
Uporabniški avatar
 Eustahije
Mogoče bi bil pa res čas da tekači in tekačice po ljubljani nehamo gledat v tla in se začnemo malo pozdravljat čisto zaradi praktični posledic: vedeli bomo kdo so na kaki progi standardni tekači, kdo so pa prišleki ki jih je treba dvakrat pogledat. V najslabšem primeru bomo vsi moški tekači skočili na napadalca in ga onesposabljali z vonjem našega švica, medtem bodo dekleta imela priložnost nadaljevati trening do najbljižje policije. Pa bo en manj.
Uporabniški avatar
 raf
mene pa bolj skrbijo psi na pst, ker sem že imel eno slabo izkušnjo z eno mrcino, ki je pred gospodarjem tekla sem ter tja in na lepem kar meni k nogam z renčanjem.Hvala bogu, da jo je gospodar poklical v zadnjem trenutku in se je zadeva končala samo z opravičilom iz njegove strani.
 majabla
No krasno... moja proga, moja ura. Nikoli ne tečem po samotnih progah, temi... zdaj pa vidim, da tudi PST podnevi in v gužvi ni varen. Kr neki.. Res se bo treba na kakšno borilno veščino vpisat :? Kako naj se na LM pripravim, če tud na tekaških progah tičijo psihli???
Uporabniški avatar
 mazi
raf napisal/-a:mene pa bolj skrbijo psi na pst, ker sem že imel eno slabo izkušnjo z eno mrcino, ki je pred gospodarjem tekla sem ter tja in na lepem kar meni k nogam z renčanjem.Hvala bogu, da jo je gospodar poklical v zadnjem trenutku in se je zadeva končala samo z opravičilom iz njegove strani.
So pa tudi taki ''samozavestni'' :evil: lastniki psov, katerim bi se moral skoraj opravičiti ker te je njegov spuščen pes napadel...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA