prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 IČA
Zanima me, če kdo uporablja omenjene copate in kakše so izkušnje. Koliko je po izkušnjah blaženja in podpore za pronacijo?

Hvala

lp
Uporabniški avatar
 bobr
Jaz jih imam par tednov. V primerjavi z Adidas Control so malenkost trše, v primerjavi z Asics DS trainer so mehkejše, v primerjavi z Saucony Grid sinister so mehkejše. Podpore za pronacijo je dovolj in tudi blaženja je zame dovolj. No vsaj zame ko nisem nek težek tekač. Sprednji del podplata je poln mini čepkov ki dajo odličen odziv na asfaltu.

Kaj več kot to težko povek ker jih še nisem preskusil na tekmi niti niso še dovolj rabljene.
Uporabniški avatar
 Mandatar
jest jih mam pa nekje od sežane naprej, se prav skoraj ali dobre pol leta
morem rečt, da me je pri nakupu dost begala letošnja sprememba velikostnih številk, a vseeno sem potem nekako zadel z 1/3 večjo, kot sem jo imel

copat je sam po sebi u redu, blaženja na peti je dovolj, tudi podpore pronatorjem je zadosti oz. se jo kar lepo čuti

mene edino na dolgih tekih moti skromna blazina na prednjem delu copata
no vsaj mene po dolgem teku boli prednji del stopala, pa tudi skozi copat se na prednjem delu čuti vsak kamenček

bi rekel, da je to bolj copat za hitre treninge in tekme, kot pa maraton :?
Uporabniški avatar
 IČA
Hvala za mnenja in informacije. Sem moral pod nujno izkoristiti :lol: Hervisov -20% bon in so mi ti copati najbolj padli v oči.
Iskal sem nekaj za tekme, upam da se bodo obnesli, vsekakor bom poročal.
Uporabniški avatar
 Mandatar
če si že kupu, upam da se nisi nategnu

namreč, že prej sem pisal, da se na prednjem delu copata čuti ama če muho slučajno pohodiš

danes mal za foro obrnem copat in gledam podplat
@bobr piše o odličnem odzivu na asfaltu? morda, ampak ko gledam podplat vidim, da čepov na srednjem delu ni več in da drgnem na gumo

in od tod torej ta trdota, ampak vse OK razumem do sem, ne razumem pa, da se to zgodi po 500 KM, nad čimer sem zelo razočaran

celo kariero (tekaško) imam namreč mizuno, pa se mi tole še ni zgodil

tko da zdej mal okol gledam, kwa bomo nowga kupil
Uporabniški avatar
 IČA
Upam, da bodo zdržali. Sicer sem jih kupil predvsem za hitrostne treninge in tekma, tako da veliko km v njih ne pričakujem.
Uporabniški avatar
 bobr
Hvala za info Mandatar. Definitivno bom pozoren na te čepe v sprednjem delu. Kot sem napisal jih imam še praltično nove tako da ne vem kako bo pri meni po 500km.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA