prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Očitno vsi gledate v nebo. Ma neki res kaplja... Greva saj tako ni nobenega interesa.

To pa je odločnost :D . Ko pridem domov, jo tudi jaz mahnem na en zenovski tek, pa dežek gor ali dol, moram glavo malo prekadit in spraznit. Pa prijeten tek vsem želim.
Uporabniški avatar
 niki
Bilo je super, Lauferju hvala za slastno sadje in Loni za piškotke in seveda Maci, da nas je postregla :D
Tako, da smo se natekli, najedli in fajn načvekali :D
Uporabniški avatar
 Cormi
No, jaz sem se pa zgubla na Rožniku :oops: , tko kot sem se bala in ko sem končno najdla spet Mostec, sem jo samo še podurhala domov. Pajo, 5rca, pogrešala sem vaju!
 spela*
Cormi napisal/-a:No, jaz sem se pa zgubla na Rožniku :oops: , tko kot sem se bala in ko sem končno najdla spet Mostec, sem jo samo še podurhala domov. Pajo, 5rca, pogrešala sem vaju!

:?:
Z Maco56 sva bili prepričani, da si zavila na bližnjico skupaj z bobrom.
Uporabniški avatar
 pajo
spela* napisal/-a:
Cormi napisal/-a:No, jaz sem se pa zgubla na Rožniku :oops: , tko kot sem se bala in ko sem končno najdla spet Mostec, sem jo samo še podurhala domov. Pajo, 5rca, pogrešala sem vaju!

Klinc sem bil prepričan, da ne prideš zato sva z ženo tudi šla naprej tečt sama brez ostalih. Sva pa na vrhu Rožnika dobila družbo . Niki5 in mož sta naju ujela in smo nato već ali manj skupaj pritekli nazaj v Mostec,
Uporabniški avatar
 5rca

žal imela neodložljive obveznosti :cry:
 iqfree
No pa se še jaz javim...
Prvič na krožniku, trasa zelo fina, družba zelo fina, prišel pa na pravi dan, ko je bil tek na koncu začinjen z dobrotami...

Hvala slavljencu in dobri vili, ki peče piškotke :cast:
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Klinc sem bil prepričan, da ne prideš zato sva z ženo tudi šla naprej tečt sama brez ostalih. Sva pa na vrhu Rožnika dobila družbo . Niki5 in mož sta naju ujela in smo nato već ali manj skupaj pritekli nazaj v Mostec,

Pajo, sedaj pa ne pozabit tudi name, sem dobila "zeleno luč" za torkove Krožnike, če boste seveda za ob 17.00 tam nekje :wink: :lol:.Bom tako lahko tekla po dnevu še nekaj časa, ker predno jaz pridem domov je že kar tema.
Uporabniški avatar
 Wega
Danes je pa natančno eno leto od prvega kRožnika!

Mater nas je namakalo!

Evo slikce od 1. do 13. krožnika!!

Slika
Uporabniški avatar
 bobr
U mater čist sem pozabil na obletnico :( Še dobro da imamo Wego da nas spomne.
Naslednji torek praznovanje!
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol: , vidim da sem bil prisoten, torej lahko proslavljam :twisted:
Uporabniški avatar
 IRA
bobr napisal/-a:U mater čist sem pozabil na obletnico :( Še dobro da imamo Wego da nas spomne.

Pa glih takrat, ko jest pridem :cast1: :pivo: :toast: :juhuhu: :hehe: :drink :-- :beer:

... pa seveda, še ostale Polžke!
Smo že vedle, kdaj se splača :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
bobr napisal/-a:U mater čist sem pozabil na obletnico :( Še dobro da imamo Wego da nas spomne.

Pa glih takrat, ko jest pridem :cast1: :pivo: :toast: :juhuhu: :hehe: :drink :-- :beer:

... pa seveda, še ostale Polžke!
Smo že vedle, kdaj se splača :lol:

Smo pa face, kar na obletnico pridemo, to je dvajseti čut :juhuhu: .

Drugače pa vse čestitke, začetek ste tudi pošteno "zalili" :wink: .
Uporabniški avatar
 mazi
Wega napisal/-a:Danes je pa natančno eno leto od prvega kRožnika!

Mater nas je namakalo!

Evo slikce od 1. do 13. krožnika!!

Slika
Lepo, da si se spomnil... :laola Kje se pa ti kaj nahajaš...?! :wink:
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA