Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 niki
Jaz tudi pridem. :D Vse za dober namen :D
 vex
Živjo! A mogoče kdo ve kako bo zgledala proga? Ponavadi imam težave z orientacijo in me skrbi, da se bom zgubila... Poleg tega grem prvič na 8km (vsaj nameravam iti :wink:) in mi je to malo predolga razdalja, da bi še ovinke delala. :(

PS. Hihi, zdaj gledam zgodovino svojih objav in vidim, da sem lani spraševala isto :lol: No, lani zaradi poškodbe :--( na koncu nisem šla na Tek za upanje, tako da še vedno ne vem, kako zgleda proga. :(
Uporabniški avatar
 UršaR
Tudi mene zanima, kako izgleda proga (8 km). Da se psihično pripravim. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 lenči
Pojma sicer nimam kako izgleda proga, sam dvomim, da bomo tekli po hudih klancih, nekaj klančkov bo že, zgubit se pa ne moremo, saj nas bo več teklo lepo počasi in se bomo pač ozirali na tiste spredaj. Mogoče pa sta dva kroga, ker je ena proga 4 km in bo sploh lažje. Če je bil kdo lani, nam bo mogoče malo razjasnil situacijo.
 spela*
Na spletni strani Europa Donna proga ni vrisana, tako da ne vem, kje poteka, vendar dvomim, da bi bila zelo zahtevna. Da bi se izgubila, se ti pa po moje res ni treba bati. :wink:
 Karamela
Se vidimo,saj je že po bontonu,da se ga medicinke udeležimo,pa čeprav iz nočne.
Uporabniški avatar
 IRA
Polžki smo razturli :P 8) :P :laola
Hvala za krasno družbo!!!

Zdej se grem pa ŽENT, ha!

Lupčkaaaaaaa
Uporabniški avatar
 niki
Full mi je bilo luštno, hvala za prijetno družbo, Ira tebi hvala za družbo med tekom, se mi zdi da bi lahko še kar tekla, toliko sem padla v pogovor. Res je bilo fajn in še kup polžkom sem tudi v živo spoznala! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Ksenija
mislim, čveke ;)
ja tud jst bi lahko še en krog naredila... sam pizza mi diši zdej, ti šment ti

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA