prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 niki
A ima kdo kakšen nasvet kaj narediti, če je pas (merilec srčnega utripa) preširok, kljub temu da je nastavljen na najožeje kar je mogoče in leze dol. Meni vsakič ko začnem zleze dol do trebuha, potem šele ko se prepotim je bolje in mi ga ni treba ves čas popravljati. Me pa močno nervira ta zadeva. Ne vem zakaj ne naredijo te pasove ožje, verjetno nisem edina.

Maca, ti si tudi bolj ozka, a ti nimaš nobenih težav?
Uporabniški avatar
 IRA
niki5 napisal/-a:A ima kdo kakšen nasvet kaj narediti, če je pas (merilec srčnega utripa) preširok, kljub temu da je nastavljen na najožeje kar je mogoče in leze dol. Meni vsakič ko začnem zleze dol do trebuha, potem šele ko se prepotim je bolje in mi ga ni treba ves čas popravljati. Me pa močno nervira ta zadeva. Ne vem zakaj ne naredijo te pasove ožje, verjetno nisem edina.

Mam sicer 305-ko pa vseeno :wink:

Jaz naredim tako, da pas zatlačim pod rob športnega modrčka ... edini in ziher način, da pas ostane tam kjer mu je mesto - pod prsmi, ne na popku :P :lol:

Upam, da bo šlo!
Je res zoprno, če leze dol :?

Mam pa enak problem tudi pri pasu z bidonom za vodo ... s tem, da čez rit me pa res ni malo :roll:
Moram še nagruntat, kam ga tam zatlačit :D

Lp
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:
niki5 napisal/-a:A ima kdo kakšen nasvet kaj narediti, če je pas (merilec srčnega utripa) preširok, kljub temu da je nastavljen na najožeje kar je mogoče in leze dol. Meni vsakič ko začnem zleze dol do trebuha, potem šele ko se prepotim je bolje in mi ga ni treba ves čas popravljati. Me pa močno nervira ta zadeva. Ne vem zakaj ne naredijo te pasove ožje, verjetno nisem edina.

Mam sicer 305-ko pa vseeno :wink:

Jaz naredim tako, da pas zatlačim pod rob športnega modrčka ... edini in ziher način, da pas ostane tam kjer mu je mesto - pod prsmi, ne na popku :P :lol: :wink:

Upam, da bo šlo!
Je res zoprno, če leze dol :?

Mam pa enak problem tudi pri pasu z bidonom za vodo ... s tem, da čez rit me pa res ni malo :roll:
Moram še nagruntat, kam ga tam zatlačit :D

Lp

Pasovi so kar isti, jaz imam 50-ko, moj partner pa 405 pa ni razlike med njima.
Sem si jaz tudi tlačila pod modrček pa mi je potem med premikanjem dol zlezel, pas mislim :D . Včeraj ko sem bila toliko oblečena, sem se sredi Mosteca začela vleči majce gor, da sem si pas lahko popravila nazaj na svoje mesto, tako da če me je kdo videl :oops: se mu oproščam za javno razkazovanje :oops:
Uporabniški avatar
 IRA
Ah klinc ... men v modrcu ne ostane dost "lufta" pa mi pas potem kar ostane na mestu :lol: :lol: :lol:
Pa tudi elastike športnih nedrčkov so kar močne.

Sem se spomnila še ene rešitve.
Kolegica si je od Triumpha kupila tak modrček, ki ma spodaj neke vrste "žepek" za pas in je full zadovoljna.

Če pa ne najdeš nobene druge možnosti pa ga prereži in "vzami skup" za kakšen cm, dva?
Se mi pa zdi, da se s časom pas tudi malo razvleče :wink:

Kar se pa tiče dviganja majic med tekom :roll: :oops: Jest tut vedno modrc kažem ... dvigam majico in si brišem švic :roll:
Poleti ... zdej k tečem že v bundi je preveč za dvigat :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 niki
Ira, hvala za ideje, še en modrček tako in tako potrebujem, pa bom poskusila takega najti, kot si napisala, sicer bom pa res svoje šiviljske spretnosti uporabila (upam samo, da kaj ne uničim :oops: ).
Uporabniški avatar
 slovon
niki5 napisal/-a:Ira, hvala za ideje, še en modrček tako in tako potrebujem, pa bom poskusila takega najti, kot si napisala, sicer bom pa res svoje šiviljske spretnosti uporabila (upam samo, da kaj ne uničim :oops: ).

Kaj pa ce vzames eno taveliko plastificirano sponko ali spango ali nekaj takega in na traku za srcometer naredis zanko, ki jo pripnes s sponko in s tem pas skrajsas, da ti ga toliko zategne, da je pri miru?

Alternativa: s kaksno vrvico ali kljukico ali ... pripni pas na modrc :)
Alternativa2: naramnice za srcometer? :))

LP, slovon
Uporabniški avatar
 niki
Zdaj si pa samo čas vzamem, da naštudiram zame najlažjo rešitev :D Hvala obema za pomoč.

Ostalim se pa opravičujem, ker sem skrenila s teme :oops:
Uporabniški avatar
 maca
Ljudstvo, šele sedaj sem prišla na mejl in na tf, je bila dva dni cela štala v službi :twisted:

A za merilec sprašujete? Sem klicala na slo center garmina, pa so rekli da je M najmanjši.

Pol sem pa naredila šivilsko varianto - sem ga enostavno 10 cm odrezala, pa ponovno sešila skupi. Pa mi je še jedva prou, ga bom kmalu še malo krajšala.

Jutri pridem na golado (mam tudi še piškotke od LoniM) in lahko pokažem, kako sem se izživljala na mojem pasu, lahko tudi kiri jaz skrajšam, sej ni noben kunšt, pa vseeno.
Uporabniški avatar
 niki
Če prideš v torek, bom pokukala na tvojo umetnino, da vidim kako ti je uspelo :D
Uporabniški avatar
 maca
Niki, načelom pridem na torkov krožnik in prinesem na ogled moj pas.
Če me kej ne frderba v vmesnem času :shock: (recimo kakšen fejst dečko :nono: )
A naj prnesem še škarje, šivanko in nitko :?: :?: :?:, da popravimo pščke?
Uporabniški avatar
 niki
Sem si malo odblizu pogledala kako je pas zašit pa mislim, da se bom kar opogumila in vzela škarje v roke in poskusila skrajšati. Če na roke zašit to drži, potem je vredu. Sej uničit verjetno ne morem :oops:
Upam, da se vidimo v torek kljub kakšnemu fejst dečku :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Roko na srce, malo pomanjklivo :)
 George
Mogoče res, ma mene je ravno ta članek dokončno odvrnil od nakupa...

Jaz ne vem, ma ne najdem ene pametne ure, ki bi imela:

- barometrični višinomer
- GPS merilnik razdalje, lahko tudi le footpod
- merilnik srčnega utripa
- bi imela enostaven prenos na PC in dober software

in bi bila cenovno ugodna :)

300 EUR za eno uro se mi zdi full preveč ...

Zdej tečem z mobitelom v roki, ki ima štoparico in mi omogoča shranjevanje časov...

Očitno bom še kar naprej, al pa si bom omislil kako tako, kot sem jo zadnjič videl v LIDL-u, ki je imela višinomer, kompas, termometer in je imela 5 let garancije. Stala je pa 30 EUR.
Uporabniški avatar
 Bor
George napisal/-a:Očitno bom še kar naprej, al pa si bom omislil kako tako, kot sem jo zadnjič videl v LIDL-u, ki je imela višinomer, kompas, termometer in je imela 5 let garancije. Stala je pa 30 EUR.

....ja ta je taprava za vse tvoje zahteve....
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA