Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Mislim da je odločitev za 18.00 uro kar prava, saj je bila danes že res poštena tema ko sem tekla, pa nisem tekla skozi gozd.
Uporabniški avatar
 petka
Ponovno pozdravljene - se bolj poredko oglašam, ker zaenkrat še ne morem v sredo na tek, bom pa zagotovo v bližnji prihodnosti (računam na 5. 10. :wink: ). Zanima me, kje poteka vaš običajen krog? Pa še za mnenje ali nasvet bi vas vprašala - nikakor se ne morem odločit, kakšna oblačila si naj nabavim za tek v jesenskem/zimskem letnem času? Softshell, windstopper, flis... toliko alternativ, da sem že čist zmešana, rada bi pa imela nekaj takšnega, da lahko tečem v vseh vremenskih razmerah (ne mislim ravno v silovitih viharjih in nevihtah :D ). V čem tečete ve?
Pa lep tek danes vam želim!
 katrca
evo, tudi jaz nimam pojma in si moram v teh dneh nabaviti nekaj, ker imam zgolj poletne stvari. Sem si pa zadnjič kupila neko nepremočljivo jakno kao za tek, zdaj pa mi jo je škoda prešvicati :D
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem kupila tekaške dolge hlače in majice z dolgimi rokavi in tekaško jakno. Windstoper se mi lani ni obnesel, ker mi je bilo prevroče pod njim, sem raje oblekla čez kar bundo. Če je hudo mrzlo pa čez tekaške hlače še trenirka. Imam tudi tekaško kapo in rokavice, ker v roke me je hitro zeblo. Pa trak za čez ušesa za prehodno obdobje je bilo kar fino imet.

Petka pa dobrodošla 5.10., spremljaj nas, bomo povedali še točno uro. Se veselim, da prideš.

Katrca, ti pa jakno gor in jo prešvicaj, potem ti je ne bo več žal.
Uporabniški avatar
 natasa
Jst nič ne kompliciram, pa tečem tako pri +30 kot pri -10 ali več.
Tud jst ne morem tečt v windstoperju ( razen kapa ) ali v flisu, načeloma za povrh oblečem tanek tekaški anorak in obvezno rokavice, ker me izredno hitro zazebe v roke :oops: .
Oblečem se večplastno odvisno od temp. Kaj tebi najbolj odgovarja pa boš tako ugotovila sama med tekom.

:wink:
 katrca
sem šla včeraj po nedeljski 20tki malo potekavat in sem imela totalno težke noge. Menda bo ja v redu do sobotnega Rokovega teka. Mojca 99, vidim, da si se tudi ti prijavila. Super, bomo na startu skupaj uživale ob povečanem delovanju hipofize, s tem da boš ti verjetno že doma na toplem, ko bom jaz prisopihala v cilj. ( skupaj s tvojo "švogro" in nečakinjo ). No, lep tek vam želim nocoj, jaz pa bom krepila glasilke in trebušno prepono.
 katrca
sem šla včeraj po nedeljski 20tki malo potekavat in sem imela totalno težke noge. Menda bo ja v redu do sobotnega Rokovega teka. Mojca 99, vidim, da si se tudi ti prijavila. Super, bomo na startu skupaj uživale ob povečanem delovanju hipofize, s tem da boš ti verjetno že doma na toplem, ko bom jaz prisopihala v cilj. ( skupaj s tvojo "švogro" in nečakinjo ). No, lep tek vam želim nocoj, jaz pa bom krepila glasilke in trebušno prepono.
Uporabniški avatar
 Mojca99
katrca napisal/-a:sem šla včeraj po nedeljski 20tki malo potekavat in sem imela totalno težke noge. Menda bo ja v redu do sobotnega Rokovega teka. Mojca 99, vidim, da si se tudi ti prijavila. Super, bomo na startu skupaj uživale ob povečanem delovanju hipofize, s tem da boš ti verjetno že doma na toplem, ko bom jaz prisopihala v cilj. ( skupaj s tvojo "švogro" in nečakinjo ). No, lep tek vam želim nocoj, jaz pa bom krepila glasilke in trebušno prepono.

Super, da se vidimo v soboto! Ma ne, jaz bom tudi šla bolj na easy, sploh, če bodo tiste postojanke tako vabljive, kot pravijo, da so :wink: .
Veliko užitkov ob nocojšnji ubranosti glasov :piti: :D
Uporabniški avatar
 Mojca99
Eh, se opravičujem, da me danes ni bilo - še kar visim v službi :( :( Upam, da mi uspe naslednji teden. Ka češ, tkle mamo :D
Uporabniški avatar
 natasa
Danes smo čisto pozabili s kakšnim namenom sploh tečemo ob sredah :twisted: ! Ker nas je tempo čist potegnil smo našga polžka :wink: pustili samega zadaj! :cry: Lenči oprosti, bomo vse naredili, da se to ne bo ponovilo !
Žal si bila danes sama od polžkov mi pa smo pobegnili naprej, kot da nam gori pod nogami ! :lauf:

Ostalim pa hvala za dober tek !

ps. Gospod 5:00 prosim potolaži našega polžka!
:cry:

Upam, da se vidimo v sredo!
Uporabniški avatar
 lenči
Prav nič nismo danes pozabili, s kakšnim namenom tečemo ob sredah Slika .

Da ne bi bilo kakšnih moralnih ali drugih mačkov, bom povedala, kako sem se danes imela.

Res je, da so me ostali polžki zapustili, ampak, nič hudega. Seveda so ta hitri pobegnili naprej, jaz pa sem šla danes lepo na moje "kurjenje maščob". Moram priznati, da mi je Natašina pohvala danes prav prijetno pobožala moj ego Slika .

No, začetna gužva sprehajalcev mi res ni ugajala, vendar sem kmalu dohitela Vandrovca in ga lepo pozdravila in mu čestitala, da je tak vzgled vsem nam. 20 minut sem potrebovala, da se je moj puls umiril in potem je šlo prav prijetno naprej.

Svetlo je bilo dovolj, da sem videla vse tekače, ki so me tako lepo pozdravljali Slika . Ko tečemo skupaj nisem deležna takšne prijaznosti Slika . Sem morala kar pazit na moj puls :oops: . Aj, kar je je, tudi če gospod 5.00 bere :wink: .

No, zadnja dva kilometra pa me je malo zaskrbelo, ker me ta hitri čakajo (vsaj gospod 5.00) in sem se odločila, da pospešim, da me ne bi predolgo čakali.

Sem prav prijetno zbistrila misli, odtekla svoj krog za dušo in telo in drage moje, nikakršne slabe vesti ni treba imeti zaradi tega.

Aja, pa hvala za priprošnjo pri gospodu 5.00, tolažim Slika se pa vedno rada.

Seveda pa želim posebej pozdraviti našega novega sotekača Romana in upam, da se nam bo še večkrat pridružil.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
Seveda pa želim posebej pozdraviti našega novega sotekača Romana in upam, da se nam bo še večkrat pridružil.

Ja moram reči, da se je odlično odrezal, celo progo je tekel naš tempo ( 5:00 )! :cast1:
In glede, daima letošnje poletje skupaj dobro uro teka je :clap: odličen!!
Čez mesec dni nas bo vse vrgel v koš! :bum:

PS: sem zelo vesela, da nisi :cry: !
Uporabniški avatar
 Jančika
Hej. Jaz sem tu, neoperirana, ampak mi vseeno ni zneslo. Sem kar malo žalostna, ampak je bilo res tesno s časom danes. Pa zgleda, da je prišel šok ob včerajšnji diagnozi za mano - v glavi sem sicer poštimala, sem pa grozno utrujena in nič ni od mene. Bo pa jutri boljše :) .

Se že veselim naslednjega skupnega teka!
Nazadnje spremenil Jančika, dne 17 Sep 2008, 21:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Ste vidle punce, kako hitro jaz uredim, da ni nobene žalosti pri hiši. Slika. Vsekakor, pa podpiram mišljenje MojceZ, da je ob sredah skupinski tek in je prav, da delujemo kot skupina. Seveda pa pozivam polžke, da ne špricajo - saj niste v šoli Slika.
Pohvaliti moram našega novega sotekača Romana, ki je pokazal, da je iz pravega testa Slika. Vabimo ga tudi naslednjo sredo.
PS. Pogrešali smo Mojco99 in ostale (Jančiko, Katrco in Tanjo) - vse imate opravičeno Slika
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ, se ti iskreno zahvaljujem za spodbudo pri gospodu 5.00 za 21ko Slika . S skupnimi močmi nam bo uspelo :wink: . Jaz sem prepočasna :oops: , da bi mu bila lahko za partnerko pri njegovem tempu.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA