Včeraj sem bila v Adidas trgovini v Viktringu. Uf sem imela dela. Prodajalna je precej velika (ni pa ogromna) in mirno lahko rečem, tudi precej založena.
Do trgovine se zelo enostavno pride. Tudi, če bi se sama peljala, bi jo po napotkih iz foruma z lahkoto našla.
brankos napisal/-a: iz smeri Ljubelja v Celovec, potem pa prvi semafor na dvopasovnici levo - je tudi s tablami Adidas lepo označeno..
Ko zaviješ levo za Vitkring in se kartek čas pelješ, na levi prodajajo platišča in gume. Nedaleč naprej je pa že na desni strani tak tipičen avstrijski industrijski kompleks in adidas zastava. Ne čisto ob cesti kakšnih 100 do 200m iz poti.
Superg niti nisem iskala. Sem pa klub temu, malo pogledala kaj imajo. Letošnjih modelov mislim da niso imeli. Imeli pa so npr. adistar control w (model 2006), v treh različnih barvah. Rdeče in zlatozelene po 105 €, modre pa po 80 €. Imeli so neke high-tech superge (z nekim mehanizmom) znižane iz 230 na 99€. Ob nakupu superg pa so ponujali še tekaške nogavice (Adidas), ki bi sicer stale od 5 do 9 €.
V primerjavi z našimi trgovinami zelo ugodno. V primerjavi s Tomas sport 2 in njihovim 20% popustom pa tam, tam. Pri tem, da v Viktringu za vse modele nimajo vseh velikosti. Vse pohvale TS2!
Vse skupaj deluje bolj po principu samopostrežne oz. z drugimi besedami, ni prodajalcev »a lahko kaj pomagam«, čeprav letajo sem in tja, te pustijo pri miru. Mislim, da tudi niso, da bi kaj svetovali. Sam se moraš znajti. Ugibam. Mogoče se motim.
Bolj temeljito sem zakopala v ženska tekaška oblačila. Kar sem pred tem malo pri nas gledala kolekcijo tudi lahko rečem, da najnovejše robe nimajo, imajo pa starih stvari toliko več. Velikih številk več kot majhnih, pa klub temu sem zase našla kar nekaj. V kabino naj bi odnesel le 3 artikle. Stopila sem do blagajničarke, katere angleščina je bila tako slaba kot je moja nemščina, pa sva se kljub temu sporazumeli, da sem si odnesla vse, kar se mi je zdelo, da bi mi bilo lahko prav. Na koncu sem z velikim zadovoljstvom odnesla domov pajkice, majčko s kratkimi, mikici z dolgimi rokavi in vetrovko. Vse skupaj za 150 €. Z vetrovko sem še posebej zadovoljna. Snemljivi rokavi, zadaj žep, pri stani 2 žepa, odsevniki, luknjica za slušalke, za 39€. No za tako ceno pa mislim, da je pri nas ne bi našla. In cene, precej tekaških majic se dobi za od 15 od 25 €. Na mojo žalost niso imeli 34 konf.številke veliko. Le od 36 in naprej, mogoče pa na srečo koga drugega.
Od ponedeljka do petka od 8:30 do 18:00, sobote do 16:00. Ob petkih od začetka aprila do konca septembra celo do 19:30.
Jaz bom zagotovo še kdaj šla. Slišala sem, da je tam 2x na leto ogromen bolšji sejem antik, kamor pridejo prodajati in kupovat tidi iz Slovenije, no ampak to je druga tema.
Lp! Mateja